نظر من هم به ساعت هست .ست کیف کمربند و... چرم هم خوبه
ولی اگر اهل تکنولوژی و... باشد مثلا یه هارد اکسترنال ،کول پد لب تاب ،یا مثلا یه وسیله ی ارزان تر به همراه یه توتال سکیوریتی چیزهای خوبی هستند
نظر من هم به ساعت هست .ست کیف کمربند و... چرم هم خوبه
ولی اگر اهل تکنولوژی و... باشد مثلا یه هارد اکسترنال ،کول پد لب تاب ،یا مثلا یه وسیله ی ارزان تر به همراه یه توتال سکیوریتی چیزهای خوبی هستند
پول نقد و کارت بانکی که یک جور توهینه
یعنی اون فرد اینقدر ارزش نداشته برات, که فکر کنی و یک چیز مناسب پیدا کنی براش
مثل این ادم های بی شخصیت که بهت پول میدن میگن بیا برو هرچی دوست داری بخرم عزیزم
این چیزای خَز مثل فلش و هارد دیسک و کیف و این چیزا را ول کن که دیگه خیلی تکراریه
بهترین هدیه چیزی هست که اختصاصی اون باشه
مثلا عکس اش را بده یک نقاش با رنگ روغن یا آبرنگ یک تابلوی پرتره ازش بکشه با یک قاب خیلی شیک که هم از خودش خوشگل تر میشه هم کاملا خاص هست
زیرش هم بگو اسمت را امضا کنه
مثلا از طرف اونی که دلش برات میتپه (بعد اسم خودت )
هم میزنه به دیوار و همیشه هم بیادت هست مبلغ اش هم از چهارصد تومن خیلی کمتر میشه ارزش اش هم بیشتر
ضمنا اگه واقعا ادم با ارزشیه براش خرج کن که بعدا دلت نسوزه (نه بخاطر پولش به خاطر زمانی که صرف خرید کردی )
Last edited by masoudtr; 16-01-2014 at 12:18.
خوش به حال اقاه که اینهمه میخوای خرجش کنی
من به شخصه اگه یه شال ساده ی ساده باشه اما خود طرف بافته باشه از حتی یه آیفون ۵اس بیشتر برام ارزش داره
راستش از اونجایی که همیشه دوست داشتم تاپیک های این مدلی در نهایت نتیجه ای که شخص شروع کننده گرفته مشخص بشه، من هم خواستم تصمیمم رو بگم
اول از همه تشکر میکنم از همه دوستان که لطف کردند نظر دادند و نظرهاشون همگی در نوع خودش خوب و جالب بود
چندتا از دوستان گفتن این مبلغ واسه هدیه زیاده راستش من هم خودم شخصا ارزش هدیه رو به مبلغش نمیدونم اما وقتی اون شخص در همین حدود و یا بیشتر قبلا اینکار رو در قبال ادم انجام داده باشه من هم به رسم احترام متقابل تا حد توان....
بعد یکی از دوستان ایده کلکسیونی از موارد مورد علاقه رو پیشنهاد کردند خیلی خوبه ها ولی مورد خاصی بنظرم نرسید
و چندتا از دوستان هم گفتند که کاردستی از خودم باشه که این ایده رو خیلی پسندیدم
در نهایت من تصمیمم این شد:
ساعت جیبی (که پیدا کردم حدود 300 تومن) + یک پرتره ازش البته در سایز کوچیک و نه در حد تابلو(خدا میدونه چقدر بشه
) + بی هنری هم عالمی داره
دوست داشتم خودم این پرتره رو بکشم یا خودم شالی ببافم اما...
نهایت هنرم در امر بسته بندی کادو و متعلقات خواهد بود
ممنونم![]()
Last edited by Atghia; 19-01-2014 at 13:06. دليل: تکمیل
از قدیم گفتن ساعت وصل میاره و عطر جدایی
به نظرم که هدایای خوبی انتخابی کردی
سلام
به نظرمنم کارت هدیه بانکی عالیه
ولی هرطورخودتون میدونید![]()
از این پکیج های عشقی هم توی اینترنت خیلی زیاد شده! هم ارزونه هم قشنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)