شما گوشی که من معرفی کردم رو با بقیه گوشی هایی که دوستان معرفی کردن مقایسه کنید خیلی واضحه که به نسبت امکاناتی که داره و قیمتش ، واقعا sony acro s فوق العاده ست
شما گوشی که من معرفی کردم رو با بقیه گوشی هایی که دوستان معرفی کردن مقایسه کنید خیلی واضحه که به نسبت امکاناتی که داره و قیمتش ، واقعا sony acro s فوق العاده ست
به نظرم LG OPTIMUS 4X HD که رزولوشن اچ دی داره و 4 هسته ای هم هست گزینه ی خوبیه.
تردیدی که در مورد Acro s و اکسپریا V دارم ضد آب بودنشون هست. درپوش هاش زیاد دست و پا گیر نیست ؟ استحکامشون چطوره بعد یه مدت جدا نشه از بدنه و ظاهر گوشی رو خراب کنه
LG Optimus 4X HD متاسفانه 150 تومن بیشتر از بودجه من هست.
گوشی سونی Xperia SP گزینه مناسبی برای شماس
sp سایز صفحه 4.6 اینچ هست، ترجیح من 4.3 هست
نظرتون در مورد اکسپریا SL چیه؟ ضذ آب هست این مدل ؟
گوشی SP سونی بهترین انتخابه ولی بدی گوشی های سونی TFT ـه ... البته نه اینکه غیرقابل تحمل تر باشه ولی AMOLED و مخصوصا IPS در مقایسه با TFT یه چیز دیگست.
SL خیر ضد آب نیست.
گوشی کوچیک تر سونی Xperia T هست ... که گوشی خوبی هم هست ولی اندروید 4.4 براش تایید نشده.
Last edited by Iloveu-ALL; 10-01-2014 at 22:14.
Acro s ضد آب هست
Acro S و بقیه ضد آب های هم رده کیفیت صداشون به نسبت اونایی که ضدآب نیستن ضعیف تره... به نظرم نمی ارزه ضد آب بودن رو فدای خصوصیات و امکانات گوشی کنیم.
البته برا بعضی ها بهتره.
ایشون کیفیت دوربین رو هم در اولویت قرار دادند ولی sp نقط ضعفش کیفیت دوربینشه،فکر نکنم برای ایشون مناسب باشه.
گوشی های SP دوربین خوبی دارن ولی دوربین بهتر با رنج قیمتی که دوستمون گفته جور در نماد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)