سلام.چه ویندوزی رو نصب کردی درست شد؟ من 8 و 8.1 رو هر2 رو نصب کردم ولی نشد :( سون هم نصب کردم اما نشد! لپ تاپ منم g510 هس
سلام.چه ویندوزی رو نصب کردی درست شد؟ من 8 و 8.1 رو هر2 رو نصب کردم ولی نشد :( سون هم نصب کردم اما نشد! لپ تاپ منم g510 هس
سلام
منم همین مشکل رو در ویندوز 8 داشتم.با این روش حلش کردم.شاید واسه شماه هم جواب داد.
اول با درایور پک 13 که از اینترنت دانلود کرده بودم(میتونی بخریش) درایور رو نصب کردم . بعد برای روشن یا خاموش کردن وای فای میتونی تو استارت 8 کلمه wireless رو سرچ کنی.دو تا کزینه برای روشن خاموش کردن بلوتوث و وایرلس وجود داره
من هم یه G510 گرفتم برای یه نفر دیگه براش ببرم
اونجا که خریدم ویندوز8 نصب کرد روش و الان وایرلس هیچ جوره درست نمیشه
میشه بگید چه ویندوزی نصب کنم؟ میشه 8.1 گذاشت یا فقط 8؟
7 چی؟ به درد میخوره نصب کنم روش؟
سلام. بچه ها من lenovo g510 گرفتم ویندوز سون روش نصب کردن الان درایور اینترنتشو نیمخونه چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
آقا بگو دقیقا چکار کردی ؟ من هم همین مشکل رو دارم
سلام دوستان محترم متاسفانه من هم دچار همین مشکل شدم که راه حلشو در یک سایت خارجی پیدا کردم میذارم ایشالله برای همه مفید باشه فقط یک صلوات بخاطر دوقلوهام که مریضن واسه سلامتیشون ممنونبرید برید داخل یات زیر این فایل رو دانلود کنید و نصب کنید تموم میشه برای 8 و 7 هیچ فرقی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون توجه کنند ، اول Energy management win 7 رو روی ویندوز 8 یا 8.1 نصب کنند ، بعد توسط اون wireless و bluetooth رو روشن کنید . بعد از این کار هم میتونید مدیریت انرژی ویندوز 7 را روی ویندوز 8 نگه دارید و هم میتونید مدیریت انرژی ویندوز 8 رو روی اون نصب کنید ( هیچ فرقی ندارن با هم ) اما برای این کار بدون اینکه برنامه را ببندید یا wireless و bluetooth را خاموش کنی Energy management win 8 رو نصب کنید تا wifi و bluetooth به سیستم شما افزوده شوند.
سلام
بسیار ممنونم
جواب داد
برای سلامتی دوقلوهاتون صلوات فرستادم
با سلام
دوستان عزیز لطفا من روهم راهنمایی کنید
من lenovo g510 دارم مشکل wi fi دارم تو ویندوز 7
باید چیکارش کنم ؟
دکمه خاموش و روشن کردن wi fi کدومه ؟
ممنون sh- mineral واقعا مشکلش همین برنامه درایوری بود که لینکش رو گذاشتی
مشکلم حل شد
خدا دوقلوهات رو صحیح و سالم برات نگه داره و ایشالا که تا الان بهبود یافتند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)