دوست عزیز N550VJ با صفحه لمسی قیمت در دیجی کالا 4 میلیون تومان .
دوست عزیز N550VJ با صفحه لمسی قیمت در دیجی کالا 4 میلیون تومان .
سلام دوستم
منظور من غیر لمسی بود از سایت آل دیجیتال
لمسی بودن برای من نیازی نیست برا همین به غیر لمسی راضیم که قیمت دقیقش می شه 3580
ممنونم دوستم که نظر دادی
یه سوالی برام پیش آمده ممنون می شم راهنمایی کنید
روی لنوو می شه هارد ssd هم گذاشت؟ مدل i5 ، 8 گیگ ssd همراهش هست آیا روی I7 هم می شه قرار داد نمایندگی خبر نداشت ممنون می شم دوستان راهنمایی کنن و اینکه قیمت هارد یک ترابایتی که روی خودشه چند هست اگر لازم هست تو فروشگاه بگم برش دارن و یه ssd برام نصب کنن و یه هرارد اکسترنال کوچیک بگیرم همیشه همراهم باشه یعنی همراه لپ تاپ باشه آیا این کار شدنیه؟
باز ممنونم از دوستان که وقت می ذارن و راهنماییم می کنن
می تونین DVD درایو رو در بیارین و به جاش هارد SSD بزارین .
جایگزینی هارد SSD با هارد اصلی مقرون به صرفه نیست . 256 گیگش حدود 1 میلیون تومنه .
ممنون بعد یه سوال دی وی دی در بیاد چطور از کنار لپ تاپ جای خالیشو پر می کنن؟
مد نظرم بود یه 128 بگیرم حدود 450 که کل قیمت لپ تاپ می شه سه تومن هارد خودشم بر داره فرشگاه و با حداکثر تفاوت 100 تومن یه اکسترنال یه ترا کوچیک و جمع جور بگیرم همراه لپ تاپ باشه
فکر کنم فکر مسخره ایی بود، شرمنده برو بچ با معرفت
درایو نوری رو بر میدارن به جاش محل قرار گیری هارد SSD که مثل خشابه قرار می دناینجوری جاش پر می شه .
این فکر هم بد نیست .
اصلا DVD رایتر اکسترنال بگیرین
سلام امروز رفتم دنبال هارد اس اس دی اما خشابی پیدا نکردم و دوتا 128 با قیمت 350 و 460 داشتن
این قوانین هم دست آدمو می بنده تا 20 تا پست ارسال نکنیم نمی تونیم پی ام بدیم
دوست عزیز نگفتم SSD خشاب داره
گفتم حالتش مثل خشابه
یعنی لازم نیست برای قرار گیری هارد SSD هر دفعه دل و روده لپ تاپ رو دوباره در بیاری( مدل GLX ای
راحت در میاد راحت هم میره جاش
)
توی اینترنت سرچ کنین SSD caddy
فکر کنم این عکس ها کاملا واضح هستند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(بجای نقطه چین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ASUS N550JV
دوستان یه سوال من این لپ تاپ رو بدون صفحه لمسی میخوام که میگن قیمتش کلی پایین میاد
ایا میشه گیر اورد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)