باتی وی از شبکه انجام دادم.
بنظرم کیفیت دیجیتال وهمچنین صدا بهتر شده.
باتی وی از شبکه انجام دادم.
بنظرم کیفیت دیجیتال وهمچنین صدا بهتر شده.
برای من با 4.31.7 دیگر تی وی کنترل اسمارت را نمیشناسد حالا تکلیف چیست اپدیت ورژن 4.30.21 را هم از هعمین سایت گرفتم روی فلش ریختم ولیکن تی وی فایل اپدیت را از روی فلش پیدا نمیکند راهحلی ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من la 8600 گرفتم و تا حالا به اینترنت وصلش نکردم
به نظر شما بهتر آپدیتش کنم یا نه و اگه اره از کجا می تونم فایلش رو دانلود کنم
ممنون
کلیدهای Home و Back به مدت 10 ثانیه نگه دار سپس ok تا رجیستر یشه اگه نشد کنترل جادوئیت مشکل پیدا کرده اگه شد هم خبر بده
راستی با آپدیت به 04.301.07 کیفیت تصویرت پایین نیومد؟؟؟
من la8600 را آپ دیت کردم .
من با وصل کردن تلویزیون به اینترنت و از طریق منوی خود تلویزیون آپدیت کردم.
البته حجم آپدیت یک مقدار زیاد بود که اگر اینترنت پر سرعت داری می توانی از منو های خودت تلویزیون آپ دیت کنی.
در ضمن پس از آپدیت اول دوباره پیغام آپدیت می دهد که برای رسیدن به آخرین نسخه بایید دوبار آپدیت کنی
سلام
کلا به دردی می خوره این اپدیت
در ضمن من نمی تونم تنظیم کنم که یک کانل رو تو یک ساعت مشخص ضبط کنه
آیا باید کاره خاصی کرد
و همچنین استفاده از فرمان صوتی گ
کلا اگه یکم راهنمایی کیید ممنون میشم
از دیروز هم یک آپدیت جدید آمده که من این را انجام هنوز ندادم.
نمی دانم.
برای ضبط یک برنامه خاص از گیرنده دیجیتال (داخلی) وقتی با کنترل جادویی کلیک کنید یک سری نوشته روی تلویزون نمایش داده می شود
شما از گوشه سمت چپ بالا روی info کلیک کنید
در قسمت پایین تلویزیون اسم و مشخصه برنامه در حال پخش نشان داده می شود پوینتر را به این قسمت آورده و دکمه سمت راست را انقدر بزنید تا به برنامه دلخواه خود برسید(اسم و زمان برنامه های بعدی را به ترتیب نشان می دهد)
حال دکمه وسط وسط کنترل جادویی را بزنید و گزینه رکورد را انتخاب کنید.
سلام . ما تلویزیون LM 6690 داریم. من نرم افزار رو به ورژن 04.31.07 آپدیت کردم ولی الان میبینم توی کانالهای 9 تا 17 صدا قطع و وصل میشه لطفا بگید چطوری درستش کنم؟![]()
با آقایان مصطفی کرمیان وبهمن شاحسینی از قست فنی گلدایران در تماس باشید و مشکلاتتون و بیان کنید با قرار دادن شماره تماس در ایمیل باهاتون تماس گرفته میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من 47la660s رو تازه از جوانرود گرفتم ولی توشایت ال جی 47la660s وجود ندارد ایا تقلبیه؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)