اصلا بحث سر این نیست که طرد میشه یا نه بحث سر جرات بیانشه مثلا من جراتشو دارم همه جا میگم کٌرد یا لر هستم (ممکنه یکی هم مسخره کنه )اما آیا جرات اینو دارم عقیده خودمو در علوم انسانی بیان کنم ؟
بیشتر منظور عقیدههای فلسفی و رفتاری بوده![]()
اصلا بحث سر این نیست که طرد میشه یا نه بحث سر جرات بیانشه مثلا من جراتشو دارم همه جا میگم کٌرد یا لر هستم (ممکنه یکی هم مسخره کنه )اما آیا جرات اینو دارم عقیده خودمو در علوم انسانی بیان کنم ؟
بیشتر منظور عقیدههای فلسفی و رفتاری بوده![]()
Last edited by mohammad varaste; 06-01-2014 at 13:16.
البته اینم بگم ، علت این که برام زیاد مهم نیست که دیگران مثل من فکر کنن اینه که ، سال ها تفکر بی وقفه منو به این طرز تفکر رسونده و همچنان در حال تغییر هست ، نمیشه انتظار داشت طرف یک شبه با من هم عقیده بشه . اگر ذاتا عقیده های من منطقی باشن ، همون عواملی که در عصر کنونی وجود دارن و منو به طرز تفکری که الان دارم رسوندن ، عواملی برای رسیدن دیگران به طرز تفکر من میشن ، نه مناظره ای لازم هست نه مشاجره ای. و واسه همین برام مهم نیست که یکی رو به قول معروف به عقیده های خودم امر یا دعوت کنم و یا از چیز هایی که به نظرم بیهوده میان و یا با عقیده ی من ساز گار نیستن نهی کنم
زنده باشید
سلام
دگراندیشان هم انسان هستند و صاحب نظر و عقیده. اما دیگر افراد جامعه ملزم به پذیرش عقاید اونا نیستن.
تعدادی از دوستان اشاره کردن که با توجه به موقعیت و شرایط باید تفکرات و نقطه نظرات شخصی رو مطرح کرد.
منم با این مورد موافق هستم و اینکه برای بیان افکار و عقاید، هنجارهای هر جامعه در نظر گرفته بشه.
فکر می کنم منظور سعید بیشتر این بود که اون افرادی که "تفاوت عقیده" رو نمی پذیرند باید با مشکلاتشون کنار بیان و بپذیرن که قراره یک عده عقیده های متفاوت داشته باشن و به حقوق اون افراد باید احترام گذاشته بشه، نه اینکه خودشون عقاید اون افراد رو بپذیرند. موضوع تاپیک هم بحث سر پذیرش افراد با عقاید متفاوت هست نه پذیرش خود عقاید.
البته این صرفا به خاطر فقر فرهنگی جامعه است وگرنه افراد برای صرفا بیان افکار و عقایدشون نباید نیاز باشه "چیزی" رو در نظر بگیرن... این جزو مشکلات ماست که موضوع هم شده نه اینکه این چیز خوبی باشه!
شما مي توانيد سنگ را هم بپرستید، تا وقتی که آن را به سوی من پرتاب نکنيد!
وفا سلطان - روانپزشک سوری - در مناظره با روحانی مسلمان در شبکه الجزیره - ۲۱ فوريه ۲۰۰۶
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)