تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: نمایان کردن شخصیت و تفکر در اجتماع

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

اصلا بحث سر این نیست که طرد میشه یا نه بحث سر جرات بیانشه مثلا من جراتشو دارم همه جا میگم کٌرد یا لر هستم (ممکنه یکی هم مسخره کنه )اما آیا جرات اینو دارم عقیده خودمو در علوم انسانی بیان کنم ؟
    بیشتر منظور عقیدههای فلسفی و رفتاری بوده
    Last edited by mohammad varaste; 06-01-2014 at 13:16.

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

البته اینم بگم ، علت این که برام زیاد مهم نیست که دیگران مثل من فکر کنن اینه که ، سال ها تفکر بی وقفه منو به این طرز تفکر رسونده و همچنان در حال تغییر هست ، نمیشه انتظار داشت طرف یک شبه با من هم عقیده بشه . اگر ذاتا عقیده های من منطقی باشن ، همون عواملی که در عصر کنونی وجود دارن و منو به طرز تفکری که الان دارم رسوندن ، عواملی برای رسیدن دیگران به طرز تفکر من میشن ، نه مناظره ای لازم هست نه مشاجره ای. و واسه همین برام مهم نیست که یکی رو به قول معروف به عقیده های خودم امر یا دعوت کنم و یا از چیز هایی که به نظرم بیهوده میان و یا با عقیده ی من ساز گار نیستن نهی کنم
    زنده باشید

3. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

این دگر اندیشان نیستند که باید با خودشون یا مشکلاتشون کنار بیان. افراد دیگر جامعه هستند که باید عقاید دیگر رو بپذیرن و به حقوقشون احترام بذارن!
    سلام
    دگراندیشان هم انسان هستند و صاحب نظر و عقیده. اما دیگر افراد جامعه ملزم به پذیرش عقاید اونا نیستن.

تعدادی از دوستان اشاره کردن که با توجه به موقعیت و شرایط باید تفکرات و نقطه نظرات شخصی رو مطرح کرد.
    منم با این مورد موافق هستم و اینکه برای بیان افکار و عقاید، هنجارهای هر جامعه در نظر گرفته بشه.

5. 2 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    دگراندیشان هم انسان هستند و صاحب نظر و عقیده. اما دیگر افراد جامعه ملزم به پذیرش عقاید اونا نیستن.
    فکر می کنم منظور سعید بیشتر این بود که اون افرادی که "تفاوت عقیده" رو نمی پذیرند باید با مشکلاتشون کنار بیان و بپذیرن که قراره یک عده عقیده های متفاوت داشته باشن و به حقوق اون افراد باید احترام گذاشته بشه، نه اینکه خودشون عقاید اون افراد رو بپذیرند. موضوع تاپیک هم بحث سر پذیرش افراد با عقاید متفاوت هست نه پذیرش خود عقاید.

تعدادی از دوستان اشاره کردن که با توجه به موقعیت و شرایط باید تفکرات و نقطه نظرات شخصی رو مطرح کرد.
    منم با این مورد موافق هستم و اینکه برای بیان افکار و عقاید، هنجارهای هر جامعه در نظر گرفته بشه.
    البته این صرفا به خاطر فقر فرهنگی جامعه است وگرنه افراد برای صرفا بیان افکار و عقایدشون نباید نیاز باشه "چیزی" رو در نظر بگیرن... این جزو مشکلات ماست که موضوع هم شده نه اینکه این چیز خوبی باشه!

7. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شما مي توانيد سنگ را هم بپرستید، تا وقتی که آن را به سوی من پرتاب نکنيد!

وفا سلطان - روانپزشک سوری - در مناظره با روحانی مسلمان در شبکه الجزیره - ۲۱ فوريه ۲۰۰۶

9. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •