من چون خودم در مورد اور دانشی ندارم ترجیح می دم هزینه ای برای این کار نکنم به جاش کارای دیگه انجام بدم
من چون خودم در مورد اور دانشی ندارم ترجیح می دم هزینه ای برای این کار نکنم به جاش کارای دیگه انجام بدم
تفاوت هزینه اش 30-40 تومنه! با این مبلغ کاری نمیشه کرد!
خب اگه 30 40 تومنه فرقش من 4670k v, ld 'dvl
لطفا سیستم پیشنهادی دوستمون رو با این سیستم مقایسه کنید و مزیتها و تفاوت هاش رو _با توجه به اینکه می خوام برای کار با فوتوشاپ بر روی فایلهای چند گیگی استفاده کنم _بگید تا بهتر انتخاب کنم
سی پی یو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر برد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حافظه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کولر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته جمع قیمت هم 3630 میشه
شاید بشه هزینه رو به 4 تو من هم رسوند پیشنهادتون اونوقت چیه
درضمن من فعلا هارد و دی وی دی رایتر نمی خوام چون دارم ولی ssd پیشنهاد بدید 128 کافیه یا 256 ؟
Last edited by filtrmiltr; 07-01-2014 at 20:05.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بودجه ی اضافیش که حدود 400 هست، رو سایر قطعات تاثیر گذاشته و کمی بهتر شده. همین.
تغییرات خاصی صورت نگرفته. در صورت خرید کارت گرافیک سطح پایین تر، این تغییرات کاملاً بدیهیست.
Last edited by Hessam 2; 07-01-2014 at 20:12.
این کیس که من نوشتم رو میشه با 3700 با اسمبل جمع میشه کرد نه با 4میلیون و سیستم شما هم با 3600 جمع میشه
می دونم عزیز... ما هم حرفی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیم!
شما مقایسه خواستید، براتون مقایسه کردم که با خرید کارت گرافیک سطح پایین تر، میشه چنین تغییراتی که فرمودید، اعمال کرد در سیستم.
به نظر شما اون سیستم که کارت گرافیک بایین تری گزاشته ولی باقی رو تقویت کرده کار منطقی انجام داده و یا نه؟
بله. کار منطقیی هست. منتها آینده نگری رو از کارت گرافیک سلب کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)