اوکی
شاید برم همون ال جی رو بگیرم ، خیلی خیلی خوفه آخه
نمی دونم باید فکر کنم ببینم تری دی بگیرم ، اون ال چی رو بگیرم ، یا همین ساده رو بگیرم .
آقا علیرضا ، یا دوستان دیگه اگه نظری هستند ، ما رو بی بهره نذارند . تشکر
مرسی
اوکی
شاید برم همون ال جی رو بگیرم ، خیلی خیلی خوفه آخه
نمی دونم باید فکر کنم ببینم تری دی بگیرم ، اون ال چی رو بگیرم ، یا همین ساده رو بگیرم .
آقا علیرضا ، یا دوستان دیگه اگه نظری هستند ، ما رو بی بهره نذارند . تشکر
مرسی
الان خوب الجی تو 3d حرفه اولو میزنه در مورد 3d مانیتور های دیگه خبر ندارم ولی اون موقع که من مانیتو خودم گرفتم تو 3d در بازی ها که سر بود نسیبت به led های الجی با سایز های 40 و 50 که تلوزیون حساب میشدن ..ولی برای فیلم های 3d قضیه کمی بر عکس بود ...این عمق 3d هارو میشه یه توجیه براش دلشت اونم کوچیک بودن سایز مانیتور که 23 اینچ هست باعث این امر شده ...در کل برای گیمینگ این مانیتور که تو امضامه حرف نداره ...مخصوصا بازی های full ed مثل کرایسیس 2.3 و sniper elite v2 که محشر بود ...اما یادتون باشه بعد مدتی دچار سر گیجه میشید
کلا مانیتور خوبیه .....دلم برا سیستمم تنگ شده دستم کوتاهه ازش![]()
ظاهرا قطعات دیگه تأیید شدن و حرفی در موردشون نیست. منم اصلا به رنج قیمتی و قطعات توجهی نکردم هرچند در مورد گرافیکهای AMD اطلاعات چندانی ندارم.
ولی بنظرم بصورت کلی شما که با بودجه کم دنبال سیستمی با پرفورمنس بالاتر میری باید کلا دنبال پلتفرم AMD باشی بجای Intel چون مسلما سیستم قویتری گیرت میاد که با یکم هزینه روی کولینگش میتونی قدرتی خیلی بالاتر از مشابه اینتلی بدست بیاری
در کل اگه خواستی سیستم قویتر بخری به AMD بیشتر توجه کن و دوستان هم هستند توی انجمن که اطلاعات خوبی در مورد پلتفرمش دارند و میتونن قطعات مناسبی بهت پیشنهاد بدن.
در مورد مانیتور اگه میخوای حتما 3D بگیری خوب انتخابی جز همون الجی نمیمونه ولی اگه بجز 3D میخوای یه مانیتور LED خوب با پنل IPS بخری، مانیتوری که انتخاب کردی خیلی خیلی کمیاب شده و اگه باشه هم نسبت به قیمت پرتی که الآن فروشندهها میدن، بنظرم اصلا نمیارزه و بجاش من Asus VX239H پیشنهاد میکنم که حول و هوش ۱ تومن میتونی بخری (خودم هم هفته پیش یدونه گرفتم ۹۴۰ تومن)
ضمنا این مدلی که پیشنهاد کردم وقتی خاموشه عین همون الجی انتخابی شما کاملا بدون قاب بنظر میاد و قابش بعد از روشن شدن دیده میشه چون قابل زیر شیشه کار شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)