معرفی شد سیستم 6 تومنی در پست قبل!
معرفی شد سیستم 6 تومنی در پست قبل!
اره اونو دیدم ممنون . منظورم 7 تومنی و اینکه اگه بخوام مادربورد با چیپست x79 بگیرم چقد در میاد و سی پی چی باید بگیرم ؟ چون تو تایپکای دیگه شما و دیگر دوستان گفته بودین اون مادربوردا تخصصی برای رندرینگه
فرمایشات شما صحیح. برای اینکار، پردازنده رو 4820 کور آی 7 در نظر می گیرید.
مادربرد رو هم ایسوس P9X79 LE. در اینصورت میشه 7 تومن.
سایر قطعات هم همونی که هست باشه.
ینی اگه بخوام اون مادربورد ماکسیموس رو بگیرم میشه 8 تومن . میتونم بدم این هزینه رو ولی ارزش داره ؟
بلک ادیشن آخر دی به بازار میاد! قیمتش هم 2 میلیون هست. برای بودجه ی شما، خیر ارزش نداره!
اگر بالای 10 میلیون بود، قطعاً عالی بود. چون این مادربرد، چیزی فراتر از حد و نیاز و تصور شماست و بعضاً رویایه و سایر قطعات شما در کنار این مادربرد حکم فیل و فنجون رو داره!!
عجب ...! پس فک کنم همون عکسی که شما گذاشتین خوبه فقط با یه تفاوت جزیی . سی پی یو 4820 و یه مادربورد سازگار با اون ینی چیپست سری x79 . آره درست گفتم ؟
مادربوردای سری rog اسوس خیلی با این مدلP9X79 LE اختلاف دارن ؟
درسته.
در اینصورت با همون دو تغییری که در قالب جمله گفتم، سیستم درست میشه از سوکت 2011.
نه. آنچنان زیاد تفاوت ندارن.
Last edited by Hessam 2; 31-12-2013 at 15:25.
بین نسل قبل که سوکت lg 1150 داشته با این lg 2011 چی اختلاف خیلی زیاده . ینی به نظر شما همین 7 تومنیه رو بگیرم دیگه ؟
اگر کارتون خیلی سنگینه، باید از مادربرد و چند تا قطعه ی دیگه بزنید و فدای سی پی یو کنید.
اگر خیلی سنگین نیست، می تونید سیستم خیلی منطقی تری با 7 تومن بخرید. چون سی پی یو 12 هسته ای الان نزدیک به 2 تومنه!! اگر 8 هسته ای کارتون راه می ندازه، همین باشه؟!
این همونیه که اول نوشته بودم دیگه ؟ قیمتش تو بازار هم همینه یا قیمت تو سایتا الکیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)