مگه اسلاتش PCIEX 16 نیست پس قاعدتا نباید مشکلی باشه و گرافیک باید روی اسلات مچ بشه....
میتونید عکس بذارید؟؟
مگه اسلاتش PCIEX 16 نیست پس قاعدتا نباید مشکلی باشه و گرافیک باید روی اسلات مچ بشه....
میتونید عکس بذارید؟؟
سلام به همگي
منم همين مشكل رو با كارت HD7770 دارم . دوروزه خريدمش ولي هركار ميكنم درايورش نميشناسه. مادربورد منم گرافيك آنبرد داره و قبلا هم روش گرافيك hd4850 نصب بوده. ولي تا الان هركار كردم نشد كه نشد.
البته درايورش رو در حالت معمولي ويندوزunistal كردم كه بازم نصب نشد. نمي دونم چكارش كنم. نميخوام ويندوز عوض كنم چون خيلي برام دردسر داره ويندوزم xp هست. اگه قبلا كسي اين مشكل رو داشته خواهشن راهنمايي كنه مرسي
این عکس مادربورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که pci express هست
این هم گرافیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اسلاتش کوچیکتر از مادربورده
این موضوع مسئله مهمی نیست چون جفتش اسلات 16 هست.....
شما میتونید از نرم افزار AUTO DRIVER استفاده کنید خودش اوتومات گرافیک رو میشناسه و درایور رو نصب میکنه .....
مشكل من حل شد. يعني اخر مجبور شدم دوباره ويندوز نصب كنم كه با نصب مجدد ويندوز كارت رو شناخت و نصب شد. تنها راهش به نظرم همين بود.
سلام بنده هم با همین مشکل روبه روشدم همین کارت گرافیک امروز گرفتم ولی موقع نصب درایور ارور میده مدل مادر بردم هم foxconn p43ap
میشه راهنماییم کنید ممنون
دوست عزیز برو تو سایت کارت گرافیکت geforce یا nvidia و آخرین درایور رو دانلود کن و نصب کن درست میشه، من هم همین کارو کردم
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)