تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 25

نام تاپيک: لطفاً در خريد se k750i کمک و راهنمايي کنيد با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با سلام
    و تشکر
    اين کي پد چيه ؟
    گارنتي سياتل چيه ؟ توي شيراز هم هست ؟ ارزش داره ؟ چقدر سياتل تفاوت قيمت داره؟
    يک سوال که اون بالا هم کردم
    اصلا ارزش داره يه گوشي بخري 230 يا 220 بزار کنار جيبت
    يعني پول هدر دادن نيست
    پشيمون نشم يه وقت
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان من خودم كا750 دارم از لهاز صدا خوبه اما سوني گوشي مقاومي نيست راست ميگم گوشي من وقتي من گوشي رو ول ميكنم رو زمين نرم گوشي خاموش ميشه من كه ميگم نوكيا بهتره پسر خالم 6020 داره بقول خودش باهاش گردو ميشكنه هيچيش نميشه من ميگم 6630 بخر يا 6680 من فقت ميخوام كسي پشيمون نشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilailaila's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    shirazzzzz

پيش فرض

اونجا با گوشي گردو ميشكنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سلام..كمك

مخلصم دوستان..من ديكه حتما ميخرمش..فقط خواستم بدونم frimwareجديد و بي دردسر كه bug نداشته باشه كدومه؟راستي frimware روي همه كوشيهاي بازار از يه نوعه؟
    من دوستام موبايل باز نيستن و بايد تنها برم واسه خريد.,واسه همينه وسواس ميكنم.. شنيدم كوشيهاي سيتادل بهتره,,درسته؟
    شنيدم مموريهاش رو ممكنه مغازه دار عوض كنه..حقيقت داره؟اكه اره راهي هست واسه فهميدن اصل و تقلبي؟
    لطفا كمك كنين..مرسي

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط internet
    با سلام
    و تشکر
    اين کي پد چيه ؟
    گارنتي سياتل چيه ؟ توي شيراز هم هست ؟ ارزش داره ؟ چقدر سياتل تفاوت قيمت داره؟
    يک سوال که اون بالا هم کردم
    اصلا ارزش داره يه گوشي بخري 230 يا 220 بزار کنار جيبت
    يعني پول هدر دادن نيست
    پشيمون نشم يه وقت
    با تشکر
    منظور از كي پد همون شماره گير و كليدهاي روي گوشي هست
    سيتادل يه نوع گارانتيه يعني يه شركتي هست بنام سيتادل كه گوشيهاي سوني اريكسون رو گارانتي ميكنه- توي شيراز رو نميدونم - بين 10 تا 20 هزار تومان
    دوست عزيز اگه 500 - 600 تومان بابت گوشي بدي اونوقت چكار ميكردي ؟ 220 تومان متعادله
    نه
    نه نميشي
    در ضمن زياد وسواس نداشته باش

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط pipo_inzaghi
    مخلصم دوستان..من ديكه حتما ميخرمش..فقط خواستم بدونم frimwareجديد و بي دردسر كه bug نداشته باشه كدومه؟راستي frimware روي همه كوشيهاي بازار از يه نوعه؟
    من دوستام موبايل باز نيستن و بايد تنها برم واسه خريد.,واسه همينه وسواس ميكنم.. شنيدم كوشيهاي سيتادل بهتره,,درسته؟
    شنيدم مموريهاش رو ممكنه مغازه دار عوض كنه..حقيقت داره؟اكه اره راهي هست واسه فهميدن اصل و تقلبي؟
    لطفا كمك كنين..مرسي
    اصلا وسواس نداشته باش چون اذيت ميشي- در مورد گارانتي قبلا در موردش هم خودم و بقيه دوستان زياد بحث كرديم و اونم اينكه گارنتي سيتادل , گارانتي اصلي سوني اريكسون هست اما چون گارانتيها كاري جز فلش كردن رو نميكنن پس پول بابت گارانتي دادن يعني هدر دادن پول پس نتيجه ميگيريم كه گارانتي متفرقه هم كفايت ميكنه
    معمولا عوض نميكنن چون مموري 64 مگ رو كسي نميخره كه بخوان عوضش كنن- نگران نباش همشون اصلن
    موفق باشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض سلام

مهدي جان مرسي از كمكت..فقط يه نكته مونده ,frimware خوب و جديد و بي دردسر كه باهاش كوشي bug نداشته باشه كدومه؟؟از كجا ميشه متوجه شد frimware ي كه روي خود كوشيه خوبه يا نه؟؟
    بازم مرسي از راهنماييها..كلي مطلب فهميدم ,تا 2 هفته قبل اطلاعاتم راجع به k750 در حد جلبك بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه alifire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اقا من مبخوام كا750 بگيرم رم 1 گيگ بگيرم يا 512 اصلآ رو سرعت گوشي تاثيري داره 512 چه قدر فيلم ميگيره اگيگ چه قدر
    اسم يه رمه خوبم بهم بگين كه با كا750 سازگار باشه ممنون

داره خودمونی میشه ali_pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كا 750 از هر موردي در رنج قيمتش گوشي كاملي من قبلا داشتم راضي بودم .كيفت وبلندي صداش بي شك عاليه اما سرعت كمي داره وبا افزايش مموري حتما سرعتش كم ميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط pipo_inzaghi
    مهدي جان مرسي از كمكت..فقط يه نكته مونده ,frimware خوب و جديد و بي دردسر كه باهاش كوشي bug نداشته باشه كدومه؟؟از كجا ميشه متوجه شد frimware ي كه روي خود كوشيه خوبه يا نه؟؟
    بازم مرسي از راهنماييها..كلي مطلب فهميدم ,تا 2 هفته قبل اطلاعاتم راجع به k750 در حد جلبك بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزيز هر گوشي يه فريم وير داره پس گفته شما درست نيست چون يه نو ورژن نرم افزاريه حالا بعضي از گوشيها كه مثلا تو انبار ميمونه (خيلي كم پيش مياد) از فريم وير كه يه مدتي ميگذره شايد براي گوشي يه مشكلات نرم افزاري بوجود بياره كه اونم با آپديت حل ميشه پس خوب و بد معني نداره
    خواهش ميكنم
    نقل قول نوشته شده توسط alifire
    اقا من مبخوام كا750 بگيرم رم 1 گيگ بگيرم يا 512 اصلآ رو سرعت گوشي تاثيري داره 512 چه قدر فيلم ميگيره اگيگ چه قدر
    اسم يه رمه خوبم بهم بگين كه با كا750 سازگار باشه ممنون
    رم 1 گيگ بگير مشكلي هم نداره - رو سرعتش شايد 10% تاثير بزاره نه مثل نوكيا كه 60% سرعت رو بياره پايين و پشت سر هم هنگ كنه - رو 1 گيگ فكر كنم بالاي 3 ساعت فيلم برداري كنه دقيق نميدونم ولي بستگي به نوع كيفيت فيلمبرداري داره
    مموريهاي سوني تو بازار مشخصه چون با نوكيا فرق ميكنه فقط با گارانتي مادامالعمر بگير خيالت راحت باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •