تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: سیستم تا سقف 2میلیون...

داره خودمونی میشه mehdiahmadzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران-پیروزی

پيش فرض

پردازنده قدرتمندتر به بودجتون نمیخوره. در صورتیکه بودجتون میرسه میتونین پردازنده رو Core i5 4570 با قیمت تقریبی 600 انتخاب کنین.
    سیستم مدنظر خودتون گرافیکش خیلی ضعیف هست و مناسب برای کاربری گیم نیست. رم هم بهتره 8 گیگ انتخاب بشه. پاور هم تا حدودی باید بالاتر در نظر گرفته بشه.
    مرسی عزیزم
    راستیتش من این سیستمو واسه خودم نمیخوام واسه پسرعموم میخوام اونم 8 سالشه و از این مدارس هوشمند میره و یه PC میخواد و به من گفت با بودجه 2 تومن یه کیس و مانیتور جمع کنم و از اونجایی که 400 تومن واسه مانیتور میره 1600 میمونه که باید کسیو ببندم.اونم که بچست و نمیخواد کرایسیس و بتلفیلد بازی کنه که واسه همین یه سیستم متوسط میخوام تهیه کنم اگه هم هوس بازی کرد حداقل بتونه باهاش PES یا FIFA یا GTA رو بدونه لوگ و هنگ راحت بازی کنه تا وقتیکه بزرگتر شد خودش ارتقا بده.ببخشید از اول نگفتم شرمنده.
    این سیستم چطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ممنون

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی عزیزم
    راستیتش من این سیستمو واسه خودم نمیخوام واسه پسرعموم میخوام اونم 8 سالشه و از این مدارس هوشمند میره و یه PC میخواد و به من گفت با بودجه 2 تومن یه کیس و مانیتور جمع کنم و از اونجایی که 400 تومن واسه مانیتور میره 1600 میمونه که باید کسیو ببندم.اونم که بچست و نمیخواد کرایسیس و بتلفیلد بازی کنه که واسه همین یه سیستم متوسط میخوام تهیه کنم اگه هم هوس بازی کرد حداقل بتونه باهاش PES یا FIFA یا GTA رو بدونه لوگ و هنگ راحت بازی کنه تا وقتیکه بزرگتر شد خودش ارتقا بده.ببخشید از اول نگفتم شرمنده.
    این سیستم چطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    ممنون
    در مورد سیستمی که لینکش رو گذاشتین :
    به نظر من اگر قراره از پلتفرم اینتل سیستم بسته بشه بهتره سیستم بروزتری تهیه کینن مثل سوکت 1150. سوکت 1155 تقریبا قدیمی شده و خیلی ارزش خرید نداره.
    گرافیک مجزا هم ازومی نداره ( مخصوصا گرافیکی مثل 5450 ) و از همون گرافیک داخلی پردازنده استفاده بشه بهتره و اگر قراره گرافیک مجزا تهیه بشه بهتره قدرتمندتر باشه . پاور هم بالاتر در نظر گرفته بشه.

3. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران-پیروزی

پيش فرض

در مورد سیستمی که لینکش رو گذاشتین :
    به نظر من اگر قراره از پلتفرم اینتل سیستم بسته بشه بهتره سیستم بروزتری تهیه کینن مثل سوکت 1150. سوکت 1155 تقریبا قدیمی شده و خیلی ارزش خرید نداره.
    گرافیک مجزا هم ازومی نداره ( مخصوصا گرافیکی مثل 5450 ) و از همون گرافیک داخلی پردازنده استفاده بشه بهتره و اگر قراره گرافیک مجزا تهیه بشه بهتره قدرتمندتر باشه . پاور هم بالاتر در نظر گرفته بشه.
    گرافیک انبرد قویتره؟؟؟
    شما چی پیشنهاد میدید با این بودجه؟بجز پیشنهاد قبلیتون تو پیج قبل چون بودجه تا اونقد نمیرسه.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گرافیک انبرد قویتره؟؟؟
    شما چی پیشنهاد میدید با این بودجه؟بجز پیشنهاد قبلیتون تو پیج قبل چون بودجه تا اونقد نمیرسه.
    گرافیک داخلی پردازنده با گرافیک 5450 تقریبا در یک سطح هستند. ممکنه 5450 عملکرد بهتری داشته باشه ولی این اختلاف زیاد نیست و ارزش خرید 5450 رو نداره. ( البته بسته به نوع پردازنده و گرافیک داخلیش متفاوته )
    در صورتیکه حداکثر بودجتون 2 تومن هست به نظر من همون سیستم پیشنهادی بنده در پست پنجم مناسبه.
    برای کاهش هرینه میتونین فعلا رم رو 4 گیگ تهیه کنین و در آینده به 8 ارتقا بدین. همچنین میتونین کیس و مانیتور ارزانتری تهیه کنین.

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    تهران-پیروزی

پيش فرض

مرسی

پس سیستم نهایی سیستم شما شد.

اگه رم رو به 4 گیگ انتقال بدم میشه160 تومن و کیس یه مدل 50 تومنی در نظر بگیریم جمع پول میشه 1900 تقریبا.

ممنون علیرضا خان بابت راهنمایی.

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تا چه مدت میتونم از این سیستم استفاده کنم با توجه به این که cpu corei3 هست؟؟
    رم 8gig زیاد نیست؟؟؟
    سیستم تا چند سال دیگه (نهایت 4 سال ) تقویت میشه....
    با این بودجه که شما گفتین نمیشه سیستم گیم با یه پردازنده i5بست همین سیستم پیشنهادی علیرضا بهترین سیستمی هست که میتونی برای گیمت ببندی و کاملا جواب گوست
    این سیستم بستگی ب داره که شما گیم رو بخواین به چه صورت دنبال کنید حرفها که دنبال فریم های بالا هستین یا نه ولی در کل یه i3مناسبه و نهایت تا 3سال دیگه جوابگوست که بازمیتونید بعد ها گرافیک رو فقط عوض کنید ...ولی باز همین سیستم رو بهتون پیشنهاد میکنم با این بودجه ..در مورد رم هم همین 8 گیگ خوبه پایینتر نیا

8. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •