سلام
وقتی ریشه مخرج مختلط بشه ، باز میشه با تجزیه کسر لاپلاس معکوش گرفت؟؟
سلام
وقتی ریشه مخرج مختلط بشه ، باز میشه با تجزیه کسر لاپلاس معکوش گرفت؟؟
شدنو که میشه ولی روشش یه مقدار سخته. من خودم نمیتونم از فرمولش استفاده کنم یعنی هنوز نفهمیدم رابطه شو.
سلام بر همگي.
وقتي مخرج يه عبارت درجه دوم باشه، مخرج رو ازش مربع كامل مي سازيم بعد با استفاده از قضيه اول انتقال براحتي لاپلاس معكوسش بدست مياد.
: قضيه اول انتقال
اول با استفاده از تجزيه كسر داريم:
كسر اول كه تكليفش معلومه. در مورد كسر دوم با توجه به k ، سه حالت داريم:
كه در محاسبه از قضيه انتقال كه در پست قبل توضيح دادم استفاده شده.
Last edited by chekmate; 29-12-2013 at 01:05.
به ازای k=1
![]()
سلام تشکر میکنم از سایت خوبتون ممنون میشم یک کتاب ریاضی آموزشی برا ی شروع معرفی کنید من دانشجوی ترم اول رشته برقم هستم ریاضیاتش خیلی برام سخت ممنون میشم کمکم کنید .
اساتید محترم یه سوال خیلی مهم دیگه هم دارم اگه میشه یه دستی برسونین.
یه فرمول داریم به فرم زیر
میخواستم بدونم چطوری میشه بدون استفاده از ماشین حساب مقدار x رو بدست اورد؟ فقط روی همون توان e گیر کردم که چطوری باید حسابش کنم.
ممنون میشم یه توضیح بدین.
Last edited by mohsen_gh1991; 13-04-2014 at 20:52. دليل: اصلاح فرمول
سلام
برای به دست آوردن مقدار x باید رابطه کلی که چه چیزی برابر این عبارت شده است را داشته باشیم که بتوان شاید از طرفین به نحوی ساده سازی کرد، اما اگر این تابع به نحوی همان تابع اور شوت در درس کنترل خطی و کنکور است باید عرض کنم به جز ماشین حساب به دست آوردن آن به همین راحتی نیست و در آن درس و کنکور ماشین حساب مجاز بوده است
ممنون از شما
البته رابطه صحیح این هست
که من تو پست بالا هم درستش میکنم
فقط اینو میدونم که تو کنکور ارشد ماشین حساب مجاز نیست و فک کنم برای هیچ درسی هم مجاز نیست. در کل میخواستم بدونم این دست معادلات بدون ماشین حساب میشه حلش کرد یا نه؟
ممنون
اگر فنی هستی معمولا این سئوالات با تقریب حل میشن.
اختلاف گزینه ها هم زیاده، e رو تقریبا 2 میگیری و حل رو جلو میبری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)