تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: ASUS G750JH یا MSI GT70 Dragon Edition 2

در آغاز فعالیت isname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هردو فراتر از نیاز های شماست. هرچند اصلا هیچکدومشون برای منظور شما ساخته نشدند!این دو برای گرفتن حداکثر فریم در ثانیه در هنگام بازی کردن هستند. لذا برای کارهای خاص شما طراحی نشدتد هرچند که لبتاپ های گیمینگ هرکاری از دستشون برمیاد.برای شما پردازنده در بالاترین اولویت قرار داره. که هر دو یکی هستند اما لبتاپ های ارزونتر زیادی داریم که همین پردازنده رو دارند.دومین اولویت رم بالا هستش که هردو از این لحاظ کافی هستند هرچند که msi داراگون دارای ۳۲ گیگ رم هستش اما ۱۶ گیگ ایسوس هم کاملا کافیه. سومین اولویت هارد دیسک سریع هستش که هردو ssd دارند هرچند دراگون سه تا موازی داره که کاملا سریعتره . اما مدلهای ارزانتر از این دوتا هم هستند که ssd دارند و قابلیت نصب و موازی کردن یکی دو تای دیگه رو هم دارند.چهارمین اولویت کیفیت تصویره که هیچکدومشون ضعف ندارند هرچند که هیچکدومشون هم از پنل های جدید ips استفاده نکره اند. مدلهای ارزانتری هست که اتقاقا دارای پنل ips هستند.پنجمین اولویت برای شما کارت گرافیکه که البته این دو مدل بیشتر از نیاز شما رو همراه دارند لذا فکر کنم برای شما کارت گرافیک ۷۵۰ هم کافی باشه. نهایتا ۷۶۰ یا ۷۶۵ هم برای محکم کاری و آینده نگری و برای بازی کردن.لذا لب تاپی مثل gs70 از msi با همان پردازنده و کارت گرافیک ۷۶۵ و رم ۱۶ گیگ و وزن ۲.۷۰۰ گرمی و با قیمت چند میلیون ارزانتر هم جواب کار شما را به نحو احسن میداد (هرچند الان سخت تو بازار گیر میاد) البنه این یه مثال بود و خودتون میتونید مدلهای دیگه ای بر اساس اولویت های ذکر شده پیدا کنید.کلام آخر. اگر منو مجبور به انتخاب بین فقط این دو مدل ذکر شده توسط شما بکنند. انتخابم ارزونتره خواهد بود که خودت بهتر میدونی منظورم کدومشونه. البته اگر کارم مثل شما بود و دوما مجبور بودم همینارو انتخاب کنم.
    خیلی ممنون دوست عزیز از نظراتتون. شما کاملا درست می فرمایید. ولی من کارت گرافیک قوی هم لازم دارم. چون الان گرافیک کامپیوتر فعلیم 1 گیگه ولی خیلی گیر میکنه تو مایا و یونیتی.
    راستی هر دو لپ تاپی که گفتم ، 32 گیگ رم دارند . می تونید برید به سایت دی جی کالا.

حالا با توجه به این توضیحات مفیدی که دادین، می تونید بگید چه لپ تاپی با مشخصاتی که گفتید ، در ایران هست ؟

Sent from GALAXY Note 2 Using Tapatalk.

در آغاز فعالیت isname's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

راستی ،اون دو تا لپ تاپ رو بذارید کنار. یه بنده خدایی پیام خصوصی فرستاد راهنماییم کرد.
    به نظرتون alienware 17 تو ایران یا مکه یا مدینه پیدا میشه ؟

اچ پی zbook 17 چطور؟

لطفا اگه اطلاعاتی دارید حتما بگید. (راستی اطلاعات جناب parsicola هم خیلی کمک کرد)

Sent from GALAXY Note 2 Using Tapatalk.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اولا این سوال من بود نمیدونم چرا کسی جوابمو نداد.
    من پرس و جو کردم ASUS G750 JHدرسته که از لحاظ سخت افزاری یه کم ضعیفتره اما کیفیت ساختش خیلی بیشتر از MSI GT70 هست و خیلی کمتر داغ میکنه من خودم هفته دیگه که قیمتا یکم افت منه میخرمش.
    اما راجبه ALIENWARE 18 الان نمایندگی هست میفروشه اما با کانفیگ های متفاوت از 23 میلیون تا 30 میلیون قیمت داره.اگه میلیاردری بخرش و الا معذرت میخواما واسه گیم. خریدن همچین لپ تاپی واسه یه فرد با درامد متوسط یاحتی پولداراحمقانس

4. 2 کاربر از aidin.2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •