تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: بهترين گوشي براي mp3

داره خودمونی میشه ali_pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام.
    من خودم دنبال يه گوشي براي پخش mp3 مگشتم رفتمw810 خريدم اما اصلا باهاش حال نكردم واين كه سري واكمن است از اين جور چيزا فقط راهي براي تبليقات است يه نوع تبليقات حرفه اي پيشرفته كه مصرف كننده فكر كنه اين گوشي فقط براي اون ساخته شده
    يه نوع تبليقات كه امروزه براي هر محصولي استفاده مي شه
    من خودم كا 750 داشتم وهم الان برادرم داره از هر لحاظ (كيفت صدا با هدفون بلندي صدا اسپيكر ها)نسبت به w810 سرداره واگر يه هدفون سري w بزاري روش حتما بهتر از يه w810 كار ميكنه

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

در مورد پست بالا

علاوه بر تبلیغاتی بودن سری واکمن (در مورد 3مدل) که حتی 2 گوشی و700و.و800 همون ک750هستن بدون هیچ تغییر عمده .و حتی و900 بر خلاف انتظار از هدفون کمی ضعیف تر از ک750 هست ولی خوب و810 رو نمیدونم چرا اینجوری میگی!!

و حالا دلیل اصلیش ضعیف بودن نسبی سری واکمن (مخصوصا و900) هدفونای سری دبلیو هستند .که عموما فکر میکنند چون سری دبلیو هستن باید قوی تر باشه!!!ولی اصلا اینطور نیست وقتی رفیق من که و900 داره هدفونای ک750(که البته بعد ها سیمش پاره شد)رو وصل کرد به گوشیش کیفیت واقعی گوشیشو فهمید و بعد هم یه هدفون عالی سونی خرید!!!که گوشیش رو دیگه دست من نمیده!!!!!!!!!!!

حالا که شما 320تومن پول و810 دادی برو یه هدفون ارجینال سونی بخر10 تومن(کاری که خودم رو ک750 کردم البته با یک سری کلک!!!) و وصل کن به پایه (اون جایی که سر سوکت هدفونو میزنید به کابلی که از گوشی میاد(فک کنم خیلی بد گفتم!!))

اونموقع متوجه میشی کیفیت چیه !!!!!!!!!کاری که اگه بکنید شاید مدت ها منو دعا کنید

و در مورد موارد بالا دوستان اخلاق منو میدونن که حرف چرت و پرت یا بدون دلیل نمیزنم!!!!)
    Last edited by metal_militia; 23-08-2006 at 16:04.

داره خودمونی میشه Character's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    accessory memory

پيش فرض

[QUOTE=ali_pari]سلام.
    واين كه سري واكمن است از اين جور چيزا فقط راهي براي تبليقات است يه نوع تبليقات حرفه اي پيشرفته كه مصرف كننده فكر كنه اين گوشي فقط براي اون ساخته شده
    [QUOTE=ali_pari ]

زدن اين حرفا نهايت بي انصافيه
    چيزي كه اظهر من اشمس(!) هست اينكه هنوز هيچ برندي از نظر پخش mp3 نتونسته روي دست سري w سوني بزنه و اينو تقريبا طرفداراي تمام برندها قبول دارند.
    Last edited by Character; 23-08-2006 at 16:49.

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    در مورد پست بالا

علاوه بر تبلیغاتی بودن سری واکمن (در مورد 3مدل) که حتی 2 گوشی و700و.و800 همون ک750هستن بدون هیچ تغییر عمده .و حتی و900 بر خلاف انتظار از هدفون کمی ضعیف تر از ک750 هست ولی خوب و810 رو نمیدونم چرا اینجوری میگی!!

و حالا دلیل اصلیش ضعیف بودن نسبی سری واکمن (مخصوصا و900) هدفونای سری دبلیو هستند .که عموما فکر میکنند چون سری دبلیو هستن باید قوی تر باشه!!!ولی اصلا اینطور نیست وقتی رفیق من که و900 داره هدفونای ک750(که البته بعد ها سیمش پاره شد)رو وصل کرد به گوشیش کیفیت واقعی گوشیشو فهمید و بعد هم یه هدفون عالی سونی خرید!!!که گوشیش رو دیگه دست من نمیده!!!!!!!!!!!

حالا که شما 320تومن پول و810 دادی برو یه هدفون ارجینال سونی بخر10 تومن(کاری که خودم رو ک750 کردم البته با یک سری کلک!!!) و وصل کن به پایه (اون جایی که سر سوکت هدفونو میزنید به کابلی که از گوشی میاد(فک کنم خیلی بد گفتم!!))

اونموقع متوجه میشی کیفیت چیه !!!!!!!!!کاری که اگه بکنید شاید مدت ها منو دعا کنید

و در مورد موارد بالا دوستان اخلاق منو میدونن که حرف چرت و پرت یا بدون دلیل نمیزنم!!!!)

در مورد قیمتش هم توضیح بدین ممنون میشم

حـــــرفـه ای AK1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    جهــــنم سبز

پيش فرض

ممنون از دوستان
    واي كه چقدر خريد گوشي سخته !؟

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

قیمت چی !!!هد فون.رم گوشی!؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Vmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    vmusic.ir

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    قیمت چی !!!هد فون.رم گوشی!؟؟؟؟؟

قیمت هدفونو که گفتین
    رم و خود گوشی؟

داره خودمونی میشه viper-max's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    of pain house

پيش فرض

900و كم نداره

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 سلام مومن خدا

n93 اومد دیگه الان اون بهترینه انشا الله پول بیاد تو دستم میگیرم...

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

به نظر من k750 خیلی عالیه
    یه چیزی میگن شاید باورتون نشه
    دیروز یکی از دوستام n91 خریده بود اومد پیشم
    منم تا حالا از نزدیک n91 ندیده بودم!!!! ولی تعریفشو تو اینترنت شنیده بودم که شاخ گوشی های mp3 player هر دو یک آهنگ رو پخش کردیم ( گوشی من k750) با کمال نا باوری و تعجب متوجه شدیم که چقدر کیفیت اسپیکر n91 افتضاحه !!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •