راستش من دانشجوی فوق لیسانس برق هستم+اینکه خوره pc و ... اینا هم هستم
و تنها دلیلی که باعث شده لپ تاپ بگیرم قابلیت پرتابل بودنش هست وگر نه نسبت به pc ارادت و تعصب خاصی دارم و معتقدم لپ تاپ در مقابل PC شبیه اسباب بازی یا کاردستیه اما به هر حال...
1:کلا وقتی که با سیستم کار میکنم همزمان 7 الی 8 تا برنامه در حال اجرا هست 1 مثلا یه فیلم کانورت میشه 2 با گوگل کروم 100 تا پنجره باز کردم 3 کل هارد هم دارم برای پیدا کردن یه پوشه و یا فایل به خصوصی سرچ میکنم 4 آنتی ویروسم هم داره فول اسکن میکنه 5 یه فایل pdf هم دارم به word تبدیل میکنم 6 یه فیلم فول اچ دی هم در حال پلی شدن هست 7 idm هم داره دانلود میکنه 8 یه بازی هم در حال اجرا بوده اون رو نبستم و با ALT+TAB مینیمایز کردم 9 یه نرم افزار هم در حال نصب شدن هست مثلا visual studio
ویندوزش هم در کمتر از 10 ثانیه لود بشه و در کمتر از 5 ثانیه سیستم shut down بشه....
الان با سیستم های ضعیف که کار میکنم cpu usage میره رو 100% سیستم هنگ میکنه ..... یعنی یه سیستم میخوام که همه این کار ها رو که باش انجام میدی اصلا هنگ نکنه افت سرعت نداشته باشه و خیلی هم سریع انجام بده
واقعا نمیدونم با 4 میلیون اصلا میشه همچین سیستمی دست و پا کرد یا نه..
با 4 میلیون تقریبا یه کیس خوب میشه برا PC جمع کرد اما لپ تاپ رو نمیدونم
کاربرد دومم هم اینه که مثلا یه مدار بزرگ رو طراحی کردم بعد که میزارم برا شبیه سازی میخوام تو سه سوت شبیه سازی کنه الان یه PC دو هسته ایی دارم یه شبیه سازی رو برام تو 4 دقیقه انجام میده که به نظرم این زمان زیاده
فکر نکنم بیشتر از این بتونم راجع به نوع کارم بتونم توضیح بدم
در نهایت با 4 میلیون بهترین گزینه با توجه به کاربردی که براتون گفتم چیه؟
به هر حال از این که وقت گذاشتید ازتون هم ممنونم