متاسفانه سامسونگ تو تبلت به جز 7.7 که صفحه سوپر امولد پلاس داره. زیاد قوی کار نکرده ولی انگار تو سال جدید میخوان تبلتای امولد ده اینچ و دوازده بزنند.
متاسفانه سامسونگ تو تبلت به جز 7.7 که صفحه سوپر امولد پلاس داره. زیاد قوی کار نکرده ولی انگار تو سال جدید میخوان تبلتای امولد ده اینچ و دوازده بزنند.
اگه حرفی واسه گفتن نداشت گوگل دوسال پیاپی نکسوس 7 رو نمیداد دست ایسوز. ایسوز در زمینه تبلت بسیار موفق بوده. خوش قیمت ترین تبلت های زیر 1 تومن بازار متعلق به این شرکته.
و اما در مورد smahdih عزیز. شما اگه سیم کارت خور 10 اینچ میخواید مجبورید فقط از سامسونگ انتخاب کنید. یا گالاکسی نوت سال پیش رو بخرید یا گالاکسی تب امسال رو. اما اگه نظر من رو می پرسید وجود سیم کارت اصن نباید فاکتور خرید باشه. شما اگه یه اسمارت فون اندرویدی داشته باشید به راحتی میتونید اینترنت سیم کارتش رو به اشتراک بگذارید. پیشنهاد اصلی همچنان همون مموپد ایسوس
تبلت های پایین رده و میان رده آیسوس بهترینن
در کل بهترین تبلتی که تو این حدود قیمت میشه خرید اینه. جیلبرک هم براش اومدهApple iPad Air Wi-Fi - 16GB
مشخصات کلی:ابعاد: 7.5 × 169.5 × 240 میلی متر - وزن: 469 گرم
پردازنده:Apple A7 & M7 Chipset Dual Core CPU
حافظه داخلی:حافظه داخلی 16 گیگابایت
صفحه نمایش:صفحه نمایش لمسی از نوع TFT LCD - اندازه 9.7 اینچ - 1536x2048 - تراکم پیکسلی: 264 پیکسل بر اینچ
امکانات ارتباطی:- قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - بلوتوث
دوربین:دوربین 5 مگاپیکسلی از نوع iSight - وب کم دوربین مکالمات تصویری 1.2 مگاپیکسلی
امکانات:- قطب نما ، شتاب سنج ، ژیروسکوپ
سایر مشخصات:اپل iOS 7 - کارکرد باتری تا 10 ساعت انواع کاربری
خب واسه من سیم کارت خوردن مهمه،
به نظر تبلت خوبی میاد، البته تو نقاط ضعفش کیفیت پایین جنس تبلت ذکر شده بود، به نظرتون تبلت چون دسته بچه میافته و باهاش بازی میکنه، جنسش باعث نمیشه تبلت اتفاقی براش بیافته؟
سیم کارت خوردن مهمه، بین Galaxy Tab 3 10.1 و Galaxy Note کدومو پیشنهاد میدین؟
تبلت خوبیه ولی سیم نمیخوره
کار کردن با OS نسبت به اندروید چطوره؟
سیم کارت خورش هم هست گرونترهتبلت خوبیه ولی سیم نمیخوره
کار کردن با OS نسبت به اندروید چطوره؟
کارکردن با ios خیلی راحتتره
سیم کارت خورش چنده؟
100 دلار (حدود 300 هزار تومان) گرون تره
به نظرتون من که حاضر شدم تا 1500 واسه تبلت پول بزارم، تا 2000 تومن بیشترش کنم apple بخرم؟
اگه ارزش داره این افزایش قیمتی که براش می پردازم برام چه ارزش افزوده ای ایجاد می کنه؟
یه سوال دیگه
Asus-PadFone2-64-2G-"10.1 با قیمت 1800
SAMSUNG-Galaxy-Note10.1-N8000-16G-"10.1 با قیمت 1560
به نظرتو کدوم بهتره - با توجه به قیمتش
اونوقت با تیلت apple هم یه مقایسه بکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)