تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 36

نام تاپيک: مشکل مچ نبودن قطعات.راهنمایی میخوام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

خوب سوال من همینه که چرا سیستمم با این مشخصات تو بازیهای سبکی مثل فیفا و pes به شدت افت فریم داره؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.شما بیشتر عیب رو از کدوم قطعه میبینید؟
    شای شما به افراد متخصص تر دسترسی داشته باشید برادری کنید یه جوابی برام پیدا نید

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

خوب سوال من همینه که چرا سیستمم با این مشخصات تو بازیهای سبکی مثل فیفا و pes به شدت افت فریم داره؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.شما بیشتر عیب رو از کدوم قطعه میبینید؟
    شای شما به افراد متخصص تر دسترسی داشته باشید برادری کنید یه جوابی برام پیدا نید
    اگه گفته های من و بقیه دوستان رو در مورد آنبورد گرافیک چک کرده باشید باید برید سراغ قضیه ی نرم افزاری سیستم مثلا ویندوز یا ویروسی بودن اون
    با یک آنتی ویروس قوی و آپدیت سیستم رو چک کنید و اگه نتیجه نداد برید سراغ دوباره نصب کردن ویندوز (با یک نسخه ی دیگه امتحان کنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من تمام نسخه های ویندوز از جمله xp /7/8/8.1 را امتحان کرده ام.تقریبا هیچ شکی ندارم مشکل باید از مچ نبودن یکی از قطعات باشهولی نمیدونم دقیقا عیب میتونه از نارسایی کدوم قطع در مقابل بقیه قطعات باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

من تمام نسخه های ویندوز از جمله xp /7/8/8.1 را امتحان کرده ام.تقریبا هیچ شکی ندارم مشکل باید از مچ نبودن یکی از قطعات باشهولی نمیدونم دقیقا عیب میتونه از نارسایی کدوم قطع در مقابل بقیه قطعات باشه
    پس باید تک تک قطعات تست بشن
    از این نرم افزار هم کمک بگیرید:
    BURN IN TEST PRO
    قطعات رو چک میکنه که اروری وجود نداشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی استفاده میکنم.البته الان سر کارم به سیستم خودم دسترسی ندار.ولی یه نکته بگما که تو خدماتی که بردمش گفت گذاشتم زیر نرم افزار تمام قطعات سالم هستن.
    به نظر شما کدوم قطعه میتونه در حد بقیه نباشه ؟یا اینطوری بگم کدوم قطعه ممکنه برای بقیه سنگینی کنه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

مرسی استفاده میکنم.البته الان سر کارم به سیستم خودم دسترسی ندار.ولی یه نکته بگما که تو خدماتی که بردمش گفت گذاشتم زیر نرم افزار تمام قطعات سالم هستن.
    به نظر شما کدوم قطعه میتونه در حد بقیه نباشه ؟یا اینطوری بگم کدوم قطعه ممکنه برای بقیه سنگینی کنه ؟
    والا هر چی به سیستم نگاه میکنم مشکلی نمی بینم !!!
    ولی احتمال داره که پاور نتونه واتاژ تامین کنه
    با پاور واتاژ بالاتر تست کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

رو کارتون کارت گرافیکم یه جمله نوشته بود بااین مضمون که این کارت برای cpu های cori7 پایه ریزی شده.نگرانیم سر اینه چون واقعا نمیتونم دیگه هزینه کنم برای cori7.
    وتو یه تاپیک دیگه یکی از دوستان اشاره کرده بود که با تعویض مادربورد مشکلم حل میشه. نظر شما چیه؟

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر میکنم اگر به گفته های دوستان عمل کنین به نتیجه خواهید رسید و نیاز به تردید نیست !! ( هرچند که محل ایجاد تاپیک هم اشتباه هست ! )

- اطمینان از سلامت نرم افزاری و سیستم عامل و ترجیحا تعویض سیستم عامل ( آپدیت بودن درایور گرافیک فراموش نشه )
    - در صورت امکان تست کرکهای دیگه برای گیمهای مورد نظر
    - چک کردن دمای قطعات در حالتهای بیکاری و لود
    و . . .

9. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

سلام برادر !
    بایوس مادربرد آپدیته ؟!!
    درایور گرافیک آخرین نسخه هست ؟!
    اگه بخوایم دقیق بررسی کنیم حقیقت اینه که در بین قطعات شما مادربردتون ضعیف ترین قطعه هست !
    پردازنده های سری 3000 روی مادربردهای سری 7 اینتل بهتر مچ میشن و برای نصب اونها روی مادربرهای سری 6 حتماً باید بایوس آپدیت باشه ! که حتماً هست ! اما شما سایت گیگابایت رو چک کنید و ورزن فعلی بایوس خودتون رو با آخرین ورژن موجود توی سایت گیگابایت برای این مادربر مقایسه کنید و اگه ورژن جدیدتری اومده بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کنید !

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت

پيش فرض

رو کارتون کارت گرافیکم یه جمله نوشته بود بااین مضمون که این کارت برای cpu های cori7 پایه ریزی شده.نگرانیم سر اینه چون واقعا نمیتونم دیگه هزینه کنم برای cori7.
    وتو یه تاپیک دیگه یکی از دوستان اشاره کرده بود که با تعویض مادربورد مشکلم حل میشه. نظر شما چیه؟
    در مورد اون جمله ای که شما میگی تقریبا بی اساس هست حالا دقیق معلوم نیست که چی نوشته و شما ممکنه چیز دیگه برداشت کرده باشید
    مادربرد هم اگه از لحاظ سخت افزاری مشکل داشته باشه میتونیم بگیم از مادربرده ولی با کوچکترین مشکل تو سخت افزار مادربرد سیستم روشن نمیشه و درست کار نمیکنه پس این قضیه رد میشه

12. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •