خوب سوال من همینه که چرا سیستمم با این مشخصات تو بازیهای سبکی مثل فیفا و pes به شدت افت فریم داره؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.شما بیشتر عیب رو از کدوم قطعه میبینید؟
شای شما به افراد متخصص تر دسترسی داشته باشید برادری کنید یه جوابی برام پیدا نید
خوب سوال من همینه که چرا سیستمم با این مشخصات تو بازیهای سبکی مثل فیفا و pes به شدت افت فریم داره؟خواهش میکنم راهنماییم کنید.شما بیشتر عیب رو از کدوم قطعه میبینید؟
شای شما به افراد متخصص تر دسترسی داشته باشید برادری کنید یه جوابی برام پیدا نید
اگه گفته های من و بقیه دوستان رو در مورد آنبورد گرافیک چک کرده باشید باید برید سراغ قضیه ی نرم افزاری سیستم مثلا ویندوز یا ویروسی بودن اون
با یک آنتی ویروس قوی و آپدیت سیستم رو چک کنید و اگه نتیجه نداد برید سراغ دوباره نصب کردن ویندوز (با یک نسخه ی دیگه امتحان کنید)
من تمام نسخه های ویندوز از جمله xp /7/8/8.1 را امتحان کرده ام.تقریبا هیچ شکی ندارم مشکل باید از مچ نبودن یکی از قطعات باشهولی نمیدونم دقیقا عیب میتونه از نارسایی کدوم قطع در مقابل بقیه قطعات باشه
پس باید تک تک قطعات تست بشن
از این نرم افزار هم کمک بگیرید:
BURN IN TEST PRO
قطعات رو چک میکنه که اروری وجود نداشته باشه
مرسی استفاده میکنم.البته الان سر کارم به سیستم خودم دسترسی ندار.ولی یه نکته بگما که تو خدماتی که بردمش گفت گذاشتم زیر نرم افزار تمام قطعات سالم هستن.
به نظر شما کدوم قطعه میتونه در حد بقیه نباشه ؟یا اینطوری بگم کدوم قطعه ممکنه برای بقیه سنگینی کنه ؟
والا هر چی به سیستم نگاه میکنم مشکلی نمی بینم !!!
ولی احتمال داره که پاور نتونه واتاژ تامین کنه
با پاور واتاژ بالاتر تست کنید
رو کارتون کارت گرافیکم یه جمله نوشته بود بااین مضمون که این کارت برای cpu های cori7 پایه ریزی شده.نگرانیم سر اینه چون واقعا نمیتونم دیگه هزینه کنم برای cori7.
وتو یه تاپیک دیگه یکی از دوستان اشاره کرده بود که با تعویض مادربورد مشکلم حل میشه. نظر شما چیه؟
فکر میکنم اگر به گفته های دوستان عمل کنین به نتیجه خواهید رسید و نیاز به تردید نیست !! ( هرچند که محل ایجاد تاپیک هم اشتباه هست ! )
- اطمینان از سلامت نرم افزاری و سیستم عامل و ترجیحا تعویض سیستم عامل ( آپدیت بودن درایور گرافیک فراموش نشه )
- در صورت امکان تست کرکهای دیگه برای گیمهای مورد نظر
- چک کردن دمای قطعات در حالتهای بیکاری و لود
و . . .
سلام برادر !
بایوس مادربرد آپدیته ؟!!
درایور گرافیک آخرین نسخه هست ؟!
اگه بخوایم دقیق بررسی کنیم حقیقت اینه که در بین قطعات شما مادربردتون ضعیف ترین قطعه هست !
پردازنده های سری 3000 روی مادربردهای سری 7 اینتل بهتر مچ میشن و برای نصب اونها روی مادربرهای سری 6 حتماً باید بایوس آپدیت باشه ! که حتماً هست ! اما شما سایت گیگابایت رو چک کنید و ورزن فعلی بایوس خودتون رو با آخرین ورژن موجود توی سایت گیگابایت برای این مادربر مقایسه کنید و اگه ورژن جدیدتری اومده بایوس رو به آخرین ورژن آپدیت کنید !
در مورد اون جمله ای که شما میگی تقریبا بی اساس هست حالا دقیق معلوم نیست که چی نوشته و شما ممکنه چیز دیگه برداشت کرده باشید
مادربرد هم اگه از لحاظ سخت افزاری مشکل داشته باشه میتونیم بگیم از مادربرده ولی با کوچکترین مشکل تو سخت افزار مادربرد سیستم روشن نمیشه و درست کار نمیکنه پس این قضیه رد میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)