تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: کپی شماره تلفن از سیم کارت روی حافظه گوشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilailaila's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    shirazzzzz

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مهستی
    مشكلم رو يه دفعه ديگه بطور كامل توضيح ميدم خواهش ميكنم توجه كنيد و اگه راه حلي بلديد بهم نشون بديد: اپراتور سيم كارت من از نوع Tci هست موقعي كه تنظيمات كلي رو ريست ميكنم يا برنامه جادويي نصب رو اجرا ميكنم سوال ميكنه كه :آيا نام ها و شماره ها از سيم كارت به مخاطبين كپي شوند؟ و من در جواب بله رو انتخاب ميكنم و اون موقع شروع به كپي ميكند ولي قبل از اينكه عمل كپي كاملا تموم بشه پيغام ميده كه حافظه پر شده است همه موارد را نمي توان كپي كرد. و اين در حاليست كه حافظه خالي گوشي من در حال حاضر با انتقال فايلها به مموري چيزي بيشتر از 32 مگابايت هست.يه نكته خيلي مهم اينكه من سيم كارت از نوع اپراتور Mci رو روي گوشي ام گذاشتم و شروع به كپي شماره ها روي گوشي كرد و كاملا درست هم بود و بعدا هم همه اون شماره روي گوشي كاملا كپي شده بود .من حتي براي ااينكه مطمئن بشم حافظه سيم كارتم خالي نيست چند بار اونو رو گوشي ان 620 امتحان كردم و با مراجعه به شماره ها و وضعيت حافظه مطمئن شدم كه حدود 70 شماره روي حافظه سيم كارت هست ولي با وجود اون پيغامي كه در حين كپي شماره ها روي سيم كارت ميده فكر ميكنم مشكل از جاي ديگه باشه . با وجود اين چيزهايي كه گفتم ميشه گفت گوشي من سالمه چرا كه اگر خراب بود نبايد شماره هاي اون سيم كارت رو روي گوشي كپي ميكرد در حاليكه اين كار رو چند بار هم امتحان كردم و كاملا درست عمل ميكرد . حالا سوال من اينه: منظور از اين كه در حين كپي شماره ها از سيم كارت به گوشي پيغام ميده كه حافظه پر شده چيه؟ بازم تاكيد مي كنم كه حافظه خالي گوشي ام در حال حاضر بيش از 32 مگابايت هست . و اين جوريه كه وقتي به مخاطبين سيم كارت مراجعه ميكنم پيغام ميده كه هيچ اطلاعاتي در دست نيست و وقتي به وضعيت حافظه سيم كارت نگاه ميكنم صفر از 150 رو نشون ميده . لطفا كمك كنيد .ضمنا چون گوشي من فاقد گارانتي هست و من در شهرستاني هستم كه فاقد نمايندگي سوني اريكسون هست خواهش ميكنم يه لطفي كنيد اگه ممكنه از نمايندگي و اهل فن سوال كنيد و پاسخ رو اينجا بنويسيد از لطفتون خيلي ممنونم.

نرم افزار MyPhoneExplorer رو كاپيوتر داري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببخشد 2 تا شد
    Last edited by ilailaila; 23-08-2006 at 01:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نرم افزار MyPhoneExplorer واسه چه كاريه ؟ آيا مشكل منو ميونه حل كنه ( در مورد كپي شماره از سيم كارت روي گوشي )لطفا جواب بدهيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نرم افزار MyPhoneExplorer واسه چه كاريه ؟ آيا مشكل منو ميتونه حل كنه ( در مورد كپي شماره از سيم كارت روي گوشي )لطفا جواب بدهيد.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    shirazzzzz

پيش فرض

اين نرم افزار يه نرم افزار قوي براي انتقال داده هاست
    درضمن فضاي اشغال شده و فضاي فري گوشي كامل نشون ميده
    ميتوني اطلاعاتتو اول برزي رو پي سي بعد انتقال بدي به اون گوشي
    نميدونم مشكلتو حل كنه يا نه ولي يه كم با نرم افزاره كار كني قلقش دستت بياد هر كاري ميتوني انجام بدي البته نه هركاري
    يعني ميتوني تو كامپيوتر هم اطلاعات سيم و هم اطلاعات روي گوشي ببيني
    Last edited by ilailaila; 23-08-2006 at 02:18.

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

مهستي جان به نظر من ليست شماره تلفنها رو دوباره روي كا 750 خودت از اول وارد كن چون 70 تا شماره زياد وقتت رو نميگره

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    shirazzzzz

پيش فرض

اين كارو كه آقا مهدي گفت ميتوني راحت وسريع با اون نرم افزاره انجام بدي
    دانلودش كني ضرر نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام آيا راهي براي ديدن اطلاعات يا حداقل شماره تلفنهاي ذخيره شده روي سيم كارت از طريق نرم افزار MyPhoneExplorer وجود داره يا نه . چون موقعي كه روي گزينه SIM در اين برنامه كليك ميكنم در حاليكه گوشي ام به كامپيوتر وصل است هيچ شماره يا اطلاعاتي رو نشون نمي ده ولي تمام اطلاعات و شماره هاي داخل گوشي از طريق اين نرم افزار قابل دسترسي هستند . لطفا جواب بدهيد.

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این نرم افزار شماره های توی سیم رو هم نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پس علت اينكه من شماره هاي ذخيره شده توي سيم كارت رو با گوشي سامسونگ ان 620 ميتونم ببينم ولي توي گوشي سوني اريكسون كا 750 آي و همچنين از طريق اين نرم افزار نميتونم ببينم چيه. ممنونم

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من قبلا مشکل مشابهی داشتم
    قدیم قدیما که نوکیا 2100 داشتم وقتی خواستم شماره های توی سیم کارتو تو گوشی جدید کپی کنم اسم هارو قاطی پاتی آورده بود
    ولی اینکه اصلا نشون بده رو نمیدونم!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •