تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 18 از 18

نام تاپيک: مشاوره برای خرید سیستم تا 2 میلیون

آخر فروم باز mortezaon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

این سیستم رو با ارسال و اسمبل رایگان می تونید 2/5 بخرید.
    سیستم ضعیف تر از این، خیلی چیز بهتر از سیستم فعلی خودتون نخواهد شد و پیشنهاد هم نمی کنم.
    کمتر از این سیستم هم تا حالا پیشنهاد ندادم تو عمرم! مگر کاربری اداری که کلاً کارت گرافیک نمیخواد!
    سیستم ضعیف تر از این اگر خواستید، سایر دوستان راهنماییتون می کنن.

موفق باشید./

سلام اینو کدوم شرکت اسمبل میکنه لطفا لینکشو را بذارید
    با تشکر

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    Last edited by Hessam 2; 22-12-2013 at 19:50.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حسام جان، سیستم بالا بدون کارت گرافیک، ODD چند در میاد؟

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

حسام جان، سیستم بالا بدون کارت گرافیک، ODD چند در میاد؟
    1,800,000.........

5. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

واقعا قانون مزخرفیه یعنی هزینه صرف شده رو مین با پردازنده برابری میکنه و حتی بیشتر هم میشه یعنی باید برای یه i3 یه مینه در حد 150 تا 200 هم باشه که عملا اینطور نیست و بودجه حتی از قیت خود پردازنده هم فرا تر میره ..واقعا جای تفکر داره

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

واقعا قانون مزخرفیه یعنی هزینه صرف شده رو مین با پردازنده برابری میکنه و حتی بیشتر هم میشه یعنی باید برای یه i3 یه مینه در حد 150 تا 200 هم باشه که عملا اینطور نیست و بودجه حتی از قیت خود پردازنده هم فرا تر میره ..واقعا جای تفکر داره
    در تفکرات مارکتینگ سخت افزار، این دیدگاه شما هرگز حرفه ای و اصولی نیست و اهمیتی نداره!
    چراکه چنین مقایسه ای، کاملاً نابه جا و غیرمنطقیه. شما می بینید فردی 700 پردازنده خریده! اما مادربردش بیش از 1 میلیون قیمت داره! بارها و بارها اینطور شده و کاملاً بدیهیه و هیچ مشکلی هم نیست! چراکه اصلاً هیچگونه ارتباطی به هم ندارن و لزوماً نباید پردازنده قیمت کمتری نسبت به مادربرد و یا برعکس داشته باشه!
    از طرف دیگه شما پردازنده ی 4960 می خرید، 3/5 میلیون! اما مادربرد براش از 800 هست تا 2 میلیون! اکثراً مین های 1 میلیونی می بندن!

ضمناً قیمت رو بازار تعیین می کنه! نه بنده ی نوعی!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا حسام فکر کنم سو تفاهم پیش اومده وفکر کنم شما حرف بالای منو یه نوع توهین قلمداد کردید نسبت به خودتون نه من منظورم با جو بازار بود و هیچ قصدی نسبت به شما نداشتم
    در مورد تو ضیحاتتون کاملا با فرمایش شما موافقم ولی گفته من فقط مختص سیستم های رده پایین قیمت بود که شخصی که میخواد یه سیستن در حد مثلا ۲تومن ببنده بایه پردازنده مثلاi3باید برای یک چنین کاربرد ضعیفی هزینه ای اضافی برای مین بده ما در سریه سندی بریج برای پردازندهای مثلا سریهgمین های مربوطه با قیمت ۱۲۰ تا ۲۰۰به صورت کاملا متنوع از ارزاک گرفته تا خود اینتل موجود بود ولی برای همین سری در هزول چنین مین هایی در بازار نیست در بازار جهانی مود ولی در ایران نه واین مزخرفی به این مسله بر میگرده

9. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا حسام فکر کنم سو تفاهم پیش اومده وفکر کنم شما حرف بالای منو یه نوع توهین قلمداد کردید نسبت به خودتون نه من منظورم با جو بازار بود و هیچ قصدی نسبت به شما نداشتم
    در مورد تو ضیحاتتون کاملا با فرمایش شما موافقم ولی گفته من فقط مختص سیستم های رده پایین قیمت بود که شخصی که میخواد یه سیستن در حد مثلا ۲تومن ببنده بایه پردازنده مثلاi3باید برای یک چنین کاربرد ضعیفی هزینه ای اضافی برای مین بده ما در سریه سندی بریج برای پردازندهای مثلا سریهgمین های مربوطه با قیمت ۱۲۰ تا ۲۰۰به صورت کاملا متنوع از ارزاک گرفته تا خود اینتل موجود بود ولی برای همین سری در هزول چنین مین هایی در بازار نیست در بازار جهانی مود ولی در ایران نه واین مزخرفی به این مسله بر میگرده

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •