تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 52

نام تاپيک: مشاوره خرید سرور برای رندرینگ تا 7 میلیون

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فکر میکنم همون 660 جواب کارم رو میده.
    درمورد cpu هم فکر کنم با 4930k و یه مقدار اور کلاک میتونم به 4960 برسم و توجیه منتقی نداره خریدش.

در مورد مادربرد آیا الان مین های EVGA تو بازار پیدا میشه اگه بخوام به حای asus ببندم و از نظر قیمت به صرفه هست (فکرکنم گرونتره) . چون خودم یکی دارم و خیلی راضیم ولی تو پیدا شدنش شک دارم

و اینکه این رمهای 8گیگ اور میشن؟ چون زمانی که تازه اومده بودن میگفتن تو اور خوب جواب نمیدن
    Last edited by night lord; 20-12-2013 at 11:41.

2. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

صادقانه به شما بگم، بودجه تون رو باید 10 تومن کنید برای اینکار!!! خرید 4960X که بهترین پردازنده ی دسکتاپی دنیاست! هر چند قیمت خیلی بالایی داره (3/5 میلیون!) و ارزش خرید بالایی نداره نسبت به 4930. جفتشون 12 هسته ای هستن!
    660 هم در سطح K2000 هست. شخصاً 660 رو به K2000 ترجیح میدم!
    همیشه گفتن سری 600 انویدیا توی رندرینگ نسبت به بقیه سری های انویدیا خیلی ضعیف بوده ! داداش سری کواردو رو اصلاً با سری گیمینگ مقایسه نکن !! توی عمل کارایی سری کواردو معلوم میشه نه با مقایسه با سری 600 گیمینگ !
    به قول خودت که توی بحث 4820K و 4770K میگی دلیلی برای تولید این وجود داره و بهترین پیشنهاد رو اینتل کرده ، اگه 660 قوی تر یا هم سطح K2000 باشه انویدیا مرض داشته K2000 تولید کرده ؟!!! یا K600 ؟!!!
    بحث مقایسه 660 و کواردو K2000 هم مثل بحث 4820K و 4770K هست !! اگه دلیلی برای تولید 4820K هست برای K2000 هم هست حتی محکم تر !!! چون کلاً کاربرد کارت های رندرینگ و گیمینگ فرق می کنه !!

4. 3 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

درمورد cpu هم فکر کنم با 4930k و یه مقدار اور کلاک میتونم به 4960 برسم و توجیه منتقی نداره خریدش.

در مورد مادربرد آیا الان مین های EVGA تو بازار پیدا میشه اگه بخوام به حای asus ببندم و از نظر قیمت به صرفه هست (فکرکنم گرونتره) . چون خودم یکی دارم و خیلی راضیم ولی تو پیدا شدنش شک دارم
    بله. فکر خوبیه.
    نه کلاً محصولات EVGA خیلی وقته که دیگه تو کشورمون موجود نیست!

6. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

همیشه گفتن سری 600 انویدیا توی رندرینگ نسبت به بقیه سری های انویدیا خیلی ضعیف بوده ! داداش سری کواردو رو اصلاً با سری گیمینگ مقایسه نکن !! توی عمل کارایی سری کواردو معلوم میشه نه با مقایسه با سری 600 گیمینگ !
    به قول خودت که توی بحث 4820K و 4770K میگی دلیلی برای تولید این وجود داره و بهترین پیشنهاد رو اینتل کرده ، اگه 660 قوی تر یا هم سطح K2000 باشه انویدیا مرض داشته K2000 تولید کرده ؟!!! یا K600 ؟!!!
    بحث مقایسه 660 و کواردو K2000 هم مثل بحث 4820K و 4770K هست !! اگه دلیلی برای تولید 4820K هست برای K2000 هم هست حتی محکم تر !!! چون کلاً کاربرد کارت های رندرینگ و گیمینگ فرق می کنه !!
    4820 با 4770 هم قیمت هستن!
    نه 660 با K2000 که بیش از 700 هزار تومن اختلاف قیمتشون هست!!!!!
    به علاوه کارت 660 بیشترین مقدار هسته ی کودا رو در رنج قیمت کارت های زیر 1,400 داره!
    از اینها گذشته، کارت گرافیک نقش فرعی داره در رندرینگ!
    اصلاً ارزش خرید نداره کواردوهای زیر 5 میلیون تومان نسبت به کارت های دسکتاپی!!
    از نظر اقتصادی دارم میگم. اصلاً به صرفه نیست!

اینجا رو ببین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by Hessam 2; 20-12-2013 at 11:52.

8. این کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

و اینکه این رمهای 8گیگ اور میشن؟ چون زمانی که تازه اومده بودن میگفتن تو اور خوب جواب نمیدن

مادربرد EVGA دیگه توی بازار کشور ما موجود نیست !!
    لطفاً پستی رو که توش پیشنهاد سیستم دادم مجدداً مطالعه کنید مخصوصاً اون جمله ای رو که Bold کردم !!

10. این کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بد زمونه ای شده اون موقع که ایران برای خودم 2600k گرفتم 380 و پردازنده 3930k که خیلی دوست داشتم بگیرمش 900 تومن بود و مد بود برای یه چنین سیستم هایی دو گرافیکه کار کنند بچه ها 2تا gtx570 یا دوتاgtx580 وبه راحتی این کارو هم میکردن و نهایت قیمت به زور به 4-5 میرسید ولی الان که قیمتهای سایت هارو میبینم نا امید میشم

12. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بچه ها با هم دوست باشیم
    بحث قیمت هم هست ، من با این بودجه اگه بخوام کوادرو یا فایر پرو بر دارم ، فکر کنم خیلی قیمت بالا بره و به نظرم سری جدیدش با نرم افزار ها هم بیشتر هم خون باشه که قیمتش سر به فلک میزنه.
    ترجیح میدم اون 700 تومن رو بزارم و یه 580 بگیرم ، چون به قول شما کارتای 600 برای رندر زیاد خوب جواب نمیدن .اینو قبلا هم شنیده بودم . اگه بودجه نرسید همین 660 انتخاب خوبیه

14. 3 کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

بچه ها با هم دوست باشیم
    بحث قیمت هم هست ، من با این بودجه اگه بخوام کوادرو یا فایر پرو بر دارم ، فکر کنم خیلی قیمت بالا بره و به نظرم سری جدیدش با نرم افزار ها هم بیشتر هم خون باشه که قیمتش سر به فلک میزنه.
    ترجیح میدم اون 700 تومن رو بزارم و یه 580 بگیرم ، چون به قول شما کارتای 600 برای رندر زیاد خوب جواب نمیدن .اینو قبلا هم شنیده بودم . اگه بودجه نرسید همین 660 انتخاب خوبیه
    من مخلص شما و داداش حسام خودم هم هستم !!
    گردن ما از مو باریکتره ! هرچی استاد حسام بگه همونه ! من در کار ایشون دخالتی نمی کنم !
    ولی بر تصمیم و نظر خودم هم مصمم هستم !!
    پستی رو که گفتم مجدداً مطالعه کنید کردید ؟!!!

16. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من مخلص شما و داداش حسام خودم هم هستم !!
    گردن ما از مو باریکتره ! هرچی استاد حسام بگه همونه ! من در کار ایشون دخالتی نمی کنم !
    ولی بر تصمیم و نظر خودم هم مصمم هستم !!
    پستی رو که گفتم مجدداً مطالعه کنید کردید ؟!!!
    لینک ها رو ببین مهندس تا دیگه هوس مصمم بودن به سرت نزنه:
    این کارت K2000 کمترین نسبت قیمت به کارایی رو در بین تمامی کارت های جهان داره!!! از 660 هم ضعیف تره!!

Last edited by Hessam 2; 20-12-2013 at 12:07.

18. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اون موقع کارت مورد علاقه من هم gtx580بود ولی قیمت دوتا 6950 از یک 580 ارزونتر در میومد در حالی که تو پر فورمنس هم یه سرو گردن از 580 بالاتر قرار میگرفت دیگه چه برسه به اینکه 6950 رو به 6970 انلاک کنی گرچه پاور محدودیت ایجاد میکرد ...به هر حال امید وارم به نتیجه مطلوب برسید ....خوش باشین

20. این کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •