مزیت های LG یکی ساخت کره بودن و 2 سال گارانتی داشتن را در نظر بگیرید.
ضمن اینکه خیلی از مدلهایش از سامسونگ قشنگتره ( البته قیافه سلیقه است)
مزیت های LG یکی ساخت کره بودن و 2 سال گارانتی داشتن را در نظر بگیرید.
ضمن اینکه خیلی از مدلهایش از سامسونگ قشنگتره ( البته قیافه سلیقه است)
اره مسلما اس پی از همه اینا سره...اما مهم قیمتشه بنظر شما کی میاد زیر 700!؟؟
شما به 2 سال گارانتی میگی مزیت!!!وقتی کارایی نداشته باشه 2سال گارانتی ب چه دردم میخوره!!!
قیافه بدون کارایی مثل زنبور بی عسله...![]()
داداش برو ویندوزفون بگیر خودتو از شر خیلی از مشکلاتی که اندروید داره خلاص کن .
HTC Windowsphone 8X یا NOKIA Lumia 820 از بهترینهای بازارن . مشخصاتشونو بخون کیف کن .
ویندوزفون هیچوقت هنگ نداره هیچوقت لگ نداره . شما از یکی که گوشی اندروید داره بپرس حداقل یه بار با این مشکلا سر و کله زدن . فارسی رو عالی ساپورت میکنه .
و به نظر خودم از همه مهمتر : با ویندوزفون همه جا متفاوت هستی و با بقیه فرق میکنی . گول آپدیتای هر روزه اندروید رو نخور . از ما گفتن بود .
درسته 8x خیلی خوبه...ولی ویندوز...!!!! کار باهاش خیلی سختو خسته کنندس
مگه نه؟؟
شک نکن از کار کردن با اندروید آسونتره . به کسی بر نخوره ولی خداییش اندروید بدجور خز شده و کلا بنظر میرسه یه تعدادی از اونایی که گوشیه هوشمند دارن اصلا نمیدونن اندروید به چی میگن ؟؟؟؟ فقط گوشیه 1 میلیونی دستشونه !![]()
ممنون حتما بهش فک میکنم...
از لحاظ نرم افزاری و برنامه و ...درحد اندروید هست؟؟؟
Last edited by SEVEN...8; 23-12-2013 at 00:30.
ببین دوست عزیز وقتی که پشت سیستم عاملی یه جامعه باشه ( برنامه نویسان متن باز ) دیگه خز شدن براش معنی نداره .
من که به شخصه اصلا دوست ندارم تا وقتی که اندروید رایگان و آزاد هست برم دنبال iOS پولی یا تحریم های مایکروسافت مسخره ....
حالا نظر همه دوستان محترمه ها . ولی وقتی یه سیستم عامل متن باز رایج شده چه دلیلی برای برای سیستم عامل های 8 قفله هست ؟؟؟؟؟
اینی هم که میگید هنگ منگ تو کار ویندوز فون نیست . یه کم ناجوره . چون اگه یه برنامه ای روش نصب شه که مشکل دار باشه ( توی برنامه یه حلقه بی نهایت باشه ) حتی اگه ابر کامپیوتر هم باشه مجبوره هنگ بکنه ....
فک نمی کنم به این زودیا بیاد پایین . چون معمولا بعد کریسمس قیمت اغلب گوشیا بیشتر میشه ( البته جزئی ).
حالا بستگی داره به این که سونی تو سال جدید چی واس مشتریاش درست کنه که قیمت بقیه گوشیاش بالا یا پایین تر بشه ....![]()
ممنون....درسته گوشی خوبیه اما پول من بهش نمیرسه پس ب دردم نمیخوره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)