پس مشکل از مدار تغذیه است بیشتر این مشکل میتونه از فت ها باشه با مولتی متر از پایه گیت به پایه های دیگه رو تست بازر نباید بوق بزنه اگه بوق زد با هیتر در بیاریدش و با تست دیود تست کنید از پایه درین به سورس باید راه بده
پس مشکل از مدار تغذیه است بیشتر این مشکل میتونه از فت ها باشه با مولتی متر از پایه گیت به پایه های دیگه رو تست بازر نباید بوق بزنه اگه بوق زد با هیتر در بیاریدش و با تست دیود تست کنید از پایه درین به سورس باید راه بده
شما بهتر بود یک تاپیک جدید میزدید
اگه سیستم روشن میشه ولی تصویر نمیده اول از همه باتری مین باید تست بشه درست نشد ابتدا با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید اسلات ها رم وگرافیک رو تمیز کنید و با یک رم و گرافیک دیگه سیستم رو بررسی کنید درست نشد فن سی پی یو رو چک کنید در آخر مشکل میتونه از مین و یا بایوس باشه
چک کنید اتصال بدنه ای نباشد
شات دان میکردید خاموش نمیشد دواحتمال وجود داره یکی اینکه ازویندوز بوده باشه که باید ویندوز را عوض میکردید دوم اینکه ممکنه از پاور باشه این میگم یکباربرای من هم پیش آمد سیستم هنگام خاموش توی شات دان میموند پاور را که بازکردم یکی از سیم های برگشتی که به پاورفرمان میده خاموش بشه لحیمش کنده شده بود اگر سیستم بوت میشه بهتربا یک پاوردیگه تست کنید .
دیگه سیستمشون بوت نمیشه اگه با تعویض باتری مین و پاور سیستم درست نشد موارد دیگه باید تست بشه
دوست عزیزم مسیر تغذیه سی پی یو دچار اشکال شده است
شما میتونید با ولت متر اون مسیر رو ولتشو رو رنج بازر بذاری و ولت بگیری از fet ها اگه پایه فت راه داد هر سه یعنی روی هر سه پایش بوق خورد مشکله
توصیه من به شما اینه این رو ببر پیش تعمیرکار اما اگه خرچش تا 40-50 تومن بود بکن اما بالای 50 تومن بود هرگز نکن چون این برات دیگه مادر بورد نمیشه نهایتش برات کار کنه یکسال هست
من خودم تعمیرکار هستم بدم نمیاد بهت بگم هی ببیر تعمیر نون خودم زیاد میشه!! اما انصافی میگم تو کامپیوتر زیاد به تعمیر دلتو خوش نکن
حالا تو ببیر پیش تعمیر کار بهش بگو عیب یابی کنه بعد بگو اقا چقد هزینه میشه زیر 60 تومن بود بکن اما بالاش بود نکن بخاطر اینکه یکسال کار میکنه بعد دوباره خراب میشه
با سلام ممنون از همه دوستان عزیز
دیروز بالاخره بعد از کلی ور رفتن بوت شد و اومد بالا
دقیقا وقتی که کامپیوتر تو شات گیر میکنه و من کلید پاور رو نگه میدارم که خاموش بشه این بلا سرش میاد
من به همه چی مشکوک بودم به غیر از پاور اونم چک میکنم ببینم چی میشد
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان با تعویض پاور تمام مشکلات حل شد
حتی یک در صد احتمال نمیدادم از پاور باشه
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان از راهنمایی های شما متشکرم باتعویض ای سی مدارتغذیه مشکل حل شد ممنونم .
مادربوردهای گیگا آشغالن !![]()
همچین چیزی نیست دوست من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)