به نظرم بیشتر سوکت مادربورد خراب شده باشه تا cpu ، کارهایی که انجام میدادی بیشتر دوستی خاله خرسه بوده، امیدوارم سیستم بهتری به زودی بخری .
به نظرم بیشتر سوکت مادربورد خراب شده باشه تا cpu ، کارهایی که انجام میدادی بیشتر دوستی خاله خرسه بوده، امیدوارم سیستم بهتری به زودی بخری .
تاپیک وحشتناکی بود cpu به اون گرونی رو اصلا نباید دست بزنی !![]()
مگه 4960 این شکلی نیست؟
شما دوندونه می بینید؟![]()
Last edited by sadegh571; 02-01-2014 at 13:49.
این سی پی یو پین داره مگه ؟؟؟![]()
اگر منظورتون خود سوکت هست که فکر نمیکنم مشکلی باشه اگر از گارانتی بخواهید فکنم براتون عوض میکنن و لی پولشو میگیرن من یه بار تو پست که میرفت برای گاراتنی روزی گه رسیده بود زنگ زدن گفتن سوکت تو راه که میوردن از بین رفته برگردودندن و عوض کردن و دوباره بهم دادن البته نمیدونم راست میگفتن یا نه ولی این جوری گفتن و قیمت زیادی هم نداره نسبت به کل بورد یه بارم روش خمیز سیلیکون ریخت البته خوب از شانس خوبی که داشتم خمیز سیلیکون رسانایی نداره و بورد کار میکنه به سلامت هر جوری هم خواستم پاکش کنم نشد سیستم رو هم باز وبست نکنید از بین میره یه خورده ساب میره یا الکتریسیته ساکن ممکنه صدمه بزنه بهش
تو پرشین تولز دست 2 خریدم گفتن Intel Core i7-4960X Ivy Bridge-E Processor هست
ایناها
![]()
Last edited by raminramz; 09-01-2014 at 03:00. دليل: غلط املایی
اخه متخصصشم جرات نمیکنه یکم بیشتر فشار بیاره به cpu موقع پیج کردنش..شما ؟؟ اصلا هیچ نیازی به باز کردنش نبود... هر 7 ماه یه بار خمیر رو عوض کردن و تمیزکاری کافیه...باز شاید اگه ببری جایی با اعتبار واست درستش کنن![]()
این که سالمه کجاش مشکل داره بعد یه عکس هم ار اون طرفش بزار ببینیم چی بوده سی پی یو میشه مشکلش رو مشخص کنید کجاشه من ندیدمش
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)