به هر حال باید یه مودم وای فایی داشته باشی.
اگر ADSL داری که یه مودم وای فای میخوای. یا اینکه مبین نت یا ایرانسل وایمکس استفاده کنی
به هر حال باید یه مودم وای فایی داشته باشی.
اگر ADSL داری که یه مودم وای فای میخوای. یا اینکه مبین نت یا ایرانسل وایمکس استفاده کنی
این اسوس که گفتید خوبه ولی 3g نداره .
سجاد گرامی ممنون از راهنمائیتون ولی من تبلت رو فقط برای اینترنت میخوام . نه بازی و نه فیلم و ...
این هیوندای امکانات مناسبی داره و قیمتش هم خوبه ولی تو همین فروم هم خیلی از کیفیت هیوندای بد میگن .
اگر ممکنه چند تبلت تو مایه های همون اسوس ولی 3g معرفی کنید .
با تشکر
ظاهرا برای خرید تبلت تری جی باید بودجه رو بالا ببرم . این چند گزینه هم هستند ؟ لطفا نظر بدین ممکنه این تاپیک به درد دوستان دیگر هم بخوره : تا 900 هم میتونم هزینه کنم به شرطی که اون پول بیشتر پرداختن ارزش داشته باشه .Asus Fonepad ME371MG New - 8GBLenovo Ideapad S6000 - 16GBAcer Iconia A1 811 16GBچون تا الان تبلت نداشتم اینقدر سوال میکنم :تبلت 7 اینچی برای وب کوچیک نیست ؟ و استفاده از ده اینچی ( روی دست ) مشکل نیست ؟_______________
Last edited by zerohour; 20-12-2013 at 21:59.
ببین اگه خیلی میخوای از اینترنت استفاده کنی و کار غالبت کار با اینترنته،۷ اینچ خیلی کمه.میشه ها ولی سخته.یه سری به پاساژها بزن اینجایی که تبلت میزارن واسه امتحان یه ۷ اینچی دستت بگیر و برو تو اینترنت ببین چطوریه.به نظرم ۸ اینچی کمتر نگیر.۱۰ اینچی خوبه. دست و که خسته نمیکنه.اما با یه دست هم نمیشه کار کرد باهاش.
روی 10 اینچ برای استفاده روی دست نباید حساب کنی، این سایز برا وقتی خوبه که روی مبل نشستی و روی پاهات بزاریش یا کنارت و ازش استفاده کنی، اگر میخوای روی دست استفاده کنی 8 اینچ سایز مناسبی هست. الان تبلت 10 اینچ سیم کارت خور تو این رنج s6000 لنوو بهترین گزینست که من احتمال میدم تا یک ماه اینده قیمتش کاهش زیادی پیدا کنه و مدل های بیشتری تو این قیمت به زودی میان
به نظر منم بهترین انتخابا میتونه همین ها باشهلنوو آیدیا تب a3000.اگه تا ۷۰۰ میتونی خرج کنی فون پد جدید ایسوس هم خوبه
سامسونگ به زودی 4 تا تبلت جدید معرفی میکنه که یکیشون galaxy tab lite هست و قراره قیمت خیلی پایینی داشته باشه و ممکنه روی قیمت تبلت های بازار تاثیر زیادی بگذاره
کلا سامسونگ تو زمینه تولید محصولات با قیمت رقابتی کمپانی موفقی نیست.اگر هم محصولات با قیمت پایینی رو واقعا تولید کنه امکانات زیادی رو ازش مجبوره حذف کنه.نظر شخصیم اینه که لنوو موفق ترین کمپانی معتبر در تولید محصولات با کیفیت و امکانات خوب و با قیمت رقابتی هست.
رقابت سامسونگ تا الان با اپل بود که از نظر قدرت و قیمت نسبت به اون بهتر بود. ولی حالا بازار بیشتر رفته به سمت تبلت های ارزون قیمت چون قدرت سخت افزاری به قدری بالا رفته که تقریبا تمامی تبلت ها از اکثر کارها بدون هیچ مشکلی بر میان. باید ببینیم سامسونگ برای رقابت چه سیاستی رو در پیش میگیره.مطمئنا با بودجه 13 میلیارد دلاری که برای تبلیغات در سال 2014 کنار گذاشته نمیتونه خیلی قیمتش رو هم پایین بیاره.
سامسونگ بعضی از تبلت ها هیچ حرفی واسه گفتن ندارن مخصوصا سری tab3 ها سخت افزار در حد تبلت های زیر 400 تومن داره والی عملا الکی گرونه ارزون ترین تبلت سامی 600 تومن برید بررسی های تخصصی ببینید که چقدر بی کیفیت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)