تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 56

نام تاپيک: آیا پرتاب میمون به فضا غرور ملی مردم را واقعا افزایش می‌دهد؟ ‏

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگر همین موشک رو افغانستان یا یک کشور دیگه ... به فضا پرتاب می کرد، همین قماش ِ همیشه منتقد و به همه چیز خرده گیر و از همه چیز شاکی، که این مرتبه خال چهره ای هم در این یکی میمون نگون بخت هنوز نیافته...! باز در می آمدند و جار می زدند : «ای وای و شرم بر ما که چه نشسته اید حتی افغانستان یا ... هم از ما جلو افتاد و... و... و... و... » که بیا و ببین
    البته بنا به تحقیقاتی که کردم، اولین پروژه ارسال میمون به فضا به درستی انجام شده بر خلاف شایعاتی که در این زمینه وجود داره اما با این وجود سوالات جدی در رابطه با این پروژه وجود داره.

اما جدا از پروژه اول، سوالاتی در زمینه پروژه دوم ارسال میمون به فضا پیش میاد. دوستان میتونن توضیحات مربوط به ماموریت اول رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ماموریت دوم رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا از هر منبع دیگری مطالعه و باهم مقایسه کنند.
    1. اگر پروژه اول موفق بود، چرا این ماموریت دوباره تکرار شد؟!
    2. دستاورد های علمی پروژه دوم با توجه به هزینه ی اون برای کشور چه چیزی بود؟

به نظر من باید هم در رابطه با برنامه فضایی کشور نگران بود و با دیدن چشم انداز سازمان فضایی که واقعن چیزی ازش متوجه نشدم نگران تر هم شد. تنها موردی که من و خیلی از دوستان از صحبتهای مسئولین در این رابطه متوجه شدیم، هدف گذاری کشور برای ارسال انسان به ماه هست که هدفی بسیار هزینه بر، پیچیده و با دستاورد های بسیار کوچک هستش.
      محتوای مخفی: متن نهايي سند چشم‌انداز 20 ساله جمهوري اسلامي ايران 
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / منو سازمان فضایی ایران / چشم انداز

با اتکال به قدرت لایزال الهی و در پرتو ایمان و عزم ملی و کوشش برنامه ریزی شده و مدیرانه ی جمعی و در مسیر تحقق آرمان ها و اصول قانون اساسی در چشم انداز 20 ساله :
    ایران کشوری است توسعه یافتهبا جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه، با هویت اسلامی و انقلابی، الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بین الملل.
    جامعه ایرانی، در افق این چشم اندازچنین ویژگی هایی خواهد داشت:
    توسعه یافته، متناسب با مقتضیات فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی خود، متکی بر اصول اخلاقی و ارزشهای اسلامی، ملی و انقلابی، با تاکید بر مردم سالاری دینی، عدالت اجتماعی، آزادیهای مشروع، حفظ کرامت و حقوق انسانها و بهرمند از امنیت اجتماعی و قضایی.
    برخوردار از دانش پیشرفته، توانا در تولید علم و فناوری، متکی بر سهم برترمنابع انسانی و سرمایه اجتماعی در تولید ملی.
    امن، مستقل و مقتدر با سامانه دفاعی مبتنی بر بازدارندگی همه جانبه و پیوستگی مردم و حکومت.
    برخوردار از سلامت، رفاه، امنیت غذایی، تامین اجتماعی، فرصت های برابر، توزیع مناسب درآمد، نهاد مستحکم خانواده، به دور از فقر، فساد، تبعیض و بهرمند از محیط زیست مطلوب.
    فعال، مسئولیت پذیر، ایثارگر، مومن، رضایت مند، برخوردار از وجدان کاری،انضباط، روحیه ی تعاون و سازگاری اجتماعی، متعهد به انقلاب و نظام اسلامی و شکوفایی ایران و مفتخر به ایرانی بودن.
    دست یافته به جایگاه اول اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه ی آسیای جنوب غربی ( شامل آسیای میانه، قفقاز، خاورمیانه و کشورهای همسایه ) با تاکید بر جنبش نرم افزاری و تولید علم، رشد پر شتاب و مستمر اقتصادی، ارتقاء نسبی سطح درآمد سرانه و رسیدن به اشتغال کامل.

نظر شخصی من اینه که هنر کار سازمان فضایی ایران و ارزش اصلی کارش در همینه که در اوج تحریم های عجیب و غریب از سوی غرب و شرق چنین حرکت علمی جالب توجهی از خودش نشون داد وگرنه بقول اون آقا، آمریکا و روسیه و هند و چین هم خیلی قبل تر اینکارها رو کردند
    سوالی که دوباره باید از شما پرسید اینکه، تکرار ماموریت ارسال میمون به فضا چه دستاوردی برای ما داره؟!

البته تحریم های بین المللی نتیجه عملکرد خودمون هستش در سطح بین الملل برعکس چیزی که این روز ها بسیار شنیده میشه اما از این موضوع که بگذریم میرسیم به هند که نکته ی جالب توجهی در ماموریت چاندرایان 1 این کشور هست که گفته های ما رو تایید میکنه، هند این پروژه رو با کمک شش کشور از جمله آمریکا انجام داده.
    نکته مهمتری که در رابطه با هند وجود داره اینکه، هند به جای هدر دادن منابع مالی همیشه سعی کرده پروژه های متمرکزی داشته باشه.
      محتوای مخفی: متن کامل 
    هند در اولین ساعات روز چهارشنبه اول آبان ماه 87 ششمین کشوری شد که فضاپیمایی را به سوی ماه فرستاد. چاندرایان 1 فضاپیمای بدون سرنشینی است که از ایستگاه فضایی ساتیش داوان به سوی فضای لایتناهی پرتاب شد. این ماموریت ساعت شش به وقت محلی آغاز شد. مسئولین ایستگاه فضایی هند از مرحله پرتاب ابراز رضایت کرده اند.

پیشتر قرار بود این ماموریت در ماه آوریل یعنی حدود فروردین انجام شود اما به دلیل مشکلات فنی به تاخیر افتاد.
    این پروژه برای هند که تنها سابقه ساخت چند ماهواره هوشمند و چند ماهواره ارتباطی را داشت طرحی دشوار به شمار می آمد. البته هند این پروژه را با کمک شش کشور از جمله آمریکا انجام داد و 80 میلیون دلار هم هزینه این طرح شد.

این مدار گرد از سطح ماه به شکل سه بعدی نقشه برداری خواهد کرد. بر اساس برنامه ریزی های انجام شده چاندرایان باید حدود 8 نوامبر به مدار ماه برسد. سازمان فضایی هند ارسال فضاپیمای چاندرایان 2 را هم در دستور کار دارد. ماموریت بعدی شامل ارسال یک فضا پیما است که به روی قمر زمین فرود می آید و همچنین یک ماه نورد ، که وظیفه نمونه برداری از سطح این کره را بر عهده خواهد داشت . چاندرایان 2 سال 2012 پرتاب خواهد شد.
    البته برنامه های فضایی هند تنها به ماموریت فضا پیماهای بدون سرنشین محدود نمی شود. این کشور در حال برنامه ریزی برای یک ماموریت فضاییِ سرنشین دار در سال 2014 است!

ترجمه: نعیمه نامجو

parssky

nasa

و عجبا که هنوز ندیدم دو نفر هندی اینگونه بیایند و برای پرتاب یکماه اخیر مریخ نورد هندی چنین نقدهای سطحی، کورکورانه و عجولانه ای _که ما در نوشتنش علیه خودمون! بد طولایی داریم!_ بنویسند و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _که برابر آمار فقط قابل مقایسه با کشورهای فقیر آفریقایی هست_ رو به اون پروژه فضایی بخوان به هر نحوی بچسبانند تا بی ارزشش کنند ...
    اتفاقن بر عکس گفته شما در رابطه با پروژه مریخ نورد هند، از سوی هندی ها نقد های شدیدی مطرح شد که بیشتر رسانه های بین المللی از جمله الجزیره و ... این موضوع رو منعکس کردند و همینطور در رسانه های داخلی ما هم مطرح شد!
    Last edited by Saeed Dz; 19-12-2013 at 16:16.

2. 9 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آزادی نظر و نقد محترمه،
    اما
    اگر همین موشک رو افغانستان یا یک کشور دیگه ... به فضا پرتاب می کرد، همین قماش ِ همیشه منتقد و به همه چیز خرده گیر و از همه چیز شاکی، که این مرتبه خال چهره ای هم در این یکی میمون نگون بخت هنوز نیافته...! باز در می آمدند و جار می زدند : «ای وای و شرم بر ما که چه نشسته اید حتی افغانستان یا ... هم از ما جلو افتاد و... و... و... و... » که بیا و ببین

نظر شخصی من اینه که هنر کار سازمان فضایی ایران و ارزش اصلی کارش در همینه که در اوج تحریم های عجیب و غریب از سوی غرب و شرق چنین حرکت علمی جالب توجهی از خودش نشون داد وگرنه بقول اون آقا، آمریکا و روسیه و هند و چین هم خیلی قبل تر اینکارها رو کردند

و عجبا که هنوز ندیدم دو نفر هندی اینگونه بیایند و برای پرتاب یکماه اخیر مریخ نورد هندی چنین نقدهای سطحی، کورکورانه و عجولانه ای _که ما در نوشتنش علیه خودمون! بد طولایی داریم!_ بنویسند و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _که برابر آمار فقط قابل مقایسه با کشورهای فقیر آفریقایی هست_ رو به اون پروژه فضایی بخوان به هر نحوی بچسبانند تا بی ارزشش کنند ...
    سیاست های بودجه ای سازمان هوا و فضای یک کشور نباید روی حرف مردم بنا بشه. اگه فرضا افغانستان برای بار دوم میمون به فضا می فرستاد و ما نمی فرستادیم و مردم چنین حرفی می زدن، این مردم بودن که اشتباه می کردن.

صحبت سعید هم کاملا صحیحه، اصلا مشخص نیست هدف این پرتاب دوباره میمون به فضا چه بود. اگه مثلا توضیح می دادن این با یک فضاپیمای با تکنولوژی جدید هست که مثلا n درصد هزینه کمتری برای ساخت و پرتابش مورد نیاز هست، یا اینکه این بار مثلا n درصد فاصله بیشتری نسبت به زمین می گیره و اطلاعات واضح و دقیق در اختیار همه قرار می گرفت این انتقاد ها اکثرا صورت نمی گرفت چون اون یک فایده بود (باز هم جای بحث داشت ولی حداقل می دونستیم داریم درباره چه چیزی بحث می کنیم).

مخفی کاری و اطلاعات ندادن و ... بوی تبلیغات و پروپاگاندا داره و چیزی که من برداشت می کنم اینه که هدف از این آزمایشات اهداف سیاسی/تبلیغاتی است و نه علمی. و موضع اصلی انتقاد هم همین هست. استفاده از واژه هایی مثل غرور ملی گویی میمون فرستادن به فضا برای این است که ما غرورمون رو افزایش بدیم و به همه دنیا بفهمونیم که ما هم بله. هم دید افرادی که به علم و صنعت هوا و فضا اینطور نگاه می کنند اشتباهه و هم دید مردمی که با شنیدن این خبرها احساس غرور می کنند.

4. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دستشون درد نکنه.
    انشاا...به پیشرفتهای خیلی بزرگتری دست پیدا کنیم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

1. اگر پروژه اول موفق بود، چرا این ماموریت دوباره تکرار شد؟!
    2. دستاورد های علمی پروژه دوم با توجه به هزینه ی اون برای کشور چه چیزی بود؟

سوالی که دوباره باید از شما پرسید اینکه، تکرار ماموریت ارسال میمون به فضا چه دستاوردی برای ما داره؟!
    اصلا مشخص نیست هدف این پرتاب دوباره میمون به فضا چه بود.
    مخفی کاری و اطلاعات ندادن و ... بوی تبلیغات و پروپاگاندا داره و چیزی که من برداشت می کنم اینه که هدف از این آزمایشات اهداف سیاسی/تبلیغاتی است و نه علمی
    1. تا بحال دهها ماموریت ارسال جاندار به فضا صورت گرفته از جمله ارسال حداقل 22 همونید (یا بقول شما میمون!) به فضا
    روسیه آخرین مرتبه 16 سال قبل بود که دوازدهمین همونید خودش رو به فضا فرستاد و آمریکا آخرین مرتبه 37 سال قبل پنجمین همونید خودش رو . فرانسه و ... هم چند باری چنین آزمایشاتی صورت دادند.
    البته اینها طبق داده های غیرمحرمانه و منتشر شده هست. حال اینکه چه تعداد هموند دیگه در کنار سایر جاندار ارسالی، به فضا پرتاب کردند بماند
    جالبه که حداقل دوازده + پنج بار ِ روسیه و آمریکا برای شما سوال برانگیز نیست اما دو پرتاب ایران (طبق اعلام رسمی با هزینه ی مجموعا 10 میلیارد تومان)برای شما سوال برانگیز، سیاسی، تبلیغاتی، غیر علمی، هدر دادن پول، و... و... شده . وقت داشتید چند تا برچسب دیگه هم بچسبونید تا در این شب یلدایی دور هم خوش باشیم!

2. همچنانکه مجریان این طرح بطور شفاف و علنی اعلام کردند، از جمله اهداف اصلی این طرح یکی آزمایش راکت سوخت مایع بوده و دیگری پرتاب راکت هدایت شونده
    لازمه یادآور بشم که برای ارسال انسان به فضا ضروری هست که راکت بوسیله ی سوخت مایع پرتاب بشه که علاوه بر پیشرفته تر بودن، تکانه ی کمتر و امنیت بیشتری رو بهمراه داره

7. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

1. تا بحال دهها ماموریت ارسال جاندار به فضا صورت گرفته از جمله ارسال حداقل 22 همونید (یا بقول شما میمون!) به فضا
    روسیه آخرین مرتبه 16 سال قبل بود که دوازدهمین همونید خودش رو به فضا فرستاد و آمریکا آخرین مرتبه 37 سال قبل پنجمین همونید خودش رو . فرانسه و ... هم چند باری چنین آزمایشاتی صورت دادند.
    البته اینها طبق داده های غیرمحرمانه و منتشر شده هست. حال اینکه چه تعداد هموند دیگه در کنار سایر جاندار ارسالی، به فضا پرتاب کردند بماند
    جالبه که حداقل دوازده + پنج بار ِ روسیه و آمریکا برای شما سوال برانگیز نیست اما دو پرتاب ایران (طبق اعلام رسمی با هزینه ی مجموعا 10 میلیارد تومان)برای شما سوال برانگیز، سیاسی، تبلیغاتی، غیر علمی، هدر دادن پول، و... و... شده . وقت داشتید چند تا برچسب دیگه هم بچسبونید تا در این شب یلدایی دور هم خوش باشیم!

2. همچنانکه مجریان این طرح بطور شفاف و علنی اعلام کردند، از جمله اهداف اصلی این طرح یکی آزمایش راکت سوخت مایع بوده و دیگری پرتاب راکت هدایت شونده
    لازمه یادآور بشم که برای ارسال انسان به فضا ضروری هست که راکت بوسیله ی سوخت مایع پرتاب بشه که علاوه بر پیشرفته تر بودن، تکانه ی کمتر و امنیت بیشتری رو بهمراه داره
    دوست عزیز من نگفتم کار اونها صحیح بوده. من کل سفر به ماه رو هم یک برنامه تاثیر گرفته شده از اهداف سیاسی و تبلیغاتی می دونم. اما این که اون ها این کار رو کردند دلیل نمیشه تکرار کار اشتباه اون ها برای ما بی اشکال باشه. امروزه برنامه فضایی کشورها دیگه سیاسی و تبلیغاتی نیست و از اون دوران عبور کردیم.

این هزینه 10 میلیارد تومان هم یک ریپورت غیرواقعی است چون صرفا هزینه حمل، قطعات و محموله است بر اساس گزارش ها، هزینه تحقیقات و توسطه و طراحی و قطعات یدک و آزمایشات و حقوق متخصصان و هزینه زمانی که گرفته میشه و ... چیزی است که منتشر نمیشه و رقم واقعی خیلی بیشتر از این هاست. سوخت مایع رو دیدم و یک نکته مثبت است ولی در خبرها چیزی درباره راکت هدایت شونده ندیده بودم. آپگرید به سوخت مایع یک مرحله بالاتر است و قطعا از هیچی بهتر است ولی باید دید بقیه تغییرات چطور بوده. نکته اینجاست که آمریکا و روسیه قبلا بارها این آزمایشات رو انجام دادن و تکرار همون مراحل بعد از چند دهه پیشرفت مناسبی نیست، اگر آمریکا یا روسیه بعد از چندین آزمایش با حیوانات تونستن انسان به فضا بفرستن یا آزمایشات اونها محافظه کارانه بود صرفا به خاطر اینه که برای اولین بار در تاریخ بشریت چنین پروژه ای انجام می شد. الان دیگه قرار نیست همه چیز دوباره تکرار بشه.

ما منتظر هستیم یافته های این آزمایشات به ژورنال های علمی راه پیدا کنه تا بشه دقیقا از جزئیات قضیه مطلع شد و یافته ها رو با آزمایش های پیشین مقایسه کرد. گرچه این اتفاق نخواهد افتاد.

9. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز من نگفتم کار اونها صحیح بوده.
    برام جالبه که برای بعضی از ما چقدر راحته کناری نشستن و به همین راحتی کل پژوهش های علمی دهها تیم پژوهشی رو صحیح ندانستن و یا دانستن
    من کل سفر به ماه رو هم یک برنامه تاثیر گرفته شده از اهداف سیاسی و تبلیغاتی می دونم.
    شاید در فضای جنگ سرد، چاشنی رقابت ابرقدرتها با هم انگیزه ای برای این پروژه بوده باشه
    اما اینکه اهداف علمی اون رو بخوایم نادیده و یا حتی کمرنگ در نظر بگیریم غیر قابل قبوله
    اما این که اون ها این کار رو کردند دلیل نمیشه تکرار کار اشتباه اون ها برای ما بی اشکال باشه. امروزه برنامه فضایی کشورها دیگه سیاسی و تبلیغاتی نیست و از اون دوران عبور کردیم.
    آهان چون از نظر شخصی جنابعالی کار اونها در فتح ماه یا سایر پروژه های فضایی اشتباه بوده، پس کار ما هم اشتباهه
    چه نتیجه گیری های پی در پی منطقی و زیبایی
    این هزینه 10 میلیارد تومان هم یک ریپورت غیرواقعی است چون صرفا هزینه حمل، قطعات و محموله است بر اساس گزارش ها، هزینه تحقیقات و توسطه و طراحی و قطعات یدک و آزمایشات و حقوق متخصصان و هزینه زمانی که گرفته میشه و ... چیزی است که منتشر نمیشه و رقم واقعی خیلی بیشتر از این هاست.
    شخصا ترجیح میدم وقتی مدرکی برای رد یک اعلان رسمی ندارم، سکوت کنم
    ولی خب شما ظاهرا اطلاعات بیشتری دارید . پس لطف کنید و با دلیل و مدرک معتبر، رقم غیر واقعی اونها رو تکذیب و رقم واقعی خودتون رو تبلیغ کنید .
    نکته اینجاست که آمریکا و روسیه قبلا بارها این آزمایشات رو انجام دادن و تکرار همون مراحل بعد از چند دهه پیشرفت مناسبی نیست، اگر آمریکا یا روسیه بعد از چندین آزمایش با حیوانات تونستن انسان به فضا بفرستن یا آزمایشات اونها محافظه کارانه بود صرفا به خاطر اینه که برای اولین بار در تاریخ بشریت چنین پروژه ای انجام می شد. الان دیگه قرار نیست همه چیز دوباره تکرار بشه.
    اگر قرار نیست خودمون بسازیم پس چه کسی قراره برامون بسازه؟!
    محض اطلاع جنابعالی، تا بوده همه ی کشورها به ایران به چشم یک گاو شیرده نگاه می کرده و می کنند
    دو نمونه از دهها : شیمون پرز طی معاهده ی گل در تهران صدها میلیون دلار پول از شاه گرفت که بمب اتمی تحویل ایران بده و بعد زد زیر معاهده و بعدا اعتراف کرد که سر ایرانیها کلاه گذاشته
    روسیه هم چند سال قبل میلیونها دلار پول از ایران گرفت که سامانه ی راکت های دوربرد s300 رو تحویل ایران بده و زیر معاهده زد
    جنابعالی هم که در پایان تلویجا دارید امر می فرمایید ایرانیان بجای اینکه خودشون بسازند برن سراغ همون خام فروشی که یک قرن هست در اون تبحر دارند و کلا می فرمایید ایرانی ها رو چه به اینکارها ...

از سیاست بیگانگان بنالیم یا از بی سیاستی خودی ها؟

11. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

برام جالبه که برای بعضی از ما چقدر راحته کناری نشستن و به همین راحتی کل پژوهش های علمی دهها تیم پژوهشی رو صحیح ندانستن و یا دانستن

شاید در فضای جنگ سرد، چاشنی رقابت ابرقدرتها با هم انگیزه ای برای این پروژه بوده باشه
    اما اینکه اهداف علمی اون رو بخوایم نادیده و یا حتی کمرنگ در نظر بگیریم غیر قابل قبوله

آهان چون از نظر شخصی جنابعالی کار اونها در فتح ماه یا سایر پروژه های فضایی اشتباه بوده، پس کار ما هم اشتباهه
    چه نتیجه گیری های پی در پی منطقی و زیبایی

شخصا ترجیح میدم وقتی مدرکی برای رد یک اعلان رسمی ندارم، سکوت کنم
    ولی خب شما ظاهرا اطلاعات بیشتری دارید . پس لطف کنید و با دلیل و مدرک معتبر، رقم غیر واقعی اونها رو تکذیب و رقم واقعی خودتون رو تبلیغ کنید .
    لطفا حرف های من رو نپیچونید.

من اهداف علمی سفر به ماه رو نادیده یا کمرنگ نگرفتم ولی اون پروژه و سرعت عملش و تکرار مکررش و اولویت دادنش نسبت به خیلی پروژه های شاید ضروری تر دیگه در اون زمان به دلایل سیاسی بوده، نه علمی و استفاده از دلایل سیاسی و تبلیغاتی برای چنین پروژه های پرخرجی صحیح نیست، چه برای ما و چه برای هر کشور دیگه. یکی از دلایلی که الان چنین چیزهایی از ناسا نمی بینید هم همین است.

بر اساس خبرها گفته شده بود این رقم هفت میلیارد تومان هزینه "حامل، قطعات و محموله" است. خیلی ساده است درک کنیم تمام هزینه هایی که برای طراحی و اجرای یک پروژه میشه صرفا جمع کردن هزینه های محصول نهایی نیست. من مثال های زیادی زدم که شما هم نقل قول کردید و اون هزینه ها در جمع آوری این رقم در نظر گرفته نشده و اگه به تفکیک سازی هزینه هر پروژه طراحی و توسعه محصولات نگاه کنید "هزینه ساخت و تست محصول نهایی" بخش کوچکی از کل مخارج یک پروژه است.

اگر قرار نیست خودمون بسازیم پس چه کسی قراره برامون بسازه؟!
    محض اطلاع جنابعالی، تا بوده همه ی کشورها به ایران به چشم یک گاو شیرده نگاه می کرده و می کنند
    دو نمونه از دهها : شیمون پرز طی معاهده ی گل در تهران صدها میلیون دلار پول از شاه گرفت که بمب اتمی تحویل ایران بده و بعد زد زیر معاهده و بعدا اعتراف کرد که سر ایرانیها کلاه گذاشته
    روسیه هم چند سال قبل میلیونها دلار پول از ایران گرفت که سامانه ی راکت های دوربرد s300 رو تحویل ایران بده و زیر معاهده زد
    جنابعالی هم که در پایان تلویجا دارید امر می فرمایید ایرانیان بجای اینکه خودشون بسازند برن سراغ همون خام فروشی که یک قرن هست در اون تبحر دارند و کلا می فرمایید ایرانی ها رو چه به اینکارها ...

از سیاست بیگانگان بنالیم یا از بی سیاستی خودی ها؟
    من نگفتم "نسازیم". لطفا دوباره بخوانید من چی گفتم:

نکته اینجاست که آمریکا و روسیه قبلا بارها این آزمایشات رو انجام دادن و تکرار همون مراحل بعد از چند دهه پیشرفت مناسبی نیست، اگر آمریکا یا روسیه بعد از چندین آزمایش با حیوانات تونستن انسان به فضا بفرستن یا آزمایشات اونها محافظه کارانه بود صرفا به خاطر اینه که برای اولین بار در تاریخ بشریت چنین پروژه ای انجام می شد. الان دیگه قرار نیست همه چیز دوباره تکرار بشه.

هیچ حرفی از ساختن چیزی توسط ما یا سایرین زده نشده. صحبت استفاده از نتایج و تحقیقات دیگران است. اگر آمریکا و روسیه قبلا در یک آزمایش از سوخت جامد به مایع رفته اند، دلیلی ندارد ما هم دقیقا همان را تکرار کنیم. می توانیم از نتایج کار اونها استفاده کنیم و مثلا پیشرفتی که آمریکا در 10 آزمایش داشته رو حالا ما در 2-3 آزمایش داشته باشیم. صحبت این است.

گذاشتن حرفی که من نزدم در دهان من کار صحیح و اخلاقی نیست. خواهش می کنم حداقل وقتی به پستی پاسخ می دید حداقل یک بار بخوانید چه گفته و منظور چیست.

13. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من نگفتم "نسازیم". لطفا دوباره بخوانید من چی گفتم:

هیچ حرفی از ساختن چیزی توسط ما یا سایرین زده نشده. صحبت استفاده از نتایج و تحقیقات دیگران است. اگر آمریکا و روسیه قبلا در یک آزمایش از سوخت جامد به مایع رفته اند، دلیلی ندارد ما هم دقیقا همان را تکرار کنیم. می توانیم از نتایج کار اونها استفاده کنیم و مثلا پیشرفتی که آمریکا در 10 آزمایش داشته رو حالا ما در 2-3 آزمایش داشته باشیم. صحبت این است.

گذاشتن حرفی که من نزدم در دهان من کار صحیح و اخلاقی نیست. خواهش می کنم حداقل وقتی به پستی پاسخ می دید حداقل یک بار بخوانید چه گفته و منظور چیست.

متاسفانه دارم حس می کنم با شخصی که از یک سیاره ی دیگه اومده دارم صحبت می کنم
    دوست محترم کشورهای مختلف در شرایطی که حتی پول نفت کشور رو بلوکه کردند میان دو دستی نتایج و ابزارهای لازم پژوهش های فضایی رو بما بدن؟!
    محض اطلاعتون حتی لوازم یدکی خودرو که سود خالص صنایع و اقتصادشون در اونه رو هم حاضر نیستند به ایران بفروشند! ... فرمایشات جالبی دارید!

بعد خودمون هم که میخوایم آزمایش کنیم و بسازیم شما میگید ما نباید راهی که اونها رفتند رو بریم . این مگه معنیش این نیست که خودمون نسازیم؟
    بعد میگید حرفتون پیچونده شده و کار غیر اخلاقی شده و حرف توی دهان شما گذاشته شده؟!
    خیلی عجیبه

15. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

متاسفانه دارم حس می کنم با شخصی که از یک سیاره ی دیگه اومده دارم صحبت می کنم
    دوست محترم کشورهای مختلف در شرایطی که حتی پول نفت کشور رو بلوکه کردند میان دو دستی نتایج و ابزارهای لازم پژوهش های فضایی رو بما بدن؟!
    محض اطلاعتون حتی لوازم یدکی خودرو که سود خالص صنایع و اقتصادشون در اونه رو هم حاضر نیستند به ایران بفروشند! ... فرمایشات جالبی دارید!

بعد خودمون هم که میخوایم آزمایش کنیم و بسازیم شما میگید ما نباید راهی که اونها رفتند رو بریم . این مگه معنیش این نیست که خودمون نسازیم؟
    بعد میگید حرفتون پیچونده شده و کار غیر اخلاقی شده و حرف توی دهان شما گذاشته شده؟!
    خیلی عجیبه
    دوست عزیز نتایج آزاد است. ما خیلی راحت می تونیم ببینیم آمریکایی ها آزمایشات فضاییشون در گذشته چی بوده و چه نتایجی گرفتند (هم اونهایی که موفق بوده و هم اونهایی که نبوده). قرار نیست از اونها ابزار بگیریم. از یافته هاشون باید استفاده کنیم، آزمایشی که نتیجه اش واضح است رو نباید تکرار کنیم. میزان پیشرفت ما در هر آزمایش نسبت به آزمایش قبلی نباید مشابه میزان پیشرفت اونهایی باشه که برای اولین بار این آزمایش ها رو انجام می دادند.

قطعا حرف من به معنی "نساختن" نیست. من همه جوره طرفدار مستقل بودن و پیشرفت و تولید داخلی هستم و نمی فهمم چطور شما حرف من رو اینطور تفسیر می کنید! من فکر می کنم به واضح ترین شکل ممکن توضیح دادم منظورم رو و مثال هم زدم.

17. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smahdis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فعلا که هیچ کشوری علاقه به همکاری با ایران در زمینه فضایی نداره تا ایران بتونه از دستاوردهای اونا استفاده کنه. تنها موردی که ایران میتونه استفاده کنه, تجربیات و دستاوردهای نرم افزاری کشورهای دیگه که منتشر شدن.

باز خوبه به جز یه کاربر, بقیه نگفتن, به جای این کارا به فکر شکم مردم باشن!

البته به فکر شکم مردم بودن خیلی هم خوبه, اما این دلیل نمیشه همه پروژه های کشوری و لشگری رو بذارن کنار و ....

برای تکرار این ارسال هم قطعا دلایل خودشون رو داشتن که شاید به خاطر ضایع نشدن در مقابل کشورهای دیگه رو نکردن. ولی چیزی که هست, تجربه ای هست که به دست میاد.

ایران کشور پولداریه و از نظر من هیچ عیبی نداره 10 بار این کار رو برای تجربه و پیشرفت پرتابها, انجام بدن. این پولها که به کسی نمیرسه حداقل صرف همچین هزینه هایی بشه خیلی بهتره. (بهتر از اینه که یک نفر پیدا بشه و میلیاردی بالا بکشه و بعدش هم در بره کانادا).

19. این کاربر از smahdis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •