اون مرحله که بايد 7 تا بمب رو بعد از کشتن رييس بازي تو ساختمون کار گذاشت چه کار بايد کرد .... 4 تا رو که جاش معلومه ولي جاي 3 تاي ديگه رو نميدونم
اون مرحله که بايد 7 تا بمب رو بعد از کشتن رييس بازي تو ساختمون کار گذاشت چه کار بايد کرد .... 4 تا رو که جاش معلومه ولي جاي 3 تاي ديگه رو نميدونم
برو طبقه بالا بقیه اونجاستنوشته شده توسط Morteza4SN
![]()
ممنون رفيق ! مجبور شدم اين مرحله رو دوباره از اول برم تا چند نفري که بايد از طبقه بالا مي اومد ولي نميومد بياد ! چي گفتم !؟ کلا بازي باگ زياد داشت ... ولی در کل کپی خوبی از مکس پین بود !!
راستي يه لطفي کن ببين ميتو ني تو تاپيک دزدان دريايي کاراييب يه کمکي به ما بکني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلامنوشته شده توسط Morteza4SN
درستش كردم
ممنون![]()
بازي خوبي بود
![]()
Last edited by END_BOY; 23-10-2006 at 14:39.
دوستان این بازی چرا اینجوری من دیروز گرفتم با اینکه تنظیماتش رو خیلی پایین اوردم بازم کند اجرا می شه مگه سیستم شما چیه که روان بازی می کنید؟
سیستم من
ram :1024 ddr2
cpu:3.2 full
gerafic:512 mb 7100 xfx
فکر نکنم سیستمم پایین باشه یعنی باید تنظیمات خاصی انجام داد؟ بعدش انجین بازی مال خودش یا نه ؟
فکر کنم بازی جالبی باشه ارزش خریدنشو داره؟
این بازی من خیلی وقت پیش تمومش کردم لطفش این بود که یاد مکس پین رو زنده میکرد
baba zaboone bazi almaniye va sound nadare chikar bayad bokonam dorost shan
az takin gereftam
به به!
فک نکنم مشکل از سیستمتون باشه باید از نرم افزاری باشه! حالا یا دایرکت یا درایور یا ویندوز!
در هر صورت من زیاد با این بازی کنار نیومدم وبه قولی حال نکردم! تا نصفه هاش رفتم بعد ولش کردم فک کنم تا بعد از بمب گزاری!![]()
در هر صورت سلایق مختلفه دیگه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)