من هنوز نمیدونم چی بگیرم
کمک![]()
من هنوز نمیدونم چی بگیرم
کمک![]()
دوست عزیر
بنظر من هم توی این رنج قیمت و حتا قیمت بالاتر یکی از بهترین گزینه ها همون 2013Asus Google Nexus 7 2 Cellular هستش. شک نکن. البته اگه 7 اینچی میخوای. اگه میخوای بزرگتر باشه گزینه های دیگه ای هست.البته با این حرف دوستمون هم اصلا موافق نیستم که گفتن:
چون توی رنج قیمت خودش و حتا زیر 1.500 من کاملا پیشنهاد میکنم.
گفتن آپدیت نداره!!! این تبلت حدود یه ماهه عرضه شده؛ ایشون از کجا میدونن آپدیت نمیشه!!؟ ضمنا از اندروید 4.2.2 این تبلت به ورژن 4.4.2 که فقط واسه نکسوس اومده فکر میکنین خیلی تغییر میکنه؟ شما چند تا تغییر اساسی و ضروری اش رو نام ببر!
گفتن اینترنال مموری اش بده!!! عجبا!!!. ال.جی مموری داخلی 16 گیگ داره که اغلب تبلتهای امروزی همین مقدار دارن. فقط معدودی 32گیگ شدن که البته قیمت بالایی دارن. ضمن اینکه ال.جی قابلیت نصب کارت حافظه جانبی داره. بنابراین شما میتونی 64+16 = 80 گیگ ظرفیت داشته باشی درحالیکهAsus Google Nexus 7 2 کارت حافظه نمیخوره و فقط همون 32 گیگ رو داری. یعنی 48 گیگ کمتر!
و درباره کیفیت بدنه بهتره نظر ندم! چون ال.جی یکی از بهترین کیفیتهای بدنه رو ارائه داده. پشتش آلومینیومیه. حداقل از ایسوس که همه اش پلاستیکیه ؛ بهتره!
ال.جی البته سیم کارت نمیخوره که اما شما نگفتین براتون مهمه یا نه. اما نسبت به نکسوس 1.3 اینچ نمایشگر بزرگتری داره؛ مادون قرمز برای کنترل تلویزیون و... داره؛ الان 370هزارتومن ارزونتره و...
میتونین درباره تبلت جدید ال.جی توی سایتهای مختلف بیشتر ببینین (مثل زومیت یا آل دیجیتال یا دی.جی کالا). ضمنا توی سایت معتبر gsmarena امتیاز کاربران به تبلت ال.جی از هرنظر بالاتر از نکسوس 2-7 هستش
موفق باشین
Last edited by mehran_ar; 13-12-2013 at 13:18.
Sony Xperia Tablet Z LTE
این چه طوره
تنها مشکل جی پد نداشتن جای سیم کارته . در بقیه موارد عالیه
دیگه نظری ندارید.....
چه خبره این بنده خدا رو گیج کردید. دوست عزیز بزار یک راهنمایی اساسی بکنم. شما که میخوای 2 تومن برای تبلت خرج کنی باید یک محصول باکیفیت و عمری بخرید. به خاطر همین خرید اندروید به هیچ وجه توصیه نمیشه. الجی و سونی و ایسوز برندهای معتبری هستن اما شما اگه الان بخریدشون اصلن معلوم نیست تا چه زمانی ساپورت نرم افزاری میشن. نکسوس 7 اینچی گوگل هم که عده ای پیشنهاد دادن گزینه بسیار خوبیه اما با توجه به سایز کوچیکش برای وب گردی توصیه نمیشه. بنابراین در اکوسیستم اندروید معقول ترین انتخاب متعلق هست به گالاکسی نوت 2014. که الان در بازار با قیمت 2000 تا 2300 پیدا میشه.
اما پیشنهاد اصلی من به شما اینه که کلن دور اندروید رو خط بکشید و با این بودجه یک آیپد ایر 32 گیگی بخرید.
اخه ایپد اپل یه کم نصب برنامه هاش اذیت میکنه از هر سایتی نمیتونی برنامه دان کنی
اتفاقن همین چند روز پیش ios 7 هم جیلبریک شد. پس از این نظر مشکلی نیست. اگر فکر میکنید با سیستم عامل اپل اشنایی ندارید یک سر به تاپیک های آموزشی اپلی ها بزنید.
لینکش رو بی زحمت بدین
کمک
هنوز 2 دلم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)