تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 16 از 16

نام تاپيک: نظرتان راجع سونیLED 3D 46W904A

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این قضیه بیشتر واسه سونی های منتاژ چین پیش میاد و میگم که سامسونگ خریدش عاقلانه تره چون تو بازار تقلبیه سونی زیاده
    سامسونگ خدماتش بهتره تو ایران و 100% اینو هم باید مد نظر قرار داد اگه روزی مشکلی پیش بیاد واسه وسیله ای مثل tv بتونی راحت تر حلش کنی
    در کل واسه ما ایرانیا خرید tv از ال جی و سامسونگ عاقلانه ترین کاره
    دوست من شما اطلاعاتی در مورد LG47LM9600 دارید؟

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز من هم بین همین مدل موندم باید بگم 46w904a با گارانتی که گیر نمیاد و خریدش یه جورایی ریسکه اما سامسونگ و ال جی خدمات پس از فروش و گارانتی خوبی دارنند بخصوص ال جی.واقعا انتخاب تلویزیون مناسب کار سختیه و ادم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر گیج میشه اگه قرار باشه بین سامسونگ وال جی یکی رو انتخاب کنم حتما ال جی رو انتخاب میکنم چون تلویزیون های ال جی با دوام تره البته این نظر شخصی منه.حتما سعی کنید تلویزیونی تهیه کنید که گارانتی درست حسابی داشته باشه موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست عزیز من هم بین همین مدل موندم باید بگم 46w904a با گارانتی که گیر نمیاد و خریدش یه جورایی ریسکه اما سامسونگ و ال جی خدمات پس از فروش و گارانتی خوبی دارنند بخصوص ال جی.واقعا انتخاب تلویزیون مناسب کار سختیه و ادم هر چی بیشتر تحقیق میکنه بیشتر گیج میشه اگه قرار باشه بین سامسونگ وال جی یکی رو انتخاب کنم حتما ال جی رو انتخاب میکنم چون تلویزیون های ال جی با دوام تره البته این نظر شخصی منه.حتما سعی کنید تلویزیونی تهیه کنید که گارانتی درست حسابی داشته باشه موفق باشید

مگه تلوزیون هایی که از نمایندگی های سونی می خرید
    گارانتی بازرگانی ایران را نداره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

توی تبریز نمایندگی گفت گارانتی نداره البته مدل هایی که من پرسیدم گارانتی نداشت فکر کنم مدل هایی که خودشون منتاژ میکنند گارانتی داره! مدل های سونی 50w700و 46w904 گارانتی نداشت البته تو تبریز اینجوری بود شا ید به خاطر تحریم ها تولید تلویزیون های خودشون کم شده و چون اینجا نزدیک بانه است رفتند مدل های 2013 رو اوردنند بدون گارانتی میفروشند

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

به نظر من همونقدر که کیفیت تصویر مهمه گارانتی و خدمات هم مهمه چون دارید زیاد هزینه میکنید میگم
    سامسونگ یا ال جی عاقلانه ترین انتخاب tv هستن تو ایران چون خدمات و ساپورت بهتری دارن

6. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر من همونقدر که کیفیت تصویر مهمه گارانتی و خدمات هم مهمه چون دارید زیاد هزینه میکنید میگم
    سامسونگ یا ال جی عاقلانه ترین انتخاب tv هستن تو ایران چون خدمات و ساپورت بهتری دارن
    بله کاملا موافقم با این گرونی ادم تلویزیون میخره بعد هم اگه خراب بشه و گارانتی درست حسابی نداشته باشه دیگه هیچی رسما بدبخت میشه

8. این کاربر از behnam84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •