خیر - منظورم اینه که بعد از زدن دکمه اسمارت هاب در مرحله setup اولیه بعد از تنظیمات مرحله به مرحله و بعد از شبکه و وایرلس میگه که نمی تونه به سرور وصل بشه و خارج میشه.
خیر - منظورم اینه که بعد از زدن دکمه اسمارت هاب در مرحله setup اولیه بعد از تنظیمات مرحله به مرحله و بعد از شبکه و وایرلس میگه که نمی تونه به سرور وصل بشه و خارج میشه.
دوست عزیز
قسمت اسمارت هاب شما باید صفحه های متعددی داشته باشد و بلاخره باید وارد یکی از صفحه ها بشود و شاید نیاز به آبدیت داشته باشد به اینترنت وصل شوید و از این مسیر در تلویزیونتان عمل کنید
منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار و نرم افزار یا همان فریمورتان را از طریق اینترنت تلویزیونتان آبدیت کنید ببینید عکس العملی نشان می دهد یا نه اگر دارای اینترنت پر سرعت هستید و به برق منزلتان هم اطمینان دارید بگذارید که آبدیت بطور کامل انجام شود در غیر این صورت باید از سایت استفاده کنید
می ترسم بعد از آپدیت مشکل پیدا کنه و از گارانتی خارج بشه.![]()
دوست عزیز
پس یک مدت کوتاهی تحمل کنید و هر روز یکی دوبار تست کنید ممکن است به سرور وصل تان کند
حتی آپدیتها رو هم نمیتونه دانلود کنه.ولی همچنان می تونم از browser در اینترنت استفاده کنم
![]()
از دوستانی که از این مدل استفاده می کنند خواهش می کنم چک کنند و در اینجا نظراتشون بگذارند. بلکه این مشکل حل شه.
ممنون
دوست عزیز
نام گذاری ایران برای مدل شما f8880 و نام گذاری اصلی آن که در منوی سیستم شماست f8000 می باشد و می توانید از سایت امارات استفاده کنید و فریمورتان را دانلود و از آن استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتشکر از راهنمایتون
ولی امروز باز هم با سام سرویس تماس گرفتم و دوباره گفتند که سرور سامسونگ از چهارشنبه مورخ 92/09/06 در حال آپدیته و چون اسمارت هاب برای اولین بار باید به سرور وصل بشه و این سیستم ما اولین بارشه باید صبر کنم تا سرور اسمارت هاب دوباره آپ بشه. چند روزی صبر یکنم اگه نشد دستی آپدیت میکنم
دوست عزیز من متاسفانه نمی تونم پیغام خصوصی بزنم
میشه خواهش کنم آدرس فروشگاهی که خرید کردید را برای من پیغام خصوصی کنید
ممنون
سلام
من يه هفته پيش به صورت اتومات از ورژن 1102 به 1110 آپديت كردم بعد از آپديت كلن سيستم فرمانگير صوتيش از داخل منو حذف شد و تلويزيون ديگه هيچ دستوري نميگيره و فقط با زدن دكمه ي ويس و ميكروفن روي كنترل ميشه بهش فرمان داد.
بعد رفتم از سايت سامسونگ امارات ورژن جديد 1111.2 رو دانلود كردم و با يو اس پي دوباره آپديتش كردم كه بازهم مشكل رفع نشد و همچنان سيستم صوتي غير فعاله
بعد وقتي ميخام از منوي پشتيباني بروزرساني رو بزنم خطاي 800 ميده،و وقتي ميخام برم تو سامسونگ اپ كه برنامه ي جديد نصب كنم به محض ورود و كانكت خطا ميده
تماس گرفتم با 8255 ميگه مشكل از سايت و سروره خود سامسونگه و هسچ كاري از دست تو بر نمياد و فقط بايد منتظر بموني كه سرور درست بشه واس نصب برنامه و ورژن جديدي براي رفع مشكلات سيستم فرمانگير صوتيش بياد كه دوباره بتوني بدون كنترل بهش فرمان بديو همينطور نميتوني به فريمور هاي نسخه ي پايينتر دانگريد بزني
6 تومن پول بده به سامسونگ آخرش سرورش مشكل داشته باشه و سيستم فرمان گير صوتيشم مشكل دار باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)