خب ینی فایلای MKV یا DIVX رو نمیشه با ویندوز فون دید ولی با آندروید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (حتما جواب بدید )
خب ینی فایلای MKV یا DIVX رو نمیشه با ویندوز فون دید ولی با آندروید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (حتما جواب بدید )
سلام دوست عزیز
بحث سیستم عامل کاملا سلیقه ای هست.
بنده HTC 7 Mozart دارم، یعنی اولین سری ویندوز فون! واقعا صادقانه می تونم بگم که بعد از اینکه نیم ساعت گوشیو دستم گرفتم دیگه نتونستم با اندروید کار کنم. اون موقع که این گوشیو گرفته بودم هروقت گوشیه اندروید رفیقام رو دستم گرفتم احساس کردم گوشی اسلو موشن داره کار می کنه!
خواهرم هم امسال Xperia Z گرفته، وبعد از این همه تفاوت زمان ساخت احساس می کنم گوشی من روون تره. حالا ویندوز فون 8 که بماند.
چیزی که در مورد ویندوز فون وجود داره این هست که هنوز اونقدری جا نیفتاده که هرکی با مامانش قهر کرد بشینه براش برنامه ی بدرد نخور بنویسه (دقیقا مصداق اندروید)
اما 99% برنامه های ضروری یک گوشی همراه رو داره. حالا شما از یک گوشی چه انتظاراتی داری بگو تا بهت بگم اون برنامه ی مورد نظرت موجوده یا نه.
ریختن برنامه و بازی هم کار بسیار راحتی هست، این دوستمون بدون اطلاعات نظر میدن (جسارت نباشه) البته بنده بازی نمی کنم با گوشی. به اعتقاد من گوشی برای بازی کردن نیست (نظر شخصی) برای بازی می تونید یک دستگاه 3DS تهیه بفرمایید از 100 تا اندروید بهتر (نظر شخصی)
اما گوشی بنده MKV پخش نمی کنه. در مورد Windows Phone 8 اطلاعی ندارم اما میدونم که از WP7 خیلی بهتر شده. فرمت MKV رو موقع ریختن برنامه خودش تبدیل میکنه. ( باز هم میگم ممکنه تو WP8 فرق کنه)
یه مزیت دیگش داشتن دکمه ی Camera هست. واقعا چرا گوشی های اندروید دکمه ی Camera ندارن؟!البته بعضیاشون فکر کنم داشته باشن
در کل این نظر بنده بود نسبت به ویندوز و اندروید. دوستان می تونن بیشتر راجع به اندروید توضیح بدند
در نهایت پیشنهاد من اینه که تصمیم نهایی رو خودتون بگیرید و خیلی روی نظر دیگران تصمیم گیری نکنید
موفق باشید
با برنامه Moliplaye میشه نگاه کرد من با نت مخابرات دان میکنم بدون مشکل
فعلا تو سریع بودن و روان بودن ویندوزفون شک ندارم.اینو از هزار نفری شنیدم. اگه MKV و DIVX هم بدون مشکل پخش کنه که عالیه . .اندرویدیا کجان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ببینید گزینه هایی که من دارم واسه گوشی ایناست
یک طرف HTC WINPhone 8X
و طرف دیگه :
HTC One SV
Samsung SII Plus
Sony Xperia C
Sony Xperia TX
اولی ویندوز فون و بیه اندروید . بین اندرویدا میخوام به 2 تا گزینه نهایی برسم و البته تا زمانی که بگیرم امیدوارم قیمتا همچنان بشکنه !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)