بله میدونم تو پست اول هم نوشتم هم 2هسته ای هم 4هسته ای پست اول رو ببین
اینجا یک نمونه مثال زدم
بله میدونم تو پست اول هم نوشتم هم 2هسته ای هم 4هسته ای پست اول رو ببین
اینجا یک نمونه مثال زدم
من میخواستم بگم، ولی ترسیدم! یک بار به یکی از مقامات گیر دادم، بهم اخطار داد![]()
خوب هر کس باید با همقداش بگرده دیگه.(برای ایراد گرفتن از ناظر، حداقل باید کاربر فعال باشی)
پردازنده هاى پنتيوم، 2 هسته واقعى دارند.
پردازنده هاى i3 دو هسته واقعى و 2 هسته ى مجازى دارند.
پردازنده هاى i5 چهار هسته ى واقعى دارند.
پردازنده هاى i7 چهار هسته ى واقعى و چهار هسته ى مجازى دارند.
برخى از پردازنده هاى i7 مربوط به برخى سوكت هاى خاص، دارى 6 هسته ى واقعى و 6 هسته ى مجازى هستند.
دوستان دعوا نکنید : دی
توی پست بالا از یه منبع پیدا کردم
حالا یه سوال دیگه
این اعداد بیشتر باشه بهتره پس
حالا تاثیر این بالا بودن عدد روی چی هست ؟
یعنی این هسته ها دقیقا با بالا بودنشون چه کاری رو انجام میدن..؟
خب دستورالعمل بیشتری رو انجام میدن و هر چه فرکانس بیشتر باشه دستورالعمل سریعتر انجام میگیره....
من و مهرداد که رفیقیم این حرفا رو نداریمخوب هر کس باید با همقداش بگرده دیگه.(برای ایراد گرفتن از ناظر، حداقل باید کاربر فعال باشی)
فقط خواستیم به قول دوستان استارتر موضوع رو فهمیده باشه
من این مدلی جواب تو زندگیم ندیده بودم در مورد قسمت اول منظور از شرکت همون کمپانی هستش فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه قسمت دوم core i هستش شاید انگلیسی جدیدی ابداع شده من خبر ندارم در قسمت آخرش هم توضیح دادم مثلا 5 نه همه هسته ها 5 هستن این مدلی نیست من فقط جواب کلی دادم درمورد نانو GHz که یک فرکانس پردازنده رو نشون میده GHz موقعی بوجود میاد که فاصله ی بین پین ها پردازنده که برحسب نانو بدست میاد هرچقدر کمتر باشه قدرت GHZ یا یک میلیارد هرتز از پین ها به چیپ اصلی پردازنده میره و فرکانس پردازنده تنظیم میشه
Last edited by _666_; 03-12-2013 at 01:17.
من هر چی فکر می کنم متوجه این قسمت نمیشم!درمورد نانو GHz که یک فرکانس پردازنده رو نشون میده GHz موقعی بوجود میاد که فاصله ی بین پین ها پردازنده که برحسب نانو بدست میاد هرچقدر کمتر باشه قدرت GHZ یا یک میلیارد هرتز از پین ها به چیپ اصلی پردازنده میره و فرکانس پردازنده تنظیم میشه
نانو یک واحد برای بیان فاصله هست و هرتز هم یک واحد برای نمایش نوسان هست
حالا نمی دونم واحد فاصله بر حسب متر چطوری ب ه واحد نوسان بر حسب هرتز مربوط میشه
ضمن اینکه فاصله بین پین های پردازنده را با میلیمتر اندازه می گیرند و اندازه ترانزیستور ها را هم با نانو مشخص می کنند
باز هم تکرار می کنم که هرتز واحد نوسان ترانزیستور ها هست که این نوسان ها باعث بوجود آمدن کد های صفر و یک (binary) میشن که مبنای محاسبات منطقی هست
هر چقدر سرعت این نوسانات بیشتر باشه تعداد 0 و 1 بیشتر هست و در نتیجه سرعت محاسبات بیشتر میشه
مثلا پردازنده i7 4770 از اینتل یک 4 هسته ای با فرکانس 3.4 گیگاهرتز یعنی هر هسته در هر ثانیه 3.4 میلیارد بار نوسان می کنه (در مجموع ترانزیستور ها توانایی نوسان 3.4 میلیارد بار در ثانیه را دارند)
ضمن اینکه این سری از پردازنده N.B یا همو چیپ مادربرد درون خود پردازنده قرار داره و بحثش جدا هست
موفق باشید
عزیزم، مجبور نیستی چیزی رو که نمیدونی، از خودت ببافی!
درضمن GHz مقدار که فرکانس پردازنده رو نشون میده، سرعت نوسانات کلاک پالس داخل پردازنده هست! و ربطی به فاصله پین و اندازه ترانزیستور و اینحرفا نداره...
تعریفتون از ghz که کاملا اشتباهه اگه حرف مارو قبول ندارید اینترنت است میتونید تو گوگل سرچ کنید الان از نظر شما پردازنده corei7 2600k چند هسته ای است ؟
پردازنده هاى i7 چهار هسته ى واقعى و چهار هسته ى مجازى دارند.
اینه دیگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)