تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 14 اولاول 12345612 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 135

نام تاپيک: بایگانی پست های مفید زیرشاخه فوتبال داخلی | آوریل 2014

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب چند تا بحث با هم پیش اومد دونه دونه بررسی کنیم بریم جلو البته یکیش مربوط به قبل هست که آخر سر بهش اشاره میکنم ولی این موضوع فردوسی پور تا داغه یه سری مسائلش رو روشن کنم ...

من اهل شعار نیستم ! آقا تحریم کنیم دیگه نبینیم اس ام اس ندیم ... والا ما اگه پیامکی هم میدیم اولا به خاطره نظر شخصیمه , چون به نظر خودم احترام میذارم و میدونم تنها 1 رای محسوب میشه اما میخوام همون 1 رای هم ازش کوتاهی نکنم , دوما به خاطر جایزش اس ام اس میدم حالا یه پول مفتی هم گیرمون بیاد بده مگه ؟

اگرم برنامش رو نگاه میکنم به خاطر تفریح و سرگرمیه خودمه . دوشنبه شبها همیشه بنده با چیپس و تخمه و نوشابه به استقبال 90 میرم ! همیشه هم لذت میبرم از برنامش حالا بعضی جاها به تیممون تیکه میگه عادل , اذیت میکنه , حرص در میاره اما در کل برنامش برای من تفریح خوبیه و هیچ وقت نمیگم تحریم کنید و دیگه نگاه نکنید و ...

ولی خوب عادل خیلی جاها خود شیرینی میکنه این بار اولش نیست , سر خداحافظی فرهاد مجیدی یادتون رفته مگه ؟ چقدر تیکه انداخت که مجیدی سالی یه بار خداحافظی میکنه و وقتی فرهاد داشت کلاسهای مربیگریش رو میگذروند هی میگفت نمیدونیم چرا فرهاد پاسخگو نیستو شاید از جواب دادن به سوالها میترسه و ... ! فرهاد مگه چیکار کرده که از جواب دادن به سوال شما بخواد بترسه آقای فردوسی پور ؟!!!

یا سر خداحافظی مهدویکیا بازی با پیشکسوتان میلان , درسته استقلالی هستم اما به شخصه برای مهدویکیا ارزش خیلی زیادی قائلم , اونجا هم آقا عادل خود شیرینیش گل کرد و هی به کنایه میگفت برای بار دوم داره دور میزنه دور زمین رو مهدی , مثل اینکه نمیخواد بره تو رختکن همینجوری داره دور میزنه هی , مهدویکیا سر اون خداحافظیش که گریه کرد اینجا هم دوباره باز گریه میکنه و ...

حالا هم رسیده به بیک زاده و باز هم خودشیرینیش گل کرده ! در کل چیز جدیدی نیست این جوگیر شدن عادل از قبل بوده چه برای استقلال چه پرسپولیس چه هاشم چه ژنرال و ... حالا مطمئن باشید امشب هم توی برنامش با کمال پررویی میاد و ماسمالی میکنه کارشو و زیر بار کار اشتباهش نمیره !

================================================== ================================================== =======

درباره ی مقایسه برهانی و نظری :

دیدم چند تا از دوستان دارن مقایسه میکنن و یهو بعد از بازی با گسترش نظری به نظرشون بهتر از برهانی میاد ! خیلی مقایسه ی بی اساسی هست مقایسه این 2 تا بازیکن و نمیدونم چجوری بعضیا نظری رو به برهانی ترجیح دادن !

توی بازی با گسترش درسته آرش افتضاح بود و خود من هم کلی انتقاد کردم اما خوب به هر حال بازیه فوتباله یه بازی روز بازیکنه یه بازی روزش نیست ! اما دلیل نداره به خاطر یه بازی ما بازیکنمون رو بکوبیمو بگیم 1 ماه باید بره رو نیمکتو این صحبتها ... آرش از تمامی جهات از نظری بازیکن بهتر و پرکاربردتریه !

آرش کسیه که گل برتری مارو به الهلال توی خونشون زد ! آرش کسیه که گل برتری ما مقابل تراکتور رو زد ! حداقل آرش 2 تا کورس بلده بذاره ! میدونه پاس توی عمق چیه نحوه ی حرکتش مشخصه داره با هدف بازی میکنه و خیلی با تجربه تر از نظریه که حتی یه گل هم برامون نزده ! آرش اینهمه گل حساس برای ما توی این چند ساله زده حالا یه بازی افتضاح بود که نباید همه چیزو فراموش کرد و یه بازیکن بی تجربه و ضعیف رو بهش ترجیح داد !

به شما قول میدم اگه آرش نیم فصل جز بازیکنای مازاد ما قرار میگرفت از طرف تیمهای سپاهان , تراکتور , فولاد و ... پیشنهاد های میلیاردی و خیلی جدی بهش میشد ! اما این نظری اگه مازاد بود چی ؟ همون فجر میگرفتش دوباره ! پس با یه بازی نمیشه قضاوت کرد کارنامه ی آرش و روند گلزنیش برای استقلال خیلی روشن و واضحه و نیاز به توضیح نیست . اما خوب من نمیدونم هدف ژنرال چیه ! یا بازیش نمیده یا وقتی بازیش میده به عنوان مهاجم نوک ازش استفاده نمیکنه و میبرتش گوشه سمت راست بهش بازی میده ! خوب اونجا آرش عملا خنثی میشه ! چون نه میتونه توی عمق حرکت کنه نه میتونه کورس بذاره نه میتونه تک به تک شه ... در واقع میشه یه هافبک ! مگه برهانی هافبکه آخه ؟؟

ما بعد از رفتن هفت مقدس توی بخش حمله خیلی به مشکل خوردیم و به نظرم تنها کسی که میتونیم یه مقدار روش حساب کنیم همین آرش آقای گل خودمونه ! اینم یادمون نره جدای از بحث فنی آرش از بازیکناییه که واقعا از جون برای استقلال مایه میذاره و غیرت داره روی لباس تیم و اینو توی زمین و عرق هایی که میریزه و قرار دادهاش که جز اولین نفراس همیشه ثابت کرده !

================================================== ====================================

بازیه فردا با کاسپین قزوین :

بازیه راحتی نباید باشه , دیدیم که نفت آبادان چیکار کرد و به کجا رسید ! دیدیم که رئال مادرید به اون عظمت جلوی تیم دسته سومی اسپانیا متوقف شد تو جام حذفی !! اینا همه درس عبرتیه برای ما که بفهمیم چون کاسپین تیم دسته دومیه نباید بازیه راحتی باشه و 10 تا بهش بزنیم و خیلی راحت بریم بالا ! باید محکم بازی کنیم و تا جایی که تونستیم گل بزنیم , من ترکیب پیشنهادیم برای فردا اینه :

رحمتی

نیکبخت ----------- عمران زاده -------- صادقی ---------- غلام نژاد

ساموئل

نوری ------- جمشیدیان ----------- اکبرپور

اولادی--------

---------- برهانی------------

به نظر من از تیموریان - نکونام - قاضی - منتظری - بیک زاده استفاده نکنیم خیلی بهتره , خسرو هم که خود به خود به این جمع اضافه میشه چون محرومه . اینجوری هم نیمکت رو یه محک میزنیم هم اینکه به این بازیکنان استراحت میدیم ( البته این ترکیب برامون خیلی آشناس چون اینقدررررر محروم و مصدوم داشتیم همیشه با نیمکت بازی کردیم !!!! ) . باصفا و قاضی و کبه هم میتونن توی نیمه دوم به تیم اضافه شن و یا حتی اگه نتیجه مطلوبی رو تا انتهای نیمه اول نگرفتیم حتی بازیکنای فیکسمون هم بفرستیم تو ... یه بار هم این اولادی فیکس بازی کنه ببینیم اصلا این بشر بازی بلده یا نه؟!

توقع من از این بازی زدن بیش از 3 گل و عدم دریافت هیچگونه گلی هست , یعنی بازی رو با بیشتر از 3 گل باید ببریم و هیچی هم نخوریم , نه توقع من بلکه فکر کنم توقع تمام هوادارای استقلال این باشه ! این بازی و بازیه بعدی با فجر پوئن های مناسبی هستن تا بتونیم حسابی روحیه بگیریم برای بازیهای بعدی . اگه قرار باشه توی این بازی ها هم محتاط بازی کنیم و فقط ببریم با اختلاف 1 گل دیگه نباید به فکر استقلالی هجومی توی ادامه ی فصل باشیم !

به امید پیروزی
    کپی شده از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by pcforlife; 13-12-2013 at 23:43. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

برنامه مدون 4 و 8 ساله آقاي كفاشيان را براي جام هاي جهاني قطر و روسيه داشتيد؟

البته تمسخر كردن كار خوبي نيست ولي بايد ديد خود ايشون ميتونه همچنان بعنوان رئيس فدراسيون باقي بمونه يا نه؟ حالا چه برسه به اينكه بتونه برنامه شو پياده كنه يا نه!

استارت واقعي تيم ما از همون فروردين 93 ميخوره و در نهايت ميدونم كه اگر هم صعود نكنيم لااقل دست و پا بسته هم نخواهيم بود. فقط ممكنه باخت هايي مثل 1-0 به يوگوسلاوي در 98 يا 3-1 به مكزيك در 2006 خواهيم داد كه با وجود بازي نسبتاً برابر به دليل نداشتن تجربه بازي بزرگ بين المللي سوتي هاي وحشتناك بديم وگرنه همه ما ميدونيم اگر ضربه ايستگاهي ميهايلويوچ يا اشتباهات فاحش كعبي ميرزاپور و رضايي نبود امكان نداشت بازي را به يوگوسلاوي و مكزيك ببازيم. و دقيقاً در همون بازي هاي بزرگ هستش كه تيم ميتونه حفظ تمركز تا لحظه سوت پايان بازي را تمرين كنه.

من هم دقيقاً با اين جمله كه كي روش با ترجيح بازي هاي آسان نميخواد به سرنوشت مرحوم ايويچ دچار بشه موافقم. چه بسا كه اين مربي بزرگ اگر بازي با رم را برگزار نميكرد و اون شكست سخت را نمي پذيرفت ما گرفتار بي درايتي جلال طالبي با پيشينه اي نامعلوم نميشديم و ميتونستيم از جام 98 بعنوان يك جام رويايي با اون نسل طلايي ياد كنيم خداييش چه بازيكن هايي بودن رسانه هاي اروپايي به خط حمله ايران ميگفتن موتور گل زني! دايي، عزيزي، باقري، مهدوي كيا، ميناوند، منصوريان، عابدزاده و ... با اينكه بيشترشون در داخل ايران بازي ميكردن ولي به اندازه لژيونرها ارزش داشتن.
    يادمه بعد از باخت به يوگوسلاوي خيلي عصبي بودم كه پدرم بهم ميگفت ناراحت نباش، ما تازه وارد جام جهاني شديم، عيبي نداره تيم ملي خوب بازي كرده يوگوسلاوي تيم خيلي مقتدري هست و همينكه تونستيم بهشون فشار بياريم خيلي عاليه!
    البته اين ديد بسياري از ايراني هاست كه هرگز جاه طلب نبوده و نيستن و هميشه به اون چيزي كه پيش مياد قانعن.

Last edited by pcforlife; 13-12-2013 at 23:23. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

12 نقد و بررسی سبک بازی - آسیا - زندگینامه ناصر حجازی

مقدمه :

خوب دوستان تو این پست 3 بحث رو میخوام مورد نقد قرار بدم اگه کمی و کاستی داره شرمنده یکی بازیه آخر تیممون مقابل کاسپین و بازیهای ضعیفمون بعد از لیگ قهرمانان آسیا . دومین مورد بررسی لیگ قهرمانان آسیایی که پشت سر گذاشتیم و به 4 تیم برتر رسیدیم , نقاط قوت و ضعف و مقایسه با گروهی که امسال توش قرار داریم و تخمین شانس صعود و ... . سومین مورد هم اختصاص داره به تولد ناصر حجازی اسطوره ی فوتبال ایران باز هم تمامی مطالب و ویدئو کلیپ ها رو خودم نوشتم و دانلود و آپلود کردم براتون ( البته به جز زندگینامه ی ناصر خان که تیکه تیکه جمع کردم ) امیدوارم به دردتون بخوره ... . من خودم از اسپویل اصلا خوشم نمیاد چون یه مقدار ارزش و ابهت پست رو زیر سوال میبره ! چونکه این پست با این مطالب به یکباره به چشم کاربر بخوره یه تاثیر مثبت دیگه ای داره تا اینکه دونه دونه اسپویل ها رو باز کنه و بعد دوباره از بالا تا پایین نگاه کنهولی چاره ای نیست چون صفحه سنگین میشه باید حتما اینکارو انجام بدم

بررسی بازی استقلال و کاسپین و نقد سبک بازی استقلال در 9 بازیه اخیر :

استقلال تهران 1
    - کاسپین قزوین 0

محتوای مخفی: نقد و بررسی بازیه استقلال تهران با کاسپین قزوین و بررسی عملکرد تیم در 9 بازی اخیر 

استقلال تهران 1 - کاسپین قزوین 0

بازی با کاسپین رو من نمیدونم راجع بهش چی بگم ! یه بازیه سرد و کسل کننده انگار تیم استقلال داره جلوی تیم ملی برزیل بازی میکنه !! بی انگیزگی و بی غیرتی از سر و روی 90% بازیکنای تیم داره می باره ! الان مثلا ما هوادارا از این بردها و بازیها خیلی خوشحالیم ؟؟ الان خیلی بازار فوتبال علی اصغری جا افتاده توی مصاحبه ها !!

این به اون میگه اون به این میگه ... اما من خیال تک تک سرمربیایی که از این مصاحبه ها انجام میدن رو راحت کنم فوتبال علی اصغری رو تیم استقلال از بعد از بازی با سئول تا همین بازیه کاسپین داره خیلی حرفه ای و زیبا به نمایش میذاره و این سبک فوتبال فعلا به تیم ما تعلق داره !!

بعد از بازی با سئول این بلا سرمون اومد و باز اون موقع ها با همون سبک علی اصغری ما یه فرهاد داشتیم که غیرتش کل تیم و هوادار رو امیدوار میکرد و از اون سبک بازیه علی اصغری هم گل میساخت برامون ! اما دیگه بعد از خداحافظی فرهاد داریم بی کیفیت ترین استقلال چند سال اخیر رو میبینیم !! شما بشمار ببین چند تا سانتر حنیف از دم محوطه جریممون به سمت مهاجمامون انجام داد ؟! دیگه فرهادی نیست که ما انتظار معجزه از اینجور سانترها داشته باشیم آخه برای کی داری سانتر میکنی تو ؟ برای قاضی که از یه بچه هم نمیتونه رد شه ؟ یا اولادی که قدرت کورس گذاشتن نداره ؟!

به نظر من اگه قرار باشه با این سبک بریم آسیا تیممونو کنار بکشیم بهتره ! استقلال آبروی فوتبال ایران توی آسیاس , اینو با حضور متمادی در آسیا و 2 بار قهرمانی و نایب قهرمانی و حضور در جمع 4 تیم و ... ثابت کرده , اما این استقلال با این بازیکنای بی غیرت و این سبک بازی بخواد امسال بره آسیا آبروی خودش و اسمشو امثال فرهاد مجیدی و ناصر حجازی و فوتبال ایرانو میبره !!!

خداوکیلی فقط بازی با فجر رو صبر میکنم , کلاس دانشگامو میپیچونم میام خونه دقیق بازی رو میبینم , اگه بازم قرار باشه فوتبال علی اصغری ببینم دیگه به جز بازیهای مهم بقیه بازیا رو خلاصش رو از ورزش 3 میگیرم نگاه میکنم !

این سبک بازی هم ربط به نبود بازیکن ندید ! ژنرال اومد تیم دسته یکی رو دوم کرد ! چه بازیکنی داشت تراکتور اون زمان ؟! ما الان تیم ملی رو داریم 9 تا بازیه داریم میکشیم زیرش !

ولی 3 تا از بازیکنایی که بازیی ازشون ندیدیم نشون دادن میتونیم روشون حساب باز کنیم یکیش اولادی بود , توی این بازی حداقل تکنیک خوبی داشت و به قاضی یاد داد ضربه سر چجوری میزنن ! یکیش باصفا , که نشون داد اگه 2 3 تا بازی دیگه تو ترکیب جا باز کنه میتونیم یکم امیدوارم باشیم که عمران زاده و صادقی از دفاع نکشن زیرش برای حمله ! یکی هم حسینی , که به شخصه دوست دارم دیگه رحمتی رو توی دروازه نبینم و به جاش حسینی واسمون بازی کنه , توی 3 تا صحنه مثل یه مدافع خیلییی عالی اومد جلو تکل زد وگرنه هر 3 تاش تک به تک میشدن مهاجمای کاسپین ! توپ هم میومد دستش مثل بچه آدم سریع بازی رو شروع میکرد ! بازیی که اصلا سرعتی نبود رو سرعتی شروع میکرد ! عوضش رحمتی بازیه سرعتی رو کند میکنه با کاراش !

و غلام نژاد هم باید یه بار با خسرو توی ترکیب اصلی باشن ببینیم نتیجه ی همکاریشون چی میشه تنهایی آنچنان بازیه خاصی ازش ندیدیم , البته بازم بهتر از اینه که از منتظری در اون سمت استفاده کنیم !

این 4 تا بازیکن بازیشون خیلی تو چشم بود و تنها نکته ی مثبت بازی همین بود !

یه نکته اینکه میتونیم حالا که هافبک بازیساز کم داریم از اولادی هم به عنوان هافبک استفاده کنیم ! نشون داد تکنیکش رو داره فقط یکم قدرت پاسدهیش رو ببره بالا میتونیم امیدوار باشیم یکم هافبک هامون سر و سامون بگیرن .

راجع به گل اول هم اصلا صادقی نزد که آفساید باشه توپ یه راست رفت تو دروازه !! اگه صادقی میزد آفساید بود ولی به سرش نخورد توپ !

دیگه تبریک گفتن هم دردی از این فوتبال دوا نمیکنه که ! بگم تبریک 10 تا بازیه نباختیم ؟!!! همین رکوردها و آماراس داره بدبختمون میکنه !! آقا حاضریم ببازیم اما مثل بازیه رفت با سپاهان ببازیم ! بگم 4 تا بازیه گل نخوردیم ؟ آقا حاضریم 10 تا بخوریم عوضش 12 تا بزنیم !!

تعداد موقعیت گل استقلال تهران در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل استقلال تهران در نیمه دوم : 3 = در مجموع 5 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل کاسپین قزوین در نیمه اول : 0 + تعداد موقعیت گل کاسپین قزوین در نیمه دوم : 3 = در مجموع 3 موقعیت گل

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 11 مگابایت :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بررسی لیگ قهرمان آسیا

خوب ابتدا عملکرد تیممون در دوره ی قبلی رو مورد بررسی قرار بدیم . تنها سالی بود که هر جا میرفتید صحبت از قهرمانی استقلال بود ... چون چیزی کم نداشتیم داشتیم ؟! بهترین خط دفاعی لیگ بهتر - بیشترین کلین شیت تاریخ لیگ برتر - ستون های تیم ملی - با کاپیتانیه فرهاد مجیدی بهترین مهاجم لیگ برتر و سرمربیگری امیر قلعه نویی پرافتخار ترین سرمربی تاریخ لیگ برتر !!! هیچ سالی همچین استقلال کاملی رو آسیا به خودش ندیده بود ...

محتوای مخفی: بررسی عملکرد استقلال در لیگ قهرمانان آسیا فصل قبل و تخمین صعود امسال 
    خوب ابتدا عملکرد تیممون در دوره ی قبلی رو مورد بررسی قرار بدیم . تنها سالی بود که هر جا میرفتید صحبت از قهرمانی استقلال بود ... چون چیزی کم نداشتیم داشتیم ؟! بهترین خط دفاعی لیگ بهتر - بیشترین کلین شیت تاریخ لیگ برتر - ستون های تیم ملی - با کاپیتانیه فرهاد مجیدی بهترین مهاجم لیگ برتر و سرمربیگری امیر قلعه نویی پرافتخار ترین سرمربی تاریخ لیگ برتر !!! هیچ سالی همچین استقلال کاملی رو آسیا به خودش ندیده بود !

استقلال تهران با همراهی تیم های الهلال عربستان - العین امارات - الریان قطر در گروه مرگ قرار گرفت و در آخر با 4 برد - 1 مساوی - 1 باخت - 11 گل زده - 5 گل خورده و 13 امتیاز در صدر جدول گروه مرگ مسابقات قرار گرفت تا توجه تمام رسانه ها و سایتها و روزنامه های معتبر آسیایی رو به خودش جلب کنه ! بارها و بارها تیتر اول سایت AFC از تیم استقلال به تعریف و تمجید پرداخته بود و این دوره اولین دوره ای بود که تمامیه ملت ایران با خودشون میگفتن امسال ستاره ی سوم روی پیراهن استقلال -- میشه ... 6 بازیه گروهیمون رو دونه دونه بررسی کنیم : ( باز هم راجع به ویدئوها بگم که یه بار دانلود و یه بار آپلود شده و لینک کپی پیست شده نیست حدودا 600 مگابایت روی هم رفته دانلود و آپلودش شد )

الریان قطر 3 - استقلال ایران 3 |مرحله گروهی | بازی رفت

تعداد موقعیت گل الریان قطر در نیمه اول : 3 + تعداد موقعیت گل الریان قطر در نیمه دوم : 7 = در مجموع 10 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 6 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 7 = در مجموع 13 موقعیت گل ( 3 موقعیت گل به تیرک )

شرح بازی : یکی از بهترین بازیهای لیگ قهرمانان آسیا همین بازی بود . وجود 23 موقعیت گل توی یه بازی و به ثمر رسیدن 8 گل ( 2 گل آفساید و خطا ) نشون میده چه بازیه زیبا و تماشاگر پسندی رو شاهد بودیم . بازیی که در کل حق استقلال نبود بازنده ی بازی باشه نه به خاطر موقعیت گل بیشتر یا اون 3 تا تیرکی که زدیم , بلکه به خاطر گل های مفتی که خوردیم ! پس از حملات متمالی از هر 2 تیم در دقیقه 26 با پاس عالیه جباری ساموئل توپ رو وارد دروازه کرد و گل اول بازی رو به ثمر رسوند . در دقیقه 27 یکی از نادرترین اتفاقات دنیای فوتبال رو شاهد بودیم . 2 تیرک در یک لحظه !! اکبرپور و جباری به ترتیب در یک ثانیه 2 بار تیر دروازه ی الریان رو به لرزه درآوردند . در دقیقه 36 با هند عمران زاده الریان با ضربه پنالتی به گل میرسه و نتیجه بازی 1 - 1 مساوی میشه . در دقیقه 46 یه پاس تو عمق عالی از ساموئل و تک به تک آرش و گل دوم تیم استقلال . در دقیقه 55 هم حنیف عمران زاده یه گل به ثمر میرسونه که آفساید اعلام میشه ! در دقیقه 57 هم که حنیف عمران زاده یه گل به خودی میزنه ! در دقیقه 83 یه ضربه برگردون خارق العاده از فرهاد مجیدی و خطا بر روی حاتمی و پنالتی برای استقلال . جواد نکونام در این لحظه با به ثمر رسوندن گل استقلال رو 3 بر 2 جلو میندازه . و در دقیقه 86 و اشتباه فاحش خسرو حیدری و مهدی رحمتی و گل سوم تیم الریان ! در دقیقه 95 هم حاتمی با ضربه سر توپ رو وارد دروازه میکنه که داور خطا اعلام میکنه .

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 31 مگابایت :

کد:

استقلال ایران 3 -العین امارات 0 |مرحله گروهی | بازی رفت

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 3 = در مجموع 5 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل العین امارات در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل العین امارات در نیمه دوم : 4 = در مجموع 6 موقعیت گل

شرح بازی : این بازی رو ما با زیرکی ساموئل و فرهاد مجیدی بردیم , گل اول رو ساموئل در 63 با سانتر عالیه مجتبی جباری با ضربه سر به ثمر رسوند . بلافاصله بعد از این گل در دقیقه 71 فرهاد مجیدی با پاس در عمق سیاوش اکبرپور گل دوم تیم استقلال رو به ثمر میرسونه تا آبی پوشان اولین برد خانگی لیگ قهرمانان آسیا رو در این فصل جشن بگیرن , اولین گل کاپیتان فرهاد مجیدی پس از بازگشتش به استقلال و خوشحالی بی حد و مرز هواداران استقلال هم از نکات قابل توجه این بازی بود .

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 14 مگابایت :

کد:

الهلال عربستان 1 - استقلال ایران 2 |مرحله گروهی | بازی رفت

تعداد موقعیت گل الهلال عربستان در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل الهلال عربستان در نیمه دوم : 7 = در مجموع 9 موقعیت گل ( 2 موقعیت گل به تیرک )

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 3 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 3 = در مجموع 6 موقعیت گل

شرح بازی : این بازی با بازیه برگشت تیم ملی ایران مقابل کره ی جنوبی هیچ تفاوتی نداشت ! توی روزی که تیر و رحمتی و زمین و زمان دست به دست هم دادن تا استقلال برنده از عربستان به سمت ایران راهی بشه ! بازیی که شک نکنید اگه سید مهدی رحمتی درون دروازه اونقدر آماده نبود حداقل 4 تا گل باید میخوردیم اما رحمتی گل کاشت . در دقیقه 67 تیم الهلال موفق میشه گل اول بازی رو به ثمر برسونه , توی این لحظه حتی خوش بین ترین هوادار ایرانی هم فکرشو نمیکرد استقلال بتونه از این بازی برنده بیرون بیاد !! اما در دقیقه 78 روی سانتر عالیه جباری و ضربه سر پژمان منتظری استقلال به گل مساوی رسید و بلافاصله پس از اون باز هم روی پاس عالیه مجتبی جباری و ضربه ی تموم کننده ی برهانی استقلال در دقیقه 84 به گل برتری میرسه و موفق میشه الهلال عربستان رو توی زمین خودش شکست بده .

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 22 مگابایت :

کد:

استقلال ایران 0 - الهلال عربستان 1 |مرحله گروهی | بازی برگشت

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 1 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 3 = در مجموع 4 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل الهلال عربستان در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل الهلال عربستان در نیمه دوم : 3 = در مجموع 5 موقعیت گل

شرح بازی : الهلال عربستان باخت در خانه ی خودش رو اینجا توی ورزشگاه آزادی جلوی 86 هزار تماشاگر جبران میکنه ! در دقیقه 34 اشتباه مرگبار نکونام و عمران زاده باعث میشه که توپ جلوی پای مهاجم تیم الهلال بیفته و با یه بغل پای ساده دروازه ی رحمتی رو باز کنه ! بعد از اون هم تیم استقلال زیاد به آب و آتیش نزد و در آخر بازی با همین نتیجه ی 1 - 0 به نفع الهلال به پایان رسید تا اولین باخت استقلال توی لیگ قهرمانان آسیا همراه بشه با اولین غیبت فرهاد مجیدی در استقلال ( و حضور او در قسمت جایگاه ویژه ) و اینجا بود که صدای 86 هزار تماشاگر بلند شد : مجیدی کجایی ... عربها رو .... | امیر یادت باشه ... فرهاد باید باشه | فرهاددددددددد مجیدییییییییی ... برای این بازی فرهاد مجیدی تازه از کمند مصدومیت رها شده بود و فقط 2 جلسه با تیم تمرین کرده بود و هواداران وقتی دیدن تیم عقبه و زیاد خودشو به آب و آتیش نمیزنه یاد تزریق غیرت کاپیتان محبوبشون به تیم افتادن و به ژنرال اخطار دادن که همیشه یادش باشه فرهاد باید باشه !!

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 13 مگابایت :

کد:

استقلال ایران 3 - الریان قطر 0 |مرحله گروهی | بازی برگشت

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 10 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 3 = در مجموع 13 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل الریان قطر در نیمه اول : 1 + تعداد موقعیت گل الریان قطر در نیمه دوم : 2 = در مجموع 3 موقعیت گل

شرح بازی : له شدن الریان قطر در برابر استقلال ایران ! استقلال در نیمه ی اول بارها و بارها میتونست دروازه ی تیم الریان رو باز کنه و با 10 موقعیت گل قدرت فوتبالیش رو به رخ تیم الریان کشید ! بلاخره با سانتر عالی خسرو حیدری و ضربه سر دیدنی فرهاد مجیدی در دقیقه 44 بعد از 9 حمله بلاخره قفل دروازه تیم الریان میشکنه و استقلال توسط فرهاد مجیدی کاپیتان تموم نشدن آبیها به گل میرسه . در نیمه ی دوم استقلال کاستیهای نیمه ی اول رو جبران میکنه و از 3 موقعیت گل 2 تای اونا رو تبدیل به گل میکنه , هاشم بیک زاده در دقیقه 72 گل دوم تیم استقلال رو به ثمر میرسونه و در دقیقه 90 روی سانتر در عمق عالیه مجتبی جباری و تک به تک شدن آرش برهانی گل سوم تیم استقلال به ثمر میرسه و باز هم آسیا قدرت این تیم ایرانی رو به وضوح مشاهده میکنه !

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 19 مگابایت :

کد:

العین امارات 0 - استقلال ایران 1 |مرحله گروهی | بازی برگشت

تعداد موقعیت گل العین امارات در نیمه اول : 4 + تعداد موقعیت گل العین امارات در نیمه دوم : 5 = در مجموع 9 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 4 = در مجموع 6 موقعیت گل

شرح بازی : باز هم درخشش سید مهدی رحمتی توی این بازی خیلی کمک تیم استقلال کرد , این بازی برای تیم استقلال یه جور حالت تشریفاتی داشت چونکه صعودمون به مرحله بعد قطعی شده بود فقط برای صدر نشینی گروه میجنگیدیم , مجیدی رو هم به دلیل مصدومیت در اختیار نداشتیم و دومین بازیی بود که استقلال کاپیتان محبوب خودش رو در اختیار نداشت توی لیگ قهرمانان آسیا و در گلزنی دچار مشکل بود ! اما در دقیقه 77 روی زیرکی اکبرپور یه پنالتی به نفع تیم استقلال گرفته میشه و جواد نکونام هم توپ رو وارد دروازه میکنه , بعد از اون روی 2 تا صحنه خیلی حساس و خطرناک العین داشت به گل میرسید که مهدی رحمتی با درخشش خودش مانع این کار شد .

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 14 مگابایت :

کد:
    "" بازیهای مرحله گروهی جام باشگاه های آسیا مردم امیدوار کشورمون رو بسیاررررر امیدوارتر کرد به طوری که انگار همه باورشون شده بود استقلال امسال قهرمان آسیا هست !! امیر قلعه نویی با بازیهای خیره کننده ی تیمش توی گروه مرگ و صدر نشینی و فقط و فقط یک باخت نشون داد که مثل اینکه میخواد امسال آمار خیره کننده ی خودش توی لیگ داخلی رو به رخ آسیا هم بکشه ! همه منتظر قرعه کشی مرحله یک هشتم نهایی بودن تا ببینن نماینده کشورشون با چه تیمی باید رقابت کنه : ""

الشباب امارات 2 - استقلال ایران 4 | مرحله یک هشتم نهایی | بازی رفت

تعداد موقعیت گل الشباب امارات در نیمه اول : 1 + تعداد موقعیت گل الشباب امارات در نیمه دوم : 3 = در مجموع 4 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 3 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 8 = در مجموع 11 موقعیت گل

شرح بازی : باز هم قدرت نمایی استقلال تهران مقابل تیم اماراتی ! یه بازیه جذاب با مجموع 15 موقعیت گل و 6 گل که مسلما یه بازیه تماشاگر پسند بود . نیمه ی اول زیاد نیمه ی جالبی نبود استقلال از 3 موقعیت خودش نتونست استفاده کنه اما تیم الشباب از تک موقعیت خودش گل میسازه و بازی رو با نتیجه ی 1 - 0 به نفع خودش در نیمه ی اول به اتمام میرسونه . در بین 2 نیمه کسی فکرش رو نمیکرد استقلال اینجوری به بازی برگرده ! بعد از حملات متعدد بلاخره در دقیقه 54 روی شوت جباری و ضربه ی ساموئل استقلال بازی رو مساوی میکنه , در دقیقه 72 روی سانتر عالی خسرو حیدری و ضربه سر عالیه جواد نکونام استقلال به گل دوم میرسه و در دقیقه 79 روی استعداد ذاتی کاپیتان فرهاد مجیدی استقلال به گل سوم هم دست پیدا میکنه , در دقیقه 84 روی یه ضربه کرنر تیم الشباب یکی از گلها رو جبران میکنه اما خسرو حیدری با یه شوت بسیار عالی در دقیقه 88 قدرت فوتبال ایران رو به رخ امارات میکشه و در مجموع با 4 گل استقلال این نماینده ی امارات رو هم پشت سر میذاره و منتظر بازیه برگشت میشه ...

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 23 مگابایت :

کد:

استقلال ایران 0 - الشباب امارات 0 | مرحله یک هشتم نهایی | بازی برگشت

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 6 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 5 = در مجموع 11 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل الشباب امارات در نیمه اول : 1 + تعداد موقعیت گل الشباب امارات در نیمه دوم : 1 = در مجموع 2 موقعیت گل ( 1 موقعیت گل به تیرک )

شرح بازی : عدالت فوتبال باز هم در این مسابقه به درستی اجرا نشد ! استقلال در مجموع با 11 موقعیت گل فقط در دقیقه 75 توسط حنیف عمران زاده تونست یک گل بزنه که اون هم آفساید اعلام شد و در نتیجه این بازی با همون نتیجه 0 - 0 به نتیجه رسید , در صورتی که حق استقلال ایران بود با تفاضل حداقل 3 اختلاف گل تیم الشباب رو شکست بده اما این اتفاق نیفتاد اما با همین مساوی هم استقلال تونست با شایستگی هر چه تمام تر به مرحله بعد صعود کند .

"" بعد از صعود استقلال از مرحله یک هشتم نهایی امیدها چندین برابر شد ! همه بی صبرانه منتظر قرعه ی تیم استقلال و مشخص شدن حریف نماینده ی کشورمون برای مرحله یک چهارم نهایی بودن که با درآمدن قرعه نماینده ی تایلندی خوشحالی مردم چند صد برابر شد چون به ظاهر تیم تایلندی تیم ضعیفی به نظر میرسید اما اینطور نبود " ( فلش بک به پست قبلی ) :

استقلال ایران 1 - بوریرام تایلند 0 | مرحله یک چهارم نهایی | بازی رفت

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 2 = در مجموع 4 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل بوریرام تایلند در نیمه اول : 3 + تعداد موقعیت گل بوریرام تایلند در نیمه دوم : 3 = در مجموع 6 موقعیت گل

شرح بازی : این بازی بین 2 تا بازی سنگین ما انجام شد و بچه ها واقعا از لحاظ بدنی از جون مایع گذاشتن ! در همون دقیقه 2 بازی خسرو حیدری با یه سانتر عالی دروازه تیم بوریرام رو باز کرد , بعد از اون هم جدی ترین موقعیت بازی تک به تک مجیدی رو پاس عالی ساموئل بود که تبدیل به گل نشد ... بقیه بازی هم روی شوت پشت محوطه جریمه بیشتر گذشت . نه تیم بوریرام آنچنان به آب و آتیش میزد نه استقلال میلی به اضافه کردن گلهاش داشت . فقط شانسشون رو با شوت های پشت 18 قدم امتحان میکردن که هیچ کدوم موفق نشدن و بازی با برتری نماینده کشورمون به پایان رسید .

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 13 مگابایت :

کد:

- همه ی نگاه ها به بازی برگشت در تایلند بود ! همه دیدن نماینده ی تایلند همچین تیم راحتی هم نیست و نمیشه به سادگی ازش گذشت ... صعود استقلال در حاله ای از ابهام قرار گرفت و دلها یکم نگران شد ! و رسیدیم به بازیه برگشت در تایلند :

بوریرام تایلند 1 - استقلال ایران 2 | مرحله یک چهارم نهایی | بازی برگشت

تعداد موقعیت گل بوریرام تایلند در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل بوریرام تایلند در نیمه دوم : 2 = در مجموع 4 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 1 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 5 = در مجموع 6 موقعیت گل

شرح بازی : استقلال در این بازی خارج از خانه در نیمه اول بسیار ضعیف ظاهر شد . هر چند حریف تایلندی هم آنچنان هجومی بازی نمیکرد و تنها 2 موقعیت گل خلق کرد که در دقیقه 38 شماره ی 5 تیم تایلند موفق به گلزنی با ضربه ی سر به تیم استقلال شد . در ادامه هم حمله ی آنچنانی از نماینده کشورمون ندیدیم اما در نیمه ی دوم با ورود فرهاد مجیدی ستاره ی تیم استقلال , این تیم روند هجومی به خود گرفت و حملات متعددی رو انجام داد که در دقیقه 52 حنیف عمران زاده با ضربه سر دروازه تیم تایلندی رو باز کرد و در دقیقه 91 هم گل برتری استقلال توسط آندرانیک تیموریان با شوت از راه دور به ثمر رسید . گلی که توی کل آسیا که هیچ توی کل دنیا غوغا کرد و در سایتهای معتبر ورزشی بین بهترین گل های اروپایی تا هفته ها صدر نشین بود .

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 15 مگابایت :

کد:
    - دیگه چیزی نمونده بود به فینال لیگ قهرمانان آسیا و قهرمانی نماینده ی کشورمون . فقط یک مانع دیگر تا نایب قهرمانی ... اف سی سئول کره در خانه !!! :

اف سی سئول کره 2 - استقلال ایران 0 | مرحله نیمه نهایی | بازی رفت

تعداد موقعیت گل اف سی سئول کره در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل اف سی سئول کره در نیمه دوم : 6 = در مجموع 8 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 3 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 4 = در مجموع 7 موقعیت گل

شرح بازی : باز هم ناعدالتی فوتبال گریبان گیر تیم استقلال ایران ! توی کره درسته اف سی سئول از ما بهتر بازی کرد . موقعیت گل ها تفاضلش یه دونه هست اما برای ما اکثرا شوت ها بوده که من جز موقعیت گل نوشتم برای اونها اکثرا تک به تک بوده !! بعد از 2 3 تا شوت عالی از بچه های ما که هیچ کدوم هم گل نمیشه اما اولین حمله ی تیم سئول در دقیقه 38 با اشتباه های دفاعی بچه های ما و توپی که به در و دیوار و زمین و زمان میخوره و آخر میرسه روی سر بازیکن کره و تبدیل به گل میشه ! بعد از اون هم جفت تیمها فوتبال خوبی ارائه دادن اما باز هم در دقیقه 46 با اشتباه مدافعان ما توپ به دست مهاجمای تیم کره ای میرسه و کار رو تموم میکنن !! بعد از اون هم هیچ کدوم از توپهای ما و کره ای ها توی گل نمیره اما حداقل حداقل مستحق زدن 1 گل و نخوردن این 2 تا گل مضحک و خنده دار بودیم که این اتفاق نیفتاد و در آخر 2 - 0 نتیجه رو واگذار کردیم تا همه چی کشیده شه به بازی برگشت !

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 22 مگابایت :

کد:

- اینجا بود که تک تک هوادارای استقلال دلهره گرفتن و خیلیا از راه یابی به فینال آسیا قطع امید کردن ! اما هنوز هم اندکی امید توی دل هوادارا بود و تمام زندگی هوادارا شده بود بازی برگشت مقابل سئول در آزادی :

استقلال ایران 2 - اف سی سئول کره 2 | مرحله نیمه نهایی | بازی برگشت

تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه اول : 4 + تعداد موقعیت گل استقلال ایران در نیمه دوم : 9 = در مجموع 13 موقعیت گل ( 1 موقعیت گل به تیرک )

تعداد موقعیت گل اف سی سئول کره در نیمه اول : 5 + تعداد موقعیت گل اف سی سئول کره در نیمه دوم : 5 = در مجموع 10 موقعیت گل ( 1 موقعیت گل به تیرک )

شرح بازی : یه سوپر بازیه خارق العاده ی آسیایی !! واقعا سطح و کلاس این بازی خیلی بالاتر از قاره ی آسیا بود و برابری میکرد با بازیهای تراز اول اروپایی !! بازیی سراسر حمله سراسر تهاجم سراسر سرعت ... ثانیه به ثانیه این بازی بوی گل میداد هم برای تیم کره ای هم برای نماینده کشورمون , که البته بیشتر برای استقلال . من توی این چند ساله همچین بازیی توی آسیا ندیدم و به نظرم بهترین بازیه استقلال توی این 10 ساله ی اخیر بود ! اونم نه برابر داماش یا ملوان یا ... برابر بهترین نماینده ی کره ! بر خلاق بازیه قبلی این بازی ما عالی عمل کردیم و توان بردن این بازی با تفاضل 4 5 تا گل رو داشتیم که متاسفانه مثل بازی قبلی عدالت فوتبال اجرا نشد و بازی هم مساوی شد ! دقیقه 36 با یه ضربه از راه دور دایسونگ گل اول تیم اف سی سئول رو به ثمر میرسونه . در نیمه دوم بچه ها واقعا فشار آوردن اما توپهاشون توی گل نمیرفت ناگفته نماند کره ای ها هم توی ضد حملات واقعا خطرناک بودن که رحمتی گل کاشت . و بلاخره در دقیقه 49 قفل دروازه اف سی سئول با ضربه سر حنیف شکست و بازی 1 1 شد . باز هم حملات ادامه داشت تا دقیقه 74 محمد قاضی گل دوم تیم استقلال رو به ثمر رسوند . ولی دقیقه 78 عمران زاده روی مهاجم تیم کره ای پنالتی کرد و اون ضربه تبدیل به گل مساوی شد ! هر چقدر نماینده کشورمون هم تلاش کرد برنده از زمین بیاد بیرون نتونست و در آخر با اقتدار هر چه تمام تر و سربلندی کامل از این تورنومنت ها حذف شد . حذفی که شاید زمین و زمان و اقبال و شانس با تیم کره ای یار بود وگرنه همه شایستگی نماینده کشورمون رو توی این 2 بازی دیدند .

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 27 مگابایت :

کد:
    - در آخر استقلال از فینال آسیا باز ماند اما همین کار شاگردان امیر قلعه نویی که در بین 4 تیم نهایی لیگ قهرمانان آسیا هم قرار گرفتن و با اقتدار و افتخار و بدشانسی حذف شدن خودش جای کلی تقدیر و تمجید داشت ! با این بودجه ی کم با این امکانات محدود و برنامه ریزیهای اشتباه سازمان لیگ کشورمون و بازیهای فشرده و مشکلات مالی استقلال تا اینجای رقابتها هم شاهکار کرده بود !

استقلال امسال در گروه مرگ رقابتهای آسیایی قرار نداره تیمهایی که باهاشون بازی داریم عبارتند از : الجزیره امارات- اشباب عربستان -الریان قطر. اگه نگیم گروه راحتیه دیگه گروه مرگ هم نیست ! اما به نظر من صعود کردن از گروهمون و بالا رفتن تا حد مراحل یک چهارم نهایی خیلیییی سخت تر از پارساله !

کل تیم برای رقابتهای آسیایی تلاش کردن و این کاملا واضحه اما اگه شما به نقد های بازیهای آسیامون که نوشتم رو نگاه کنید میبینید که اسم چند تا بازیکن توی تک تک بازیها مورد اشاره بوده و 90% موفقیتمون رو مدیون این بازیکنان هستیم :

1 - فرهاد مجیدی : اصلا کاری به بحث فنی ندارم ! حضور نام فرهاد مجیدی در تیم استقلال بر جون کل آسیا ترس و وحشت می انداخت ! حضورش برای هواداران برای بازیکنان و طراوتی که به تیم میداد همه و همه از نکات مثبت تیم پارسالمون توی رقابتها بود . یا گل میزد یا پاس گل میداد یا برگردون میزد یا پنالتی میگرفت یا ... یکی از عوامل مستقیم راه یابی به اون مراحل آسیایی فقط و فقط بازیه استثناییه کاپیتان محبوبمون بود !

2 - مجتبی جباری و خسرو حیدری : شما گزارش بازیها رو بخونید 90 % پاسهای گلمون رو مجتبی جباری و خسرو حیدری دادن ! و بین این 2 باز هم 80% مجتبی جباری سهم بیشتری داره ! و واقعا اگه پاسهای خارق العاده ی این 2 نبود از گروهمون هم بالا نمیومدیم !

3 - رحمتی و ساموئل آماده ! : یکی دیگه از عوامل مستقیم صعودمون رحمتی و ساموئل آماده بودن ! کاری به خط دفاعی ندارم خود رحمتی رو میگم که توی بازی با الهلال یا العین واقعا به ما کمک کرد ! توی بازی با سئول به تنهای 6 7 تا گل رو خرید ! یا ساموئل که به عنوان یه هافبک تدافعی بیشتر از 3 4 تا گل فقط برامون به ثمر رسوند پاس گلهاش به کنار !

این 3 موردی که ذکر کردم واقعا نقش موثری توی روند رو به رشد ما در لیگ قهرمانان آسیا داشتن . به خاطر این 3 مورد بود از گروه مرگ به راحتی بالا اومدیم , مرحله ی یک هشتم و یک چهارم رو به راحتی پشت سر گذاشتیم و از فینال با بدشانسی محض باز موندیم ! اما امثال ما هیچ کدوم از این موارد رو نداریم و واقعا جای نگرانی داره که هیچچچچ جایگزی هم براشون نداریم ! :

1 : برای فرهاد مجیدی شما چه بازیکنی رو میتونین جایگزین کنین که ژنرال بتونه بکنه ؟!! غیرت فرهاد رو کی داشت ؟ ابهت و ترس و وحشت آسیا از فرهاد رو کدوم بازیکن دیگه تو لیگ ما داره ؟! تجربه و آمادگی فرهاد رو کی داره ؟ کی مثل فرهاد میتونه یه تنه تیم رو بالا بکشه ؟! هیچکی !

2 : هافبک بازیساز نابغه مثل مجتبی جباری توی آسیا به جز خود مجتبی جباری کس دیگه ای هست ؟! کی مثل مجتبی میتونه میلی متری پاس در عمق بدور از آفساید بده و مهاجمای سرعتی رو همیشه توی کورس قرار بده ؟ سانترهای مجتبی رو کی داره ؟! خسرو حیدری هم که 2 ماهه مصدومه ! تضمینی هست که هنوز که هنوزه روی فرم باشه و بتونه مثل گذشته کمکمون کنه ؟ ( که این مورد تا اسفند ماه ایشاالله جبران میشه ! )

3 : رحمتی و ساموئل جفتشون توی تیم حضور دارن اما اون آمادگی لازم رو دارن ؟! ساموئل که 99 % مقصد پاسهاش شده نکونام و رحمتی !! رحمتی که انواع و اقسام گل ها رو این فصل خورد ! اینا تا اسفند ماه میتونن اون آمادگی لازم خودشون رو پیدا کنن ؟! نمیشه مطمئن بود !

به این دلایل امسال کار فوق العاده سخت ترین توی لیگ قهرمانان آسیا داریم و روی کاغذ عملا از قسمت هافبک دفاعی به جلو ما نمره ی 0 هم نمیگیریم ! ژنرال این مشکل رو توی بازی با تیم دسته دومی نتونست حل کنه آیا توی رقابت های بین المللی آسیا میتونه حل کنه ؟ فقط باید منتظر موند و دید !

تولد ناصر حجازی اسطوره ی فوتبال استقلال و ایران

خوب به نوبه ی خودم تولد ناصر خان حجازی رو تبریک میگم . راستیتش سن من زیاد به بازیهاش و سرمربیگریاش قد نمیده , به طور حرفه ای خودم از اون سالی که استقلال با بازگشت قلعه نویی قهرمان جام حذفی شد رو یادمه و نمیدونم فکر کنم یه مدت هم سرمربیگری میکرد ناصر خان اون زمان درسته ؟! به هر حال من اطلاعات دقیق راجع به ایشون ندارم گفتم شاید خیلیا هم مثل من باشن به این ترتیب یه زندگینامه ی بسیارررررر کامل از ناصر خان رو براتون میذارم . این اطلاعات جای جای اینترنت تیکه تیکه پراکنده هست اما فرومی یا سایتی من ندیدم کل اطلاعات رو یکجا گذاشته باشه ! اکثر فروم ها و سایتها و ویکیپدیا و گوشه گوشه ی اینترنت رو گشتم و تک تک کلیشه های این زندگینامه رو که پراکنده بود براتون توی یه پست آماده کردم با فونت مرتب و رنگبندی و بولد مناسب آخرش هم چند تا کلیپ از ناصر خان براتون آپلود کردم . با خوندن این زندگینامه ی 150 خطی فکر نکنم سوالی از ناصر خان توی ذهن کسی از جمله خودم باقی مونده باشه و امیدوارم همه به صورت کامل این اسطوره ی فوتبالمون رو بشناسن ( البته این قسمت هم فلش بک هست و قبلا آماده کرده بودم ) کلا اسم تیمهای قرمز پوش و بازیکنان و کادر فنیشون و تیمهای اصفهانی و مهم رو با رنگ های مربوط به خودشون بولد کردم راحت بخونید :

محتوای مخفی: زندگینامه ی ناصر حجازی 

نام کامل : ناصر حجازی
    زادروز : ۲۳ آذر ۱۳۲۸
    طول عمر : ۶۲ سال

قد : ۱۸۵ سانتی متر

نام مستعار : عقاب آسیا

ناصر حجازی مربی و بازیکن فوتبال ایرانی بود. او دروازه‌بان اول تیم ملی فوتبال ایران
    در دهه ۱۳۵۰ بود و ۲ قهرمانی در جام ملت‌های آسیا،۱ قهرمانی در بازی‌های آسیایی وشرکت در المپیک و جام جهانی فوتبال را در کارنامه دارد. او هم‌چنین به هم‌راه تیم تاجقهرمانی در جام تخت جمشید و جام باشگاه‌های آسیا را تجربه کرده‌است.فدراسیون بین‌المللی تاریخ و آمار فوتبال حجازی را دومین دروازه‏‌بان برتر قرن بیستم قاره آسیاپس از محمد الدعایه عربستانی معرفی کرده‌است.حجازی در دوران مربی‌گری هم تیم استقلال تهران را به نایب‌قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا و قهرمانی لیگ آزادگان و جام حذفی ایران رساند.وی در روز ۲ خرداد۱۳۹۰ پس از تحمل مدت‌ها رنج ناشی از بیماری سرطان ریه در بیمارستان کسری تهران درگذشت و در تاریخ ۴ خرداد۱۳۹۰ خورشیدی در «قطعه نام‌آوران» بهشت زهرابه خاک سپرده شد.ناصر حجازی و غلامرضا تختی تنها چهره های ورزشی هستند که نام آنها در مجموعه مفاخر و نام آوران ایران زمین در کنار نام هایی چون ابوعلی سینا ، سعدی شیرازی ، حکیم ابوالقاسم فردوسی، عطارنیشابوری ، امیر کبیر، کمال الملک ، جلال آل احمد ، پروین اعتصامی ،پروفسور محمود حسابی ، دکتر علی شریعتی و دکتر جعفر شهیدی قرار گرفته است.زندگی : ناصر حجازی در یک خانواده اذربایجانی ،همراه پدر ومادر و ۴ خواهر و یک برادر زندگی می‌کرد. پدرش متولد منطقه لاله تبریزبود و آژانس املاک داشت و مادرش متولد یکی از روستاهای اطراف خرمدره و ابهر بود.در دوره مربیگری تیم ماشین سازی تبریز منطقه لاله تبریز (زادگاه پدرش) پاتوق تفریحی ناصر حجازی بود. وی دوره دبستان را در دبستان هخامنش و دوره دبیرستان را در دبیرستان‌های ابومسلم، سعادت، سینا، سهند و شرق طی کرد. وی در تیم فوتبال دبیرستان ابومسلم در پست گوش راست و دروازه بانی بازی می کرد.همچنین در تیم بسکتبال این دبیرستان حضور مستمر داشت. دبیرستان ابومسلم در خیابان ابوسعید در نزدیکی میدان منیریه تهران، حوالی منزل سابق وی واقع شده بود. در سال ۱۳۵۰ وارد مدرسه عالی ترجمه شد و در سال ۱۳۵۶ لیسانس خود را دریافت کرد .

زندگی ورزشی : خود حجازی گرایشش به فوتبال را این گونه تعریف می‌کند:من فوتبال را فقط به صورت تفریحی دنبال می‌کردم و رشته اصلی من بسکتبال بود و حتی برای تیم جوانان بسکتبال ایران هم انتخاب شدم و ماجرا از اینجا شروع شد که روزی با دوستان به تماشای بازی آموزشگاهی که تیم مدرسه ما هم در آن شرکت داشت رفتیم. در همان روز دروازه‌بان تیم مدرسه ما آسیب دید مربی تیم مرا صدا زد و گفت ناصر بیا درون دروازه بایست من هم گفتم آقا اصلا من نمی‌توانم من فقط گاهی فوتبال بازی می‌کنم اون هم هافبک تیم نه دروازه‌بانی!! مربی دست بردار نبود و می‌گفت تو قد بلند داری و بسکتبالیست هم بودی حتما می‌توانی چند توپ هوایی رو بگیری.خلاصه با اصرار مربی و با ترس و لرز و دلهره رفتم درون دروازه. آن روز برای من یک روز بیاد ماندنی و خاطره‌انگیز است. خودم هم باورم نمی‌شد که چرا با وجود آن‌که برای اولین بار درون دروازه ایستاده بودم اینقدر خوب توپ می‌گرفتم. بازی که تمام شد همه تماشاگرانی که برای دیدن مسابقه آماده بودن تشویقم کردند .

دوران بازیکنی ( باشگاهی ) : تیم فوتبال نادر در دسته دوم باشگاه‌های تهران اولین باشگاه حجازی بود و از همان تیم به تیم ملی جوانان و تیم ملی بزرگسالان رسید. در سال ۱۳۴۸ به تاج پیوست و در همان سال اول، قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا و جام تخت جمشید را با این تیم به دست‌آورد. وی تا پایان دوران بازیکنی خود به‌جز یک سال و نیم در بین سال‌های ۱۳۵۶ و ۱۳۵۸ که برای تیم شهباز بازی کرد و مدت کوتاهی پس از جام جهانی ۱۹۷۸که با تیم منچستر یونایتدتمرین می‌کرد و ۵ بازی برای تیم اصلی یونایتد انجام داد، در بقیه این مدت توپچی تاج و استقلال تهران بود و با این تیم چندین دوره قهرمانی در لیگ کشور، جام باشگاه‌های تهران، جام حذفی ایران و جام باشگاه‌های آسیا را جشن گرفت.حجازی در پایان دوران بازیکنی خود به بنگلادش رفته و پس از مدت کوتاهی دروازه‌بانی در تیم محمدان، سرمربی این تیم شد و در سال ۱۳۶۹ بازی خداحافظی خود را در همین تیم انجام داد .

دوران بازیکنی ( ملی ) : حجازی اولین بازی ملی خود را در ۲۲ شهریور ۱۳۴۸ در آنکارا در مقابل تیم ملی پاکستان انجام داد که با نتیجه ۴ بر ۲ به نفع ایران پایان یافت. آخرین بازی او هم در سال ۱۳۵۹ و در بازی ایران- کویت انجام گرفت و بعد از آن به دلیل قانون عجیبی معروف به «قانون ۲۷ ساله‌ها» که حضور دروازه‌بانان بالای ۲۹ سال در تیم ملی را ممنوع می‌کرد از تیم ملی کنار گذاشته شد.این قانون آن زمان تنها به ناصرحجازی ابلاغ شد.ناصر حجازی در دهه ۱۳۵۰ دروازه‌بان اصلی تیم ملی ایران بود و با این تیم دو بار قهرمان جام ملت‌های آسیا (۱۹۷۲ و ۱۹۷۶) و یک بار قهرمان بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ تهران شد و در جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتینو المپیک ۱۹۷۲ مونیخ هم شرکت کرد و سهمیه حضور در المپیک ۱۹۷۶ مونترآل و مقام سومی جام ملت‌های آسیا۹۸۰ را هم به‌دست آورد .

دوران مربیگری : اولین تجربه مربیگری حجازی در محمدان بنگلادش بود، نقطه اوج این باشگاه در سال ۱۳۶۷ با پیروزی بر پرسپولیس و صعود به یک‌چهارم‌نهایی جام باشگاهای آسیا رقم خورد. حجازی در مورد آن مسابقه می‌گوید: «رئیس باشگاه گفت می‌خواهم بیایم رختکن بگویم کمتر گل بخورید آبرویمان نرود! گفتم می‌خواهی بیایی روحیه بچه‌ها را تضعیف کنی؟ لازم نکرده! خودم به رختکن رفتم و گفتم بچه‌ها من پرسپولیس را می‌شناسم اصلا تیم نیست! خلاصه به داخل زمین رفتیم.در نیمه اول با گل کرمانی از ما جلو افتادند. در بین دو نیمه حسابی به بچه‌ها توپیدم. چشمتان روز بد نبیند با گل بیژن طاهری بازی را مساوی کردیم. بعد از آن گل خیلی فشار آوردیم چون برای صعود نیاز به برد داشتیم. بازی طوری شده بود که فنونی‌زاده کاپیتان پرسپولیس می‌گفت بچه‌ها بزنید زیرش ۱-۱ هم می‌ریم بالا! در دقیقه ۸۸ سانتری شد و مهاجم خارجی و سرعتی ما توپ را از زیر دستان سلطانی وارد دروازه کرد ۲-۱ بردیم! این برد در تاریخ محمدان بنگلادش بی‌سابقه بود. بعد از بازی جشنی گرفتند که باورنکردنی بود. تمام مردم شهر بیرون آمده بودند. در جشن شهردار و وزیر امور خارجه هم حضور داشتند.» او هر وقت از روز‌های حضور در هند و بنگلادش حرف می‌زد بغض می‌کرد و همیشه می‌گفت: هیچ کسی نمی‌تواند یک ساعت آن زندگی را تحمل کند. او در مصاحبه ای گفته بود:«روزهای اولی که در هند و سپس بنگلادش بودم فقط می‌توانستم روزی یک وعده شکمم را سیر کنم آن‌هم نه با غذای خوب و مقوی بلکه با نان یا موز که ارزان بود. این سختی‌ها را به جان خریدم تا از اصولم برنگردم، تا جلوی کسی تعظیم نکنم، تا دست کسی را نبوسم، تا مردانگی‌ام را به حراج نگذارم، تا خداوند را ناراحت نکنم که آدم با شرافت و با عزتی باشم.»او در دوران سرمربیگری موفق شد استقلال را به مقام نایب قهرمانی باشگاه‌های آسیا و قهرمانی در لیگ و جام حذفی ایران برساند. در تیم‌های سپاهان اصفهان، ذوب آهن اصفهان، استقلال رشت، ماشین‌سازی تبریز، استقلال اهواز، ابومسلم خراسان، نساجی قائمشهر نیز به مربیگری پرداخت که موفقیت چندانی نصیب وی نشد. او در سال ۱۳۸۷ پس از انتخاب مجدد علی فتح‌الله‌زاده به سمت مدیرعاملی، مجدداً سرمربی باشگاه استقلال تهران گردید.او یکبار در دوره مصطفوی به عنوان مربی تیم ملی انتخاب شد، اما به ناگاه نام مایلی کهن به عنوان مربی تیم ملی از صدا و سیما اعلام شد.این تنها آرزویی بود که حجازی داشت و به آن نرسید.وی در زمان مربی گری اش بازیکنان بزرگی همچون علی دایی، رحمان رضایی، علی رضا اکبرپور، علی اکبر استاد اسدی و امیدرضا روانخواه و.... را به فوتبال ایران تقدیم کرد .زندگی شخصی : همسر حجازی بهناز شفیعی نام دارد و حجازی از او دارای دو فرزند به نام‌های آتوسا و آتیلا است که هرد و فوتبالیست بوده‌اند. آتیلا چند سال در تیم استقلال تهران بازی می‌کرد و آتوسا هم اولین کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان ایران بود. داماد او (همسر آتوسا) سعید رمضانی هم بازیکن حرفه‌ای فوتبال است و فرزند آنها نیز امیرارسلان نام دارد.

فعالیت سیاسی ( ریاست جمهوری 1384 ) :

حجازی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۸۴ ثبت نام کرد و

گفته بود که اگر تأیید صلاحیت شود ۳۰ میلیون رأی می‌آورد. و اعلام کرده بود که در صورت پیروزی در انتخابات احمد نیک کار را به معاون اولی برمی‌گزیند ولی شورای نگهبان صلاحیت او را برای شرکت در انتخابات رد کرد. حجازی پس از رد صلاحیت در اطلاعیه‌ای از نامزدی هاشمی رفسنجانی حمایت کرد. او پس از ثبت نام به روزنامه خبرورزشی گفت:چه ایرادی دارد ورزشی‌ها هم کار سیاسی انجام بدهند؟ الان که در ورزش ما سیاستمداران فعالیت دارند حالا چه ایرادی دارد مثلاً حجازی کار سیاسی کند؟! من شرایط اولیه را که برای ثبت نام دارم. اگر صلاحیت‌مان را تایید کردند که شرکت می‌کنیم و فکر نمی‌کنم ایرادی داشته باشد.موضع گیری در مورد هدفمند سازی یارانه ها :

در ۳۱ فروردین سال ۱۳۹۰، ناصر حجازی در مصاحبه‌ای که با پرتال شخصی خود انجام داد ضمن اعتراض به وضعیت اقتصادی موجود در ایران، نسبت به سیاست‌های اقتصادی دولت از جمله هدفمندی یارانه‌ها، شدیداً اعتراض خود را اعلام کرد و شرایط بیماری اش را ناشی از آن دانست همچنین وی در بخشی از این مصاحبه در مورد پرداخت ماهیانه یارانه‌ها به مردم توسط دولت گفت:دولت می‌گوید چهل هزار تومان در ماه به مردم کمک می‌کنیم، مگر مردم گدا هستند؟ مردم ایران روی گنج خوابیده‌اند، نفت، گاز و... دولت حق ندارد به مردم کمک کند، دولت باید کار کند، خدمت کند و زحمت و دسترنج مردم را دودستی تقدیم آنها نماید. چهل هزار تومان در ماه به مردم می‌دهند و بعد چند برابر آن را از جیب مردم برداشت می‌کنند و سپس ادعای خدمت به مردم دارند. از دید مسئولین خدمت دولت به مردم یعنی کار کردن مردم برای دولت و اینکه مردم کار کنند و پولشان را تقدیم دولت نمایند! برای من گاز می‌آمد چهل هزار تومان و حالا می‌آید یک میلیون تومان. گاز به کشور همسایه با مبلغی به‌مراتب کمتر از آنچه از جیب مردم برداشت می‌کنند، صادر می‌شود. با دیدن این شرایط نباید عصبانی شوم؟ نباید حرص بخورم و شرایط جسمانی‌ام مثل امروز شود.
    حجازی درپایان صحبت‌هایش بدون نام بردن از مقام مسئول خاصی در حکومت جمهوری اسلامی ایران گفته بود: یا رب روا مدار که گدا معتبر شود، گر معتبر شود ز خدا بی خبر شود.

موضع گیریهای ورزشی :

ناصر حجازی تداوم ناکامی های فوتبال ما در چند سال اخیرآینده فوتبال ایران را اینگونه پیش بینی کرده بود:«حاصل عشق مترسک به کلاغ، مرگ یک مزرعه است.»

درگذشت :

ناصر حجازی در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ در حین تماشای دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پاس همدان در روز آخر لیگ برتر به‌دلیل وخامت حالش به کما رفت و در حالی که از بیماری سرطان ریه رنج می‌برد، در تاریخ ۲ خرداد۱۳۹۰، ساعت ۱۰:۵۵ صبح، در بیمارستان کسری در تهران درگذشت.ناصر حجازی در طول ۱۸ ماه بیماری هیچ گونه کمک دولتی را قبول نکرد. او دربارهٔ بیماریش و حضور مسئولان دولتی در کنار خود در بیمارستان گفته بود: «خیلی از مسئولان آمدند. من احتیاجی به کمک آن‌ها نداشتم. آن‌ها عددی نیستند که بخواهند به من کمک کنند، در اندازهٔ این حرف‌ها نیستند که بخواهند به ناصر حجازی کمک کنند.»

مراسم تشییع :

مراسم تشییع جنازه ناصر حجازی ابتدا قرار بود در سه‌شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۰ برگزار شود
    که با درخواست‌‎های اهالی ورزش و فوتبال و هواداران او به دلیل اینکه عدهٔ بیشتری بتوانند در این مراسم شرکت کنند به چهارشنبه ۴ خرداد موکول شد همچنین قرار براین بود که ناصر حجازی در ورزشگاه شیرودی تشییع شود که با مخالفت شورای تامین روبرو شد و مراسم تشییع به ورزشگاه آزادی انتقال یافت.واکنش ها به مرگ ناصرحجازی(جامعه ورزش):

کنگره فیفا:
    سپ بلاتر در نشست ژوئن ۲۰۱۱ نام کسانی را برد که در سال گذشته از خانواده فوتبال
    درگذشته‌اند و در این میان نام ناصر حجازی هم از ایران مطرح شد و بلاتر با صحبت درباره ناصر حجازی به احترامش یک دقیقه سکوت در کنگره اعلام کرد.

سایت فیفا در گزارش اختصاصی:
    هفته اخیر، هفته‌ای بود که در آن مردی که با واکنش‌های ماورای صوت خود ایران را به دو قهرمانی جام ملت‌های آسیا در روزهای اوج آن تیم در دهه ۱۹۷۰ رسانده بود، مردی که منچستریونایتد برای به خدمت گرفتن او تمایل داشت، مردی که دومین دروازه‌بان برتر آسیا در قرن بیستم شناخته شد و مهم‌تر از همه مردی که در طول ۶۱ سال زندگی‌اش متواضع، صادق و فروتن ماند و از میان دوستدارانش رفت. و دست آخر این آخرین حضور او در فوتبال بود و ورزش تا آخرین لحظه‌ها در کنار او ماند. در واقع هنگامی که او روز جمعه به کما رفت، در حال تماشای بازی استقلال و پاس همدان از تلویزیون بود.

سپ بلاتر:
    رئیس وقت فیفا با ارسال نامه‌ای به علی کفاشیان ابراز تاسف نموده و به طرفداران ناصر حجازی تسلیت گفته‌است.

کارلوس کی‌روش:
    سرمربی وقت تیم ملی فوتبال ایران: «امروز، روز غمگینی برای فوتبال ایران است. درگذشت یکی از بزرگ‌ترین بازیکنان فوتبال ایران را تسلیت می‌گویم. به دلیل درگذشت حجازی تمرین را با یک دقیقه سکوت آغاز کردیم».

حشمت مهاجرانی: سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران: «من با ناصر زندگی کردم. او یکی از مفاخر فوتبال ایران است».

باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس: «فقدان اسطوره فوتبال ایران غم بزرگی را در دل خانواده ورزش به جای گذاشت.

باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)
    به همین مناسبت درگذشت دروازه‌بان اسبق تیم ملی و استقلال را به جامعه ورزش کشور و خانواده حجازی تسلیت گفته، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم مغفرت الهی و برای خانواده گرانقدر ایشان آرزوی صبر می‌نماید.»

باشگاه ماشین‌سازی تبریز: «این مرد بزرگ در فوتبال تبریز نیز نقش موثری را ایفا کرده و در دو سال مربیگری خود در باشگاه ماشین‌سازی تبریزاین تیم را به یکی از قطب‌های ایران مبدل کرده بود.»

حبیب کاشانی : سرپرست وقت تیم فوتبال پرسپولیس: «خبر فراق جانسوز درگذشت ناصر حجازی دروازه‌بان اسبق تیم ملی و استقلال بر ما نیز گران آمد و فقدان ایشان ضایعه بزرگی برای جامعه ورزش کشور خواهد بود. بدینوسیله ضمن عرض تسلیت به جامعه ورزش کشور، از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحوم مغفرت الهی و برای خانواده محترم شان صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم. روحش شاد و یادش گرامی باد.»

افشین قطبی : سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران: «از درگذشت ناصر حجازی بسیار متاسفم و با خانواده‌اش ابراز همدردی می‌کنم. حجازی اسطوره ورزش ایران و یکی از الگوها و اخلاق ورزشی‌ام در دوران کودکی بود. متاسفم که او فوت کرد و همه ما را تنها گذاشت. امیدوارم قدر پیشکسوتان را بیشتر بدانیم و تا زمانی که زنده‌اند برایشان ارج و منزلت قائل شویم».

علی دایی
    :
    سرمربی تیم پرسپولیس و کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران: «ناصر حجازی به گردن من حق دارد و من خودم را مدیون او می‌دانم. وقتی کسی علی دایی را نمی‌شناخت، ناصر حجازی من را کشف کرد».

علیرضا منصوریان:
    بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال و تیم ملی فوتبال ایران: «من شاگرد مرحوم حجازی بودم و درگذشت این پیش‌کسوت بزرگ فوتبال ایران را باور نمی‌کنم. او محبوب مردم بود و در دل مردم جا داشت و امروز همه ورزش دوستان در فقدان چنین مرد بزرگی داغدار هستند».

علی کریمی
    :
    بازیکن وقت تیم فوتبال شالکه ۰۴ و کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران: «اصلا دوست ندارم فقدان ناصرخان حجازی را باور کنم».

رحمان رضایی : بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران: «ناصر حجازی شخصیتی منحصر به فرد، چه از لحاظ شخصیتی، چه از لحاظ ورزشی و چه از لحاظ علمی بود».

کریم باقری
    :
    کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ایران:نمی‌دانم چرا تا زمانی که اسطوره‌ها و پیشسکوتان زنده هستند به فکرشان نیستیم؟عزاداری مردم ایران و حضور در این مراسم نشان داد که امثال حجازی‌ها زنده هستند و هرگز نام آنها از یاد مردم پاک نخواهد شد.

علی کفاشیان رئیس وقت فدراسیون فوتبال ایران : مردم نه تنها در زمین بازی بلکه در زمان مرگ نیز با اسطوره‌های خود هستند. این موضوع برای ما درس باشد و تلاش کنیم تا برای مردم بیشتر کار کنیم.

عادل فردوسی پور مجری برنامه نود در مراسم تشییع پیکر ناصر حجازی در
    استادیوم آزادی : «ما استاد چنین کارهایی هستیم، وقتی کسی مرحوم می‌شود برای ما عزیز می‌شود، باید زمانی که آنها زنده هستند قدرشان را بدانیم. جمعیت بسیار زیادی برای بدرقه ناصر حجازی به ورزشگاه آزادی آمده‌اند که همه آنها مشکی‌پوش هستند. به نظر من حیف بود و حجازی زود از میان ما رفت.»

امیر قلعه نویی در حالی که جامعه ورزش عزادار بودند، ادعا کرد او در سال ۷۵
    مامور شده‌است تا ناصرحجازی را به استقلال بیاورد. ذکراین نکته کافیست که امیر قلعه نویی برای گفتن تسلیت به خانه حجازی نرفت و مشکی نپوشید آتوسا حجازی دختر ناصر حجازی در واکنش به مصاحبه قلعه نویی در برنامه ۹۰: من می‌گویم اگر ایشان می‌خواست خاطره تعریف کند ۳روز زودتر تعریف می‌کرد تا بابام زنده باشد و جوابش را بدهد. قلعه‌نویی خیلی ادعای مسلمانی دارد اما اگر مسلمان است درست نیست پشت سر مرده حرف بزند. این حرکت ایشان خیلی زشت بود. این آقا دیگر اسم پدرم را به زبان نیاورد. ایشان حتی به مردن پدرم هم حسادت می‌کند. من از ایشان خواهش می‌کنم دیگر اسم پدرم را به زبان نیاورد چون پدرم در آن دنیا هم ناراحت می‌شود که کسی مثل قلعه‌نویی اسمش را به زبان بیاورد. به خاطر اینکه قلعه‌نویی در مراسم پدرم نبود هم از ایشان تشکر می‌کنم چون پدرم خوشحال شد که ایشان در مراسمش شرکت نکرد.

واکنش ها به مرگ ناصر حجازی(سیاستمداران):

رضا پهلوی : ولیعهد سابق ایران: «از دریافت خبر درگذشت شادروان ناصر حجازی بی‌نهایت متاثر شدم. به یاد خاطرات شیرینی از جوانی خود می‌افتم که ناصر حجازی، هم‌راه با دیگر اعضای تیم ملی فوتبال ایران، گاهی به میدان فوتبال سعدآباد می‌آمدند و با هم تمرین فوتبال می‌کردیم. به عنوان یک دوستدار فوتبال، به خانوادهٔ وی، به هم‌بازی‌های ناصر و جامعهٔ ورزشکاران ایران، تسلیت می‌گویم».

محمود احمدی نژاد : رئیس‌جمهور وقت جمهوری اسلامی ایران: «آن مرحوم، اسطوره فوتبال ایران و از مردان نیک‌نام و خوش اخلاق ورزش کشور بود که خدمات ماندگاری برای ورزش ملی انجام داد و بی‌تردید در قلب ملت ایران جاودانه خواهد ماند».

علی لاریجانی : رئیس وقت مجلس شورای اسلامی: «ناصر حجازی یکی از پر افتخارترین چهره‌های ورزشی کشور بود».

هاشمی رفسنجانی : رئیس وقت مجمع تشخیص مصلحت نظام:«خبر درگذشت آقای ناصر حجازی موجب تأسف و تأثر خاطر گردید. مصیبت وارده را به جامعه ورزشی ایران به ویژه خانواده آن مرحوم تسلیت، می‌گویم».

محمدرضا رحیمی :
    معاون اول وقت ریاست جمهوری: «درگذشت ورزشکاری برجسته و پیشکسوت مرحوم ناصر حجازی که سال هادر میادین ورزشی برای کشور افتخار آفرید موجب تاسف و تاثر شد».

رامین مهمان‌پرست :
    سخنگوی وقت وزارت امور خارجه ایران، در نشست خبری خود در روز سوم خرداد درگذشت ناصر حجازی را تسلیت گفت.

سید محمد خاتمی با انتشار پیام تسلیتی گفت: «ناصر حجازی نه فقط در عرصه
    فوتبال، که در ساحت جوانمردی و انسانیت نامی ماندگار است و یادش همواره زنده خواهد ماند.»

واکنش ها به مرگ ناصر حجازی(هنرمندان) :

ابراهیم حامدی (ابی) :خواننده ایرانی: «امروز با اینکه ساعتی از شنیدن این خبر جانگداز می‌گذرد, من همچنان در ناباوری به سر می‌برم. یاد عقاب بلند پرواز فوتبال ایران، همیشه در قلب ملت‌مان جاوید خواهد ماند.»

جمشید مشایخی: بازیگر باسابقه سینما: «حجازی همیشه برای من زنده‌است. یکی از بزرگانی بود که بزرگی‌اش را به امضای مردم رساند. من عاشق او بودم چون رک حرف می‌زد و چاپلوس هم نبود.»

واکنش ها به مرگ ناصر حجازی در برنامه نود :

در برنامه نود (۲ خرداد ۱۳۹۰) یک مسابقه پیامک پس از درگذشت حجازی برگزار شد و بر اساس آن شرکت کنندگان در مسابقه با فرستادن عدد ۱ یاد حجازی را گرامی داشتند. به این برنامه بیش از چهار و نیم میلیون پیامک رسید. این تعداد پیامک یک رکورد جدید از لحاظ ارسال اس‌ام‌اس در یک برنامه تلوزیونی در ایران می‎باشد.همچنین در تاریخ 15 فرودین 1391 درگذشت ناصر حجازي مهم‌ترين اتفاق فوتبالي سال 90 از سوی بینندگان اعلام شد.

و این هم مصاحبه با همسر ناصر خان بعد از فوت آن مرحوم : باور سخت سفر ابدی ناصر نمی توانیم فراق حجازی را باور کنیم؛ دو سه روز قبل آتیلا از تمرین به خانه آمد و سراغ پدرش را گرفت. او حتی ناصر را صدا هم زد اما جوابی نشنید. پسرم رفتن پدر را هنوز باور نکرده است. وقتی وارد خانه شد به من گفت:« یعنی ناصر دیگه نیست؟!» نگاهش کردم و گفتم:«چه می گویی آتیلا جان؟»

عکس عجیب داخل خانه
    خدا شاهد است اعتقاد دارم روح ناصر حجازی در کنار ماست. یک عکس بزرگ از او در پذیرایی منزل ما هست؛ چند شب پیش از کنار عکس او رد شدم و احساس کردم که او با چشم هایش مرا تعقیب می کند. شب ها احساس می کنم که چشم های ناصر در این تصویر حرکت می کند؛ این قسمت از خانه فضای سنگینی دارد چون ناصر اغلب اینجا بود.

روزی که به خوابم آمد

چند بار خواب ناصر را دیده ام. شب اول که هنوز او را به خاک نسپرده بودند به خوابم آمد و گفت به مردم بگو که اینقدر سر و صدا نکنند چون سرم درد می کند و ممکن است برای همسایگان مزاحمت درست شود. من هم در جواش گفتم ناصر جان این مردم به خاطر تو آمده اند. آنها آنقدر دوستت دارند که این وقت شب هم تشویقت می کنند. خیلی وقت ها خواب او را می بینم اما وقتی بیدار می شوم همه چیز از یادم می رود.

تعریف متفاوت از شخصیت حجازی
    تعریف متفاوت من از ناصر حجازی این است که؛ او آدم خوبی بود! همسرم انسان عصبی و رکی اما در عین حال کوه احساس بود.

آن مصاحبه معروف
    مصاحبه معروف حجازی با کیهان ورزشی در سال 52 را خوانده ام؛ همان که ناصر گفته بود دروازه ای خواهم ساخت از طلا با تورهای مروارید نشان و حتی تا به امروز هم آن مجله برای خودم نگه داشته ام. خاطرم است آن زمان که مصاحبه چاپ شد تازه با ناصر آشنا شده بودم.

کسی سراغ ما نیامد
    ناصر چند هوادار دارد که خاص خودش هستند. آنها از روز اول بیماری تا الان در کنار ما بوده اند اما از جامعه ورزش حتی یک نفر نیز سراغی از ما نگرفته اند. تاکید می کنم حتی یک نفر هم جویای احوال خانواده ناصر حجازی نشده اند. البته من هم انتظاری از کسی ندارم چون می گویم همه افراد گرفتاری های خاص خود را دارند.

مردم ایران قدرشناس هستند
    خانواده حجازی کماکان در کانون توجه و محبت مردم هستند. چند روز قبل برای انجام یک کار اداری به اداره ای در میدان رسالت رفتم؛ کارمندان این اداره چنان با محبت با من رفتار کردند که شرمنده شان شدم. مردم پس از فوت ناصر هم محبت هایشان را از ما دریغ نمی کنند. آنها بسیار قدردان هستند و این موضوع را به عینه درک کرده ایم.کارمندی که در آن اداره باید کار ما را انجام می داد وقتی مرا شناخت زد زیر گریه؛ به شکلی که خودم هم گریه ام گرفت.

پیش بینی فالگیر هندی
    ناصر زمانی که در بنگلادش بود نزد یک فال گیر هندی رفته بود؛ آقای فالگیر به او گفته بود که تو 82 سال زندگی می کنی. او حتی به ناصر یادآور شده بود همسرت 10 سال زودتر از تو از دنیا می رود. این جمله مرد هندی در خاطر ناصر مانده بود؛ او همیشه می گفت اگر تو بروی من چکار کنم و 10 سال پایانی عمرم را بدون تو چگونه سر کنم و در دوران پیری چه کسی از من مراقبت کند؟! ناصر مرگ زود هنگامش را هرگز باور نداشت! گفتند سه ماه بیشتر زنده نمی ماند آذر 88 پزشکان به ما گفتند که او بین سه تا شش ماه بیشتر زنده نمی ماند. دکتر معالج ناصر برای اولین بار موضوع بیماری حاد او را به بنده گفت و از من خواست که فرزندانش را نیز در جریان قرار دهم. اگر سرطان تنها در ریه او بود ناصر بازهم زنده می ماند اما توده های سرطانی در قسمت های مختلف بدن او پخش شده بود. همسر برادر حجازی هم سال هاست سرطان دارد اما کماکان به زندگی ادامه می دهد.

به همه گفتیم بیماری اش ذات الریه است

ما پرونده ناصر را به آمریکا هم فرستادیم. پزشکان وقتی پرونده وی را مطالعه کرده بودند
    به صراحت اعلام کرده بودند که او هیچ شانسی برای زنده بودن ندارد. خاطرم هست وقتی این شرایط را دیدیم به همه سفارش کردم که به ناصر نگویند بیماری اش سرطان است. حتی در بیمارستان کسری هم با پزشکان هماهنگ کردیم که عنوان کنند بیماری ناصر ذات الریه است. فقط یک روزنامه ورزشی نوشت او سرطان دارد که ناصر آن مطلب را خواند ولی متوجه نشد که منظورشان چه کسی است.

لحظه ای که فهمید سرطان دارد

ناصر برای اولین بار در بیمارستان لاله متوجه شد سرطان دارد. او برای انجام یکسری درمان با دوستش به بیمارستان رفت و توسط پزشکش متوجه شد که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کند. آن روز برای اولین بار من با او نرفتم و یک پزشک به ناصر می گوید:« آقای حجازی آخرین بار کی شیمی درمانی کردید؟» ناصر می پرسد:« مگر من شیمی درمانی کرده ام؟» پزشک می گوید:« آقای حجازی شما انسان تحصیل کرده ای هستید و حتما می دانیدکه سرطان دارید» آنجا بود که ماجرا را فهمید. وقتی به خانه آمد با ناراحتی به من گفت که چرا به او نگفتیم که سرطان دارد؟! بازهم مجبور شدم حقیقت را کتمان کنم و گفتم:« ناصر جان چه کسی گفته تو سرطان داری؟!» اما دیگر همه چیز را می دانست و همان جا گفت که می خواهد با سرطان مبارزه کند.

عاشق نوه هایش بود
    حجازی عاشق نوه هایش بود. این اواخر بدجور به جانان دختر آتیلا وابسته شده بود. جانان هم ناصر را خیلی دوست داشت . او با 9 ماه سن وقتی عکس پدربزرگش را می بیند به آن واکنش نشان می دهد. یک روز از غفلت من استفاده کرد و سوار آسانسور شد تا به طبقه بالا برود و نوه مان را ببیند که خودم را به او رساندم و گفتم ناصر جان اگر حالت بد می شد و روی زمین می افتادی من چه کار می کردم؟

من از پا افتادم
    مرگ ناصر مرا از پا انداخت. باور کنید در زمان بیماری او هم رنج و مشقت بسیاری را متحمل شدیم. کسانی که مریض داشته باشند متوجه می شوند که من چه می گویم.

یک خط هم وصیتنامه ننوشت
    ناصر هیچ زمانی از رفتن و مرگ صحبت نمی کرد. او بسیار مقاوم و با روحیه بود. حجازی آنقدر در مبارزه اش با سرطان مصر و جدی بود که حتی یک خط وصیت نامه ننوشت!

حداقل 10 سال در کنار ما نبود

زندگی با ناصر حجازی بسیار دشوار بود. او در زمان حیاتش شاید نزدیک به 10 سال در کنار من و فرزندانش نبود و مدام در اردوهای ملی و باشگاهی به سر می برد. حجازی حتی زمانی که آتیلا به دبیرستان رفته بود نمی دانست پسرش کلاس چندم بود! یادمه که یکبار رفته بود مدرسه آتیلا و گفته بود پسر من که کلاس سوم است را صدا کنید اما مسوولان مدرسه گفته بودند ما آتیلا حجازی داریم ولی کلاس سوم نیست.

همه را بخشید و رفت
    حجازی از هیچ کس دلخوری نداشت. او انسان کینه ای نبود و همه را پیش از مرگش بخشید حتی آنهایی که بدترین دشمنی ها را در حقش کردند. روزهای آخر عمرش و زمانی که همه می گفتند با قلعه نویی اختلاف دارد به خوبی از او استقبال کرد.زمانی که قلعه نویی می خواست به ملاقاتش برود من فقط یک بار به ناصر گفتم و وی نیز با روی باز پذیرایش شد. حتی یکبار هم دعوا نکردناصر اهل دعوا نبود و در سراسر زندگی مان یکبار هم در کوچه و خیابان با کسی دعوا نکرد و همیشع به آتیلا می گفت : «اگر کسی حرفی زد و یا با کسی تصادف کردی مبادا دعوا کنی ، سرت را پایین بینداز و برو.»

علت اختلاف حجازی و قلعه نویی
    از آنجا که در زندگی ورزشی حجازی دخالتی نداشتم علت دقیق اختلافش با قلعه نویی را نیز نمی دانم اما فکر می کنم دلیل اصلی ناراحتی او از امیر این بود که ناصر انتظار داشت زمانی که قلعه نویی بعد از او سرمربی استقلال شد از وی اجازه یا رخصتی می گرفت که امیر این کار را نکرد. اختلافات این دو آنقدرها هم که مردم فکر می کردند ریشه ای نبود.

انتظار تماس قلعه نویی را داشتم

ناصر هرگز با من درباره نبخشیدن قلعه نویی سخن نگفت. بنده هم بر خلاف برخی
    شایعات رواج یافته هرگز علیه امیر صحبت نکردم. تنها ناراحتی ما از قلعه نویی به این دلیل بود که انتظار داشتیم پس از فوت ناصر حداقل یک تماس با ما می گرفت و ابراز همدردی می کرد اما امیر این کار را انجام نداد. البته او کار بسیار خوبی کرد که به مراسم ناصر نیامد زیرا اگر می آمد چه بسا اتفاقاتی رخ می داد که ناراحت کننده بود.

مصاحبه آتوسا و سعید

مصاحبه آتوسا حجازی و سعید رمضانی علیه قلعه نویی را خواندم. صحبت های این دو علیه قلعه نویی خواسته خود آنها بود و من اطلاعی از آن نداشتم.

شایعه خالی بودن تابوت

من هم جایی این حرف را شنیدم؛ شایعه شده بود که تابوت ناصر حجازی
    در ورزشگاه آزادی خالی بود که به هیچ عنوان واقعیت نداشت. خودم می دانستم که در روز تشییع جنازه نمی توانیم ناصر را ببینیم؛ روی همین حساب با مساعدت مسوولان او را شبانه به خانه اش آوردند و پس از چند ساعت بردند. آن شب اصرار داشتم که ناصر را به خانه بیاورند چون اینجا را خیلی دوست داشت. اول اجازه نداده بودند ولی با تلاش آقای فتح الله زاده ساعت 2 شب ناصر را به خانه آوردند.

ماجرای تدفین بدون حضور خانواده

زمان تدفین هیچکدام ما حضور نداشتیم؛ ابتدا خیلی از این موضوع ناراحت شدم اما صحبت های فتح الله زاده مرا قانع کرد. او می گفت اگر مسوولان منتظر شما می شدند چه بسا با هجوم مردم پیکر آن مرحوم سالم به درون قبر نمی رفت.

سیگار عامل سرطان ناصر نبود
    خانواده خیلی به ناصر اصرار می کردند که سیگار نکشد اما او چند سالی سیگار کشید و البته در مقاطع مختلف سیگار را ترک می کرد. البته پزشکان اعلام کردند عامل سرطان او سیگار نبود اما به هر حال استعمال دخانیات در پیشرفت بیماری اش اثرگذار بود.

طرح 27 ساله ها

فشارهای روحی ناصر را از پا در آورد. او در اوج آمادگی بود که طرح 27 ساله ها را اجرا کردند تا وی را از تیم ملی کنار بگذارند. من هنوز اعتقاد دارم آن طرح تنها برای کنار گذاشتن ناصر بود چون نامه مسوولان تنها به در خانه ما آمد. ناصر پس از آن اتفاق چند شبانه روز گریه می کرد و می گفت چرا باید مرا از خدمت کردن به تیم کشورم محروم کنند؟! به خاطر من قهر کرد

ناصر دو بار از تیم ملی قهر کرد و حتی یکبارش بخاطر من قید سفر را زد؛
    او اصرار داشت من هم همراه تیم به خارج بروم اما مسوولان وقت فوتبال می گفتند که ما امکانات آن را نداریم که همسر تو را همراه تیم ملی ببریم. یکبار هم قبل از جام جهانی بود که در نهایت با تیم به آرژانتین رفت.

توهم نبود؛ خیانت کردند!
    بر خلاف نظرعده ای که می گویند خیانت به ناصر توهم بود، من هم مثل حجازی اعتقاد دارم در بازی معروف استقلال و سایپا تعدادی از بازیکنان در حق او نامردی کردند. یکبار آن شب و یکبار هم پس از شکست استقلال در فینال آسیایی ناصر را خیلی ناراحت و پژمرده دیدم.

دختر سرطانی زنده ماند اما ناصر...

ناصر مدتها هزینه های یک دختر خانمی را که سرطان داشت متقبل شد.
    آن دختر سرطانی هنوز به زندگی خود ادامه می دهد اما ناصر از دنیا رفت.

نذری دادن حجازی
    حجازی هم مثل خیلی از مردم ایران اهل نذری دادن بود اما اجازه نمی داد کسی متوجه آن شود.همیشه اصرار داشت که اگر کار خیری انجام می دهیم نباید کسی متوجه شود. ما هر نذری داشتیم به یک موسسه در خیابان ساقدوش اهدا می کردیم. یکبار آتیلا می خواست نذری بدهد که ناصر گفت به کسی در خانه خودمان نذری ندهید؛ غذاها را داخل ماشین بگذارید و ببرید در خیابان تقسیم کنید چون دوست نداشت کسی از کار ما اینگونه برداشت کند که می خواهیم ریاکاری کنیم.

داستان آن بیت شعر

شعر «من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی...» راخیلی دوست داشت و حتی روی سنگ مزارش آن شعر را حک کردیم؛ آن بیت شعر را در زمان بیماری اش در یک مجله خوانده بود.

عاشق فرهاد بود
    بازیکن محبوب حجازی فرهاد مجیدی بود. او فرهاد را مثل پسرش دوست داشت. البته ناصر علاقه زیادی هم به دایی داشت.

«دیکشنری» همیشه همراهش بود
    اهل مطالعه بود. او روزی یک ساعت کتاب های زبان انگلیسی را می خواند. دیکشنری همیشه همراه ناصر بود.از زمان جوانی اش همیشه این کتاب را هنگام رانندگی جلوی فرمان ماشین قرار می داد و لغت حفظ می کرد. می گفتم ناصر تو با این کارت آخرش تصادف می کنی.

تعجب سید حسن خمینی

پس از مرگ حجازی حاج حسن نوه امام برای گفتن تسلیت به منزل ما آمدند. او لطف داشت و به ما گفت اگر کاری مربوط به وراثت آن مرحوم دارید انجام دهم که به وی عرض کردیم ناصر از مال دنیا هیچ چیز نداشت. این خانه هم که الان در آن ساکن هستیم به نام من است. حاج حسن باور نمی کرد که حجازی در این دنیا چیزی به نام خودش نداشته باشد.

ساخت خانه با رنج و مشقت

منزلی که در آن ساکن هستیم را با رنج و مشقت ساختیم.
    آتیلا و سعید (سعید رمضانی داماد مرحوم حجازی) هر چه که داشتند را فروختند تا این خانه را بسازیم. البته ناصر حجازی هم هرچه داشت به اضافه 50 میلیونی که از استقلال گرفته بود را برای خانه جدید هزینه کرد. یادمه که می گفت: نازی این آخرین پولی است که من دارم. در اواخر ساخت خانه و زمانی که پول کم آوردیم مجبور شدیم مغازه ناصر را در پاساژ مریم بفروشیم. او این مغازه را با اقساط ماهیانه 400 هزار تومان خریداری کرده بود.

۶ ماه دوید تا وام بگیرد
    ناصر حجازی یکی از بزرگان فوتبال ایران بود اما برای ساخت خانه اش شش ماه دنبال وام دوید تا توانست مبلغی را روی سند خانه وام بگیرد؛ سپس مغازه اش را فروخت تا توانست وام بانک را تسویه کند.

آرزویی که به آن نرسید

تنها آرزویی که حجازی داشت و به آن نرسید، نشستن روی نیمکت تیم ملی بود. ناصر خیلی دوست داشت برای یک دوره سرمربی تیم ملی شود اما هرگز شانسی به او داده نشد؛ او دیگر هیچ آرزویی نداشت .

می گفت من «گنجشک‌روزی» هستم

او همیشه به کم قانع بود. یک وقت هایی سر به سر او می گذاشتیم و می گفتیم
    مربیان دیگر را نگاه کن که قراردادهای میلیاردی امضاء می کنند اما تو... ، او هم در جواب شوخی ما می گفت که مگر چقدر هزینه خورد و خوراک داریم که برای درآوردن پول دست به هر کاری بزنیم! گاهی اوقات وقتی از خانه بیرون می رفت هزار تومان در جیبش بود، می گفتم ناصر جان پول بیشتری در جیبت بگذار اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد و یا تصادف کردی چکار می کنی؟ همیشه می گفت:« من گنجشک روزی هستم.» باور کنید که هر چه قرارداد می بست پولش را به حساب من می ریخت و ...

تشکر از یک مدیر

جناب آقای زنوزی مالک باشگاه فولاد گسترش تبریز در دوره بیماری یار و یاور حجازی بود؛ ما همیشه ممنون آقای زنوزی هستیم.

پاسخ رد به شبکه های خارجی

پس از فوت حجازی برخی کانال های بیگانه تلاش بسیاری کردند که با خانواده او هم صحبت شوند اما ما هرگز حاضر به مصاحبه با آنها نشدیم. حتی با آتیلا قرار گذاشتیم که موبایل مان را جواب ندهیم اما آنها خیلی تماس گرفتند.

تعریف و تمجید پروین از رمضانی

من سال هاست با همسر علی پروین ارتباط دارم؛ چند روز قبل هم به منزل آنها رفتم. علی پروین که از دوستان نزدیک حجازی بود چند روز قبل حسابی تعریف سعید رمضانی داماد ما را نزد همسرش کرده بود؛ این سعید خیلی برای ما عزیز است و حالا هم من به او می گویم زودتر به صحنه فوتبال برگردد؛ او بعد از فوت ناصر قید فوتبال را زد و گفت چون با ناصر خان به لیگ برتر آمدم دیگر در این مسابقات حاضر نخواهم شد.

می خواست کتاب بنویسد

طی سالهای اخیر بسیاری از خاطرات زندگی اش را رسانه ها بصورت پراکنده منتشر کردند اما خاطرات ناگفته فراوانی هم بود که با خودش برد. ماههای قبل از بیماری اش تصمیم داشت تا کتاب زندگی اش را بنویسد که بعد آن بیماری سر رسید و امانش نداد.

از ساخت فیلم زندگی اش استقبال می کنیم
    پس از فوت ناصر چند کارگردان خواستار اجازه ما برای ساخت فیلم شدند اما فعلا آتیلا جوابی نداده و به نظرم اشتباه می کند و باید زودتر به پیشنهاد یک کارگردان خوب جواب مثبت بدهد تا این فیلم ساخته شود.

داستان جالب پیامک ها

از دختر و پسرم خواسته ام که روزی سه ، چهار ساعت تلفن همراه ناصر حجازی را روشن کنند . با گذشت چند ماه از فوت ناصر هنوز علاقه مندانش به تلفن همراه او پیامک می دهند تا مشخص شود که وی از یاد دوستدانش نمی رود.

علاقه مردم به اسطوره

هر روز هفته و در هر ساعتی که سر خاک ناصر بروید قبر او شسته شده و گل زیادی روی آن است. این نشان دهنده علاقه مردم به ناصر حجازی است. اینها بهترین مردم دنیا هستند که ناصر همیشه دوست شان داشت و بخاطرشان تلاش کرد.

این هم ماجرای عیادت قلعه نوعی از ناصر خان حجازی:آنچه در ادامه می اید روایتی است صریح و صحیح از این اتفاق از زبان همراهان نزدیک ناصر حجازی به قلم ایرج طالع:

وقتی وارد طبقه پنجم شدیم با وجود گذشت یک روز از ماجرا ، روبروی درب
    اتاق حجازی چند نفر با عصبانیت در حال بگو مگو بودند گویا با حضور یکی از هواداران حجازی که روز قبل کم مانده بود با قلعه نویی درگیر شود ، بحث دوباره بالا گرفته بود ..یکی دو نفر موافقت خود را از این ملاقات اعلام می کردند ولی تعداد مخالفان این اتفاق بسیار بیشتر است.

مخالفان که البته از دوستان بسیار نزدیک ناصر حجازی اند وقتی متوجه می شوند
    که عنقریب خبر نگاری نزدیک آنها شده و گفتمان آنها را می شنود بسرعت پخش و پلا می شوند . با یکایک آنها صحبت می کنیم و یکی از آنها فردی بنام ( ح _د) را نشانم می دهد . همان هواداری که در زمان ملاقات قلعه نویی و حجازی جو بیمارستان را بهم ریخته است .

او قد بلندی دارد و هنوز عصبانیت از سر و روی او می بارد .
    بخاطر رعایت مسایل امنیت جانی خود دوست ندارد که نامش رسا نه ای شود . دلیلی که به نظر توهم گونه می آید اما او دلایل خاص خود را بیان می کند که صد البته محترم است.

او در رابطه با روز ملاقات اینگونه توضیح می دهد:

" من عاشق سینه چاک ناصر خان هستم . سالهاست با او زندگی کرده ام
    و به خصوصیات و اخلاقیات این مرد کاملا آشنا هستم . عصبانیت من به این دلیل است که عده ای از دوستان مشترک ناصر خان و قلعه نویی برای خود شیرینی ترتیب این ملاقات را دادند تا قلعه نویی با زیرکی خاصی نهایت بهره برداری خود را از این ملا قات انجام بدهد و خود را چهره ای متواضع و شریف معرفی کند . سوال من از قلعه نویی این است که اگر برای ملا قات آمده بودی چرا با خود عکاس آوردی تا در عرض سه ثانیه همه جا عکس های ملاقات تو رسانه ای شود ؟! قلعه نویی همان آدمی است که نا صر را خون به جیگر کرد و ناصر مجبور شد برای مربیگری به خارج برود. غصه بخورد و دق بکند .همین آقا سال پیش یکساعت با دسته گل مقابل منزل ناصرخان به انتظار نشست و اما از آنجائی که نا صرخان می گفت خصو صیات اخلاقی این فرد را نمی پسندم ، به او اجازه ورود به منزل نداد . پنج شنبه صبح قلعه نویی به اتفاق 6 نفر از همراهانش وارد بیمارستان شدند .من وقتی آنها را دیدم شروع به پرخاش و گریه کردم . چون می دانستم اگر او به دیدار نا صر برود، حال ناصر خان بدتر می شود .وقتی آنها از درب پارکینگ بیمارستان وارد شدند من بهمراه 10 نفر دیگر به آنها اجازه ورود به داخل را ندادیم تا انها مجبور شدند به دفتر مدیر بیمارستان بروند . بعد از آن مدیر بیمارستان با پلیس تماس گرفت وقتی ماموران نیروی انتظامی آمدند آنها با استفاده از آسانسور مخصوص بیمار ستان خود را به طبقه پنجم بیمارستان رساندند.

دوستان مشترک قلعه نویی و حجازی مرا به بیرون بیمارستان هدایت کردند .
    سوگند می خورم ناصرخان بعد از این ملا قات چند بار به نزدیکانش گفت" اینو کی آورده بود اینجا" اگر ناصر خان راضی به این ملا قات بود . بعد از ملاقات عصبی نمی شد . ناصر خان از آنهایی که ترتیب این ملاقات را داده بودند دلگیر بود. من از شما خواهش می کنم این حقایق را بگوش مردم برسانید تا مردم بدانند نا صرخان راضی به این ملاقات نبود ."

آنچه آمد صحبتهای این هوادار متعصب حجازی بود . دیگر آنچه می ماند
    قضاوت هواداران اسطوره آبی است و دیگر هیچ...(فکر کنم این بین همه گزارشها بیشتر واقعیت داشته باشه...)

داستان ملاقات مجیدی از ناصر حجازی:در تعطیلاتی که گذشت پس از حضور امیر قلعه نویی ، فرهاد مجیدی هم به بیمارستان کسری رفت و دقایقی را با ناصرحجازی که به بخش عادی منتقل شده ،گذراند. در این دیدار که برای اولین بار پس از بیماری اخیرش ، او از روی تخت بلند شده و روی صندلی نشسته بود ، مجیدی برای ناصرخان آرزوی سلامتی کرد و ناصرخان هم از او خواست که در بازی های آینده تیم دقت بیشتری کنند . بخصوص برای بازی با النصر در تهران. همچنین ، همسر ناصر حجازی که این روزها ، در تمامی دقایق حتی برای لحظه ای از او چشم بر نمی دارد ، با خنده به کاپیتان استقلال گفت:« فرهاد این یکی دو ساله ماشاالله خوب گل می زنی. فقط فصلی که ناصر مربی بود گل نزدی .» این حرف ها در قالب شوخی و خنده بیان می شدند و همسر ناصرخان بعد از این برای کاپیتان استقلال آرزوی موفقیت کرد.

این نامه در حقیقت پاسخ ناصر حجازی است به نامه محبت آمیز اسطوره باشگاه منچستریعنی سر الکس فرگوسن که چند سال قبل و پس از اعلام بیماری ناصر حجازی ، توسط یک فوتبالدوست ایرانی از فرگوسن خطاب به حجازی گرفته شد. حجازی تنها یار ایرانی تاریخ منچستریونایتد که 6 ماه در این تیم تمرین کرد اما به دلیل عدم صدور رضایتنامه بین المللی نتوانست لژیونر شود. To Sir Alex Ferguson CBEDear SirSomething that has always puzzled me all my life is why, when I am in special need of help, the good deed is usually done by somebody on whom I have no claimI recieved your letter of kindness in a language which the deaf can hear and the blind can see. Being in your thoughts and prayers is conforting me and keeps me going. I thank you from the bottom of my heart, but for you my heart has no bottomFor your concern"I can no other answer make, but, thanks"Love. N. Hejaziبه سر الکس فرگوسن

چیزی که همیشه در تمام دوران زندگی ام برای من معما بوده است این است که
    چرا درست هنگامی که به کمک احتیاج دارم کسانی به من خوبی میکنند که هیچ حقی بر گردن من ندارند.نامه پر مهر شما را که به زبانی نوشته شده بود که ناشنوایان هم قادر به شنیدن آن و نابینایان نیز قادر به دیدن آن هستند را دریافت کردم. اینکه شما به فکر من هستید و برای من دعا میکنید برای من ارامش بخش است و من را به ادامه زندگی وا میدارد. از اعماق قلبم از شما سپاسگزارم. قلبی که برای شما هیچ پایانی ندارد.برای شما نمی توانم پاسخ دیگری داشته باشم ، فقط سپاسگزارم.تقدیم با عشق. ناصر حجازی

================================================== ====================

یه ویدئو 50 ثانیه ای از حرکات منتخب ناصر خان توی استقلال با حجم 6 مگابایت :

کد:

ویدئویی که شاید کمتر کسی دیده باشد / مظلومیت ناصرخان در بازی با پیکان , حاشیه های پس از بازی

تیم استقلال بازیِ ۲-۰ برده را با نتیجه ۳-۲ واگذار می کند. بعضی بازیکنان نمی توانند در چشمان مربی، که همچون پدر به فرزندانش عشق می ورزد، نگاه کنند. در این میان فرهاد حتی طاقت رفتن به رختکن را ندارد.از خجالت سرش را پایین می اندازد و گونه هایش از اشک، خیس می شود. کلمات کم می آورند. ناگهان دستانی پر مهر ، شانه های فرهاد را لمس می کند. لحظه ای زیبا خلق می شود. اسطوره، همچون پدری دلسوز ، جوانش را در آغوش می گیرد تا او را آرام کند.هر دو به خوبی می دانند که این آخرین دیدارشان درون مستطیل سبز است
    ناصرخان، با تمام تواضع و بزرگ مَنِشی اش ، در مصاحبه بعد از بازی می گوید: دست مجیدی را می بوسم که با تمام وجود برای استقلال بازی کرد.

چند روز بعد ، روزنامه ها تیتر زدند : فیروز کریمی سرمربی استقلال شد !

9 دقیقه هست با حجم 22 مگابایت :

کد:
    اینم یه گلچین دیگه از حرکات ناصر خان حجازی با حجم 20 مگابایت که حدود 2 دقیقه هست :

کد:

انتقاد یا پیشنهادی داشتید حتما بهم اطلاع بدید
    Last edited by pcforlife; 13-12-2013 at 23:49. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چه صدرنشینی باشکوهی

تبریک میگم اضافه شدن یه شش تایی دیگه به تاریخ پرافتخار باشگاهمون رو ...

تو اون زمین مزخرف، بهترین بازی‌ای که ممکن بود رو انجام دادیم

تنوع گل‌ها و کارای ترکیبی تیم واقعاً چشم نواز و خیره‌کننده بود ...

خیلی لذت بردم از بازی ...

درسته که مس به خصوص تو خط دفاع خیلی ضعیف بود، اما ما هم واقعاً‌ خوب بازی کردیم

دایی نشون داد چقدر تو خریدهاش مطمئن عمل کرده

در عرض چند هفته مسلمان و خلعتبری این قدر با هم هماهنگ میشن و این همه امتیاز جمع می کنن واسه تیم ...

از خط دفاع و دروازه بان هم که دیگه تعریف کردن کلیشه ای شده ...

نیلسون نشون داد دوباره یه عقاب داره تو دروازه که لنگه اش تو کل فوتبال این مملکت پیدا نمیشه ...

سید مهدی هم دوباره تونست خودش رو ثابت کنه و نشون بده که علاوه بر تلاش زیاد، تو گلزنی و اثرگذاری هم کاملاً موفقه ...

آخر بازی خیلی هم خوره بازی در می اوردن، ولی در کل تیم عالی بود

Last edited by pcforlife; 13-12-2013 at 23:35. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اینطور بخواد پیش بره هر لحظه باید منتظر یه معجزه ای چیزی باشیم تا بازی رو ببریم. و صد البته قهرمانی هم اینطوری نمیچسبه!
    واقعا تیم امروز بد تیمی بود. اصلا بازیکنا انسجام نداشتند. مخصوصا نیمه اول. باز نیمه دوم کمی بهتر شد و با یاری خدا و هاشم تونستیم بازی رو ببریم.
    خداییش من از تیمی که با بازی کاسپین داشتیم راضی تر از این تیم امروز بودم. من کلا از تیمم هیچوقت انتقاد به این تندی نکردم ولی این واقعا دیگه حقشه و حقیقت واسه همه هواداراش تلخه.

امیدوارم تیم یه طوری بشه مثل نیم فصل سال پیش. با قدرت، نظم و تاکتیک!
    دلیل اصلی اینکه تیم با استقلال پارسال فاصله گرفته نبودن انگیزه بین بازیکناست و البته هوادار . در حالی که خیلی ها علتش رو نبود بازیساز می دونن

تیم فصل قبل قهرمان شده و جزو 4 تای اول آسیا شده و یه جورایی سیراب شده + اینکه ملی پوشان منتظر جام جهانی هستن و آنچنان به بازی های باشگاهی اهمیت نمی دن + وضعیت مالی

برای همینه که منتظری میاد میگه تیم از نظر روحی روانی مشکل پیدا کرده .

حق هم دارن پارسال قهرمان شدن و دیگه اون عطش قهرمانی رو ندارن . قطعآ این تیم توی جام باشگاه ها انگیزه بیشتری داره و بازی بهتری شاهد خواهیم بود

حتی خود من هم به عنوان هوادار آنچنان به لیگ توجهی ندارم نسبت به پارسال .

البته نا گفته نماند که باقی تیم های لیگ هم بازی زیبایی انجام نمیدند و حتی فولادی که یه مدت خیلی ها اعتقاد داشتن خوب فوتبال بازی می کنن هم جدیدآ افت کردن

در کل به نظرم انگیزه حرف اول رو می زنه ...
    Last edited by pcforlife; 27-12-2013 at 00:59. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کشف تازه کی روش/یک چشم بادامی در راه تیم ملـی+تصویـر

سرویس ورزشی خرداد: «آریا جسورو هاسگاوا»، هافبک ایرانی - ژاپنی شاغل در لیگ ژاپن به نظر می‌رسد فوتبالیست مورد نظر کی‌روش برای دعوت به تیم ملی فوتبال کشورمان باشد.

پدر «آریا جسورو هاسگاوا» ایرانی و مادرش ژاپنی است. این هافبک 25 ساله در تیم اف‌سی توکیو ژاپن بازی می‌کند و سال جاری نیز به عنوان بهترین بازیکن ماه سپتامبر ژاپن انتخاب شده است.

دیگه خدایی این یکی به نظرم دورگه ترین بازیکنمون میشه . چون کلا طبق رسم ژاپنیها فامیلش رو از مادرش گرفته و اگه ایرانی بود لااقل فامیل پدرش رو روش میزاشتن .
    فکر نمیکنم اوردن بازیکنهای در این حد دو رگه چیز خوبی باشه . تا به حال بازیکنایی که اوردیم رو میشد هضم کرد اما این یکی خداییش هضمش سخته . به احتمال زیاد هم که اصلا فارسی بلد نباشه .
    کسایی مثل اشکان دژاگه یا قوچان نژاد یا حتی مهرداد بیت اشور هم از پدر و هم از مادر ایرانی هستن و زبون فارسی رو هم بلدن و اسماشون هم ایرانیه اما دیگه در این حد دورگه بنظرم خوب نیست .

معلوم نیست بازیش چجوریه ؟
    من که از همین کار کی روش خیلی خوشم میاد ...
    چجوری این بازیکنا رو کشف میکنه ؟
    قوچان نژاد که کشف خیلی خوبی بود ... داوری هم تعریفشو زیاد میکنند ...
    راستی دژاگه هم از کشفیات کی روش بود یا قبل تر کشف شده بود ؟
    کلا کیا بودند تا حالا بجز این چند نفری که گفتم؟
    یه بازیکن سوئدی-ایرانی بنام بهرنگ صفری هم هست اما مث اینکه برای تبم ملی سوئد بازی میکنه ... حیف .... بازیکن خوبی باید باشه ...
    دژاگه که کلا اولین کشف موفق بود و واقعا یه کشف خیلی خوب بود به جرعت میگم در حال حاضر دژاگه و گوچی محبوبترین بازیکنهای تیم ملی هستن با اینکه از خارج اومدن .
    البته دو تا دیگه هم بودن . امید نظری و ویلیام اتشکده که نتونستن توجه کی روش جلب کنن .
    دنیل داوری هم اون اولا تعریف زیادی میشد ازش اما از وقتی توی تیمش ثابت شده اصلا قابل اطمینان نیست و گلهایی که میخوره خیلی بدن . در واقع تو دروازه رفلکس خیلی پایینی داره که گل های راحتی میخوره .

ولی جدا از اینکه این بازیکن جدید هضمش سخته واسه تیم ملی اما دوست دارم بیاد و اگه واقعا بازیش خوب باشه اون هم مثل اشکان دژاگه و گوچی محبوب میشه . بالشخصه از بازی سرعتی ژاپنی ها خوشم میاد و خوب میشه همچین بازیکنی به تیم ملی کند ما اضافه بشه .
    Last edited by pcforlife; 27-12-2013 at 01:19. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

استقلال تهران 1 - شهید فجر سپاسی شیراز 0 | هفته هجدهم لیگ برتر

تعداد موقعیت گل استقلال تهران در نیمه اول : 2 + تعداد موقعیت گل استقلال تهران در نیمه دوم : 3 = در مجموع 5 موقعیت گل

تعداد موقعیت گل فجر شهید سپاسی شیراز در نیمه اول : 3 + تعداد موقعیت گل فجر شهید سپاسی شیراز در نیمه دوم : 2 = در مجموع 5 موقعیت گل

خوب از لحاظ آمار و ارقام و نتیجه خیلی داریم خوب کار میکنیم , امیدوارم این خوب کار کردن به کیفیت بازیامون هم یه مقدار برسه !! البته از بازی با کاسپین بهتر بودیم چون اون تیم دسته دوم بود این تیم لیگ برتر اما کجایی کاپیتان که تیم بدجور بهت نیاز داره

با این بازی دقیقا ما 11 بازیه هیچ باختی رو کسب نکردیم و این خیلی عالیه , خط دفاعیمون هم با این بازی 5 بازیه که گلی دریافت نکرده . البته تمام اینها دلیل داره , اینی که قلعه نوعی مصاحبه کرده میگه بازیکنان گفتن انگیزه نداریم خیلی بده ! بیخود کردن انگیزه ندارن ! مگه این هوادار توی این سرما اینهمه پول بلیت میده انگیزه واسه زندگیش داره که شما با این پولای میلیاردیه مفت میاید میگید انگیزه نداریم ؟!

یکی از علل هجومی نبودن ما انگیزه و غیرته که بعد از رفتن فرهاد کلا از بین رفته ! یکی دیگش هم دفاعی بازی کردن تیماییه که مقابل ما قرار میگیرن !! این عامل هم خیلی مهمه که کسی بهش اشاره نکرده ...

من یه چند تا نکته راجع به بازیه آخر پرسپولیس بگم ( چون این بازی رو کامل دیدم مقایسه میکنم نه به دلیل دیگه ای ! ) شما نگاه کنید پرسپولیس میره 6 تا به مس کرمان میزنه , اولین موردش انگیزه ی بازیکناشونه , یعنی میخوان به گل برسن و میرسن , بعد از زدن گل ششم هم باز خوشحالی مضاعف میکنن و این یعنی انگیزه داشتن که به 6 گل برسن و رسیدن , اما مورد دوم هم ضد فوتبال بازی نکردن تیم مس کرمانه , که بازیکناشون با شجاعت تمام حتی بعد از دریافت 3 4 تا گل باز هم میان و حمله میکنن طوری که فقط توی زمین خودشون 1 دونه مدافع دارن و این هم کار رو برای پرسپولیس راحتتر میکنه که به گل برسه !

اما بازیهای تیم ما چی ؟ اولین مورد که انگیزس بچه ها ندارن ! وقتی تیموریان میاد مصاحبه میکنه 5 تا موقعیت گل برای لیگ ایران خوبه ! وقتی رحمتی 1 گل جلوییم چنان وقت تلفی میکنه که انگار 10 تا زدیم اینا همه نشون از بی انگیزگیه بازیکنا میده , باز دومین مورد هم برای تیم ما صدق نمیکنه ! یعنی تیمایی که رو به روی ما بازی میکنن بازیه زیبا و باز از خودشون به نمایش نمیذارن ! 10 نفری میریزن تو دفاع و این کار رو برای ما سخت تر میکنه ! شما حساب کنی توی 10 تا بازیه اخیر فکر نکنم موقعیت های تک به تک تیمهای مقابلمون ( غیر از شوت به دروازه ها ) بالای 10 تا باشه !! خوب وقتی هر تیمی میاد جلوی تیم استقلال و از ترس نام استقلال و بازیکنان ملی پوشمون اینقدر بسته و ضد فوتبال و دفاعی بازی میکنه ما هم انگیزه کافی برای زدن گل های زیاد نداریم نتجیش میشه برد با اختلاف 1 گل !

یعنی میگم تمام دلایل بی کیفیت بودن بازیها مربوط به تیم استقلال نمیشه , تیمهایی که مقابل استقلال بازی میکنن از ترس نام استقلال و بازیکنان ملی پوشش آنچنان فوتبال بسته و دفاعی از خودشون به نمایش میذارن که بدون انگیزه و غیرت نمیشه این لایه های دفاعی رو کنار زد که ماشاالله الان انگیزه و غیرت داره توی تیم ما فوران میکنه !!!!

راجع به هاشم بیک زاده هم که من بعد از بازی با فولاد و بعد از خداحافظی هفت مقدس دیگه استادیوم نرفتم و فعلا هم نخواهم رفت ! ولی خوب جو سکوهای خودمون نسبت به هاشم زیاد جالب نبوده باید قبول کنیم !حتی یادمه بازی با الریان که هاشم گل دوم رو زد طرفدارا به یه شکل خیلی مسخره و تمسخر مانند هی میگفتن هاششششششششم هاشششششششششم تا تو اتوبوسا همه با قهقه و خنده و حالت تمسخر هی هاشم هاشم میکردن ! دیگه تا آخر بازی هر چی میشد هی همه با یه ملودی خیلی مضحک میگفتن هاشمممممم هاششششششم ! یا بازیهای قبلی که فحش بارون میشد . خوب ما باید اینو قبول کنیم که خودمون از هاشم حمایت نمیکنیم ! جدای از بحث فنیه بازیش باید بحث اخلاقی و معرفتی رو مورد بحث قرار داد یا نه ؟ هاشم واقعا بازیکن بی حاشیه و با اخلاقیه و جز اون 10% تیممونه که روی تیم غیرت خاصی دارن , امسال آرش برهانی - هاشم بیک زاده - پژمان منتظری - حنیف عمران زاده - خسرو حیدری - اکبرپور اینا جز معدود بازیکنایی هستن که روی تیممون غیرت دارن و همیشه بدون حاشیه جز اولین کسایی بودن که قراردادشون رو تمدید کردن و به لباس استقلال عشق داشتن نه به قرارداد مالی !! پس هر چقدر اینا بد بازی کنن ما نباید هیچ وقت بهشون کم لطفی کنیم و باید بدونیم همین بازیه بدشون هم از روی غیرتشون هست نه تظاهر !!

به نظرم بدترین خرید تاریخ باشگاه استقلال خرید نوری بود ! این بازیکن توی هیچ بازی برای ما سودی نداره و واقعا روی مخ تمام هوادارا داره راه میره !! توی اون صحنه مشکوک به پنالتی شک نکنید اگه یه بازیکن با تجربه مثل فرهاد مجیدی بود داور پنالتیو میگرفت ! اما این بازیکن حتی هنر اینو نداره که به موقع و درست خودشو بندازه زمین مثل بازی با سپاهان !! شوت های افتضاح پاسهای افتضاح و چقدرررر افتضاح دریبل میخوره ! یعنی بچه های مهدکودکی هم اینجوری که این دریبل میخوره دریبل نمیخورن ! نمونش هم تو این بازی 1 بار در محوطه جریمه دیدیم که طرف با یه بدن اومدن کلا نوری رو محو کرد و به جای شوت پاس داد !!!

دلیل اینی که نظری هم جای آرش رو گرفته برای من خیلی جای سواله ! یه بازیکن بی غیرت و جوون و بی تجربه اومده جای یه بازیکن با غیرت و استقلالی واقعی و با تجربه رو گرفته و داره الکی توی زمین میدوه ! تا حالا یه گل یا یه پاس گل یا یه موقعیت گل برامون ساخته که دلمون خوش باشه ؟ آرش با این معدود بازیاش 3 تا گل برامون زده بابا ! هنوز که هنوزه اسم فرهاد مجیدی به عنوان 4 گله توی جدوله این یعنی چی ؟!!!

قاضی هم که اصلا کاری بلد نیست بکنه جز شوت زنی ! اولای فصل باز شوتهاش میرفت تو گل الان که میره دم نقطه کرنر !! من نمیدونم چرا باید فیکس بازی کنه و سهم بیشتری نسبت به آرش آقای گل داشته باشه !

امیدوارم ژنرال بتونه یه ترکیب درست حسابی رو وارد زمین کنه , نظری و نوری کلا از زمین مسابقه حذف شن ما به جای اینا از خیلی بازیکن دیگه میتونیم استفاده کنیم ! دیگه آسیا نیست تیم ملی نیست بازیکنا همه هستن مصدوم زیاد نداریم تمریناتمون همه منظم برگزار میشه پس هیچ بهونه ای برای بد بازی کردن نداریم !

من نگران لیگ برتر یا جام حذفی نیستم چون لیگ برای ژنراله و هیچ شکی توش نیست , جام حذفی رو احتمالا یه تیم دیگه قهرمان شه چون نمیشه هم لیگو ما بگیریم هم جام حذفیو , اما نگرانیه من برای آسیاس !! امیدوارم هر چی زودتر یا مشکل حل بشه یا برسیم به بازیهای آسیا شاید واقعا اینا دلشون نمیخواد توی لیگ زیاد به آب و آتیش بزنن و انگیزه ندارن اما توی آسیا یه خودی از خودشون نشون بدن !

به امید پیروزی در بازی جمعه مقابل صبا و همچنان حفظ رکوردهامون - نباختن و گل نخوردن ...

لینک دانلود خلاصه بازی با حجم 11 مگابایت :

کد:

Last edited by pcforlife; 27-12-2013 at 01:00. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببخشید من یه سوالی دارم :

چطور حمله به پیج های سران کشورهای عربی سر قضایای خلیج فارس ، مورد تایید و حمایت همه قرار میگیره اما این موضوع نه ؟ در اصل " حمله " که تغییری بوجود نیومده که ؟ یعنی اون حمله نشون دهنده ی شخصیت و فرهنگ اصیل ! ماست ولی این حمله نشون دهنده ی بی فرهنگی ما ؟

اگر که نفس این موضوع بده پس برای هر مسئله ای بد هستش :

به قول فرورتیش رضوانیه خب طبیعیه وقتی برای اون موارد کف و سوت زده میشه ، این مورد دیگه یک امر طبیعی میشه که در هر مسئله ای نمود پیدا میکنه /
    اشتباه همینجاست ، با این تفکر بنابراین اگر کسی شخص دیگه رو بکشه بواسطه ی اینکه برادرش رو کشته میتونیم بگیم که قتل اینجا کار خوب و پسندیده ای هستش !

یا اینکه ما فکر کنیم که رابین هود کار خوبی میکرده که دزدی میکرده و به افراد فقیر میداده ! صرف اینکه کارش خیلی زیبا ! بنظر میومده در نفس عمل که رابین هود دزد و سارق بوده و دزدی میکرده هیچ تغییری بوجود نمیاره بلکه این ما هستیم که دوست داریم به هر بهانه ای ، هر چیزی رو با توجه به موارد مورد علاقه ی خودمون موجه جلوه بدیم .

اگر حمله ی مجازی بد هست ، هم حمله به پیج مسی بده ، هم به پیج شیطان پرست ها ، هم به پیج مقامات مذهبی -سیاسی و هم به پیج خدا ناباوران ، هم به پیج رضا رشیدپور و هم به پیج فرناندا لیما !

اینکه ما طرز فکری رو نمیپسندیم دلیلی نیست برای اینکه بخوایم حمله ی مجازی کنیم و بد و بیراه بگیم به طرف ، از نظر من این حمله ی مجازی از لحاظ ماهیت و نفس عمل هیچ تفاوتی نداره با سایر موارد ، فقط قسمت جالب قضیه اینجاست که توی این حمله ژست سرزنش گرایانه ی ما عمل میکنه چون در مورد یک چهره ی محبوب این اتفاق افتاده ، در مورد سران عرب اون رگ وطن پرستی افراطی ما هست که دوست داره این حمله رو موجه و منطقی جلوه بده .

من دیگه صحبتی ندارم در این باره /

در اینکه نفس عمل حمله به صفحه شخصی افراد در شبکه های اجتماعی اشتباه هست و غیر قابل دفاع شکی نداریم اما سروش جان ضمن احترام به نظرت ,خوب و بد نسبیه و شدت و ضعف داره مثالی که در مورد آدم کشتن زدی رو بذار طور دیگه ای مطرح کنم :

اگه فردی به قصد کشتن با شما درگیر بشه و شما برای دفاع از جان خودتون تو این درگیری طرف مقابل رو بکشید خب این کشتن قتل محسوب میشه؟ کار زشت و ناپسندی بوده در حد کشتن عامدانه یک انسان با نیت قبلی؟!یا اسمش به دفاع از خود تغییر میکنه و لازم و پسندیده بوده؟یا وقتی در یک حادثه رانندگی به شکل کاملا غیر عمد و صرفا تصادف شما جان یک انسان رو میگیرید آیا با قتل عامدانه یکی هست برخورد قانون و ... هم یکسان هست؟قطعا خیر و خیر!در حالی که نفس عمل (گرفتن جان یک انسان) یکی هست این شرایط و دلیل انجام عمل هست که تفاوت رو ایجاد میکنه!

همونطور که دزدی کردن رابین هود که از ظالمان ثروتمند به فقرا میبخشید(؟) (به نوعی گرفتن حق مردم با ابزار نادرست در شرایطی که راه دیگه وجود نداشت)با دزدی کردن نماینده مجلس و مامور دولتی که باید از حق مردم دفاع کنه اما میخوره (پایمال کردن حق مردم با سواستفاده از جایگاه و اعتماد همون مردم)خیلی تفاوت داره در حالی که نفس عمل دزدی کردن یکی هست!

البته این بیان "هدف وسیله رو توجیه میکنه" نیست! تفاوت و تمایز قایل شدن بین عمل اجباری با نیت خیر (دفاع از خود برای حفظ جان) و اختیاری با سو نیت (قتل برای سرقت) هست ...

پس همیشه نمیشه یک عمل رو در همه شرایط با یک شدت خوب و بد دونست در واقع تمام این مسائل نسبی هستند و مخصوصا تو بحث ما بستگی به فرهنگ غالب جامعه مورد نظر دارن امری که در یک جامعه کاملا عادی و پذیرفته شده هست در جامعه دیگه میتونه ناپسند و مضموم باشه!حالا ممکنه رفتار و اعمالی هم داشته باشیم که در اکثر جوامع رد یا پذیرفته شده یا یک مفهوم و معنی مشترک داشته باشند ...

برگردیم به کیس خودمون

باز ما ایرانیا یه مساله طبیعی رو انقدر بزرگش کردیم اونم به خاطر اعتماد به نفس نابود شدمون ! کار اشتباهیه فی نفسه اما در تمام دنیا اتفاق میفته منتها ازونجایی که ماها یکم با خودمون درگیریم و همه جوره در فکر بازگشت شکوه گذشته ایم اینجور اتفاقات رو بیش از حد بزرگ میکنیم....
    درسته توهین تمسخر جوکسازی جبهه گیری ابراز نفرت و ... در تمام نقاط دنیا وجود داره مخصوصا نسبت به celebrities چه ورزشکار چه هنرمند چه سیاسیون اما هیچ وقت به این شدت و سازماندهی شده و مهمتر به عنوان یک واکنش نابجا و اشتباه ندیدیم!

بگذریم!. در مورد چرایی های این رفتار بزرگنمایی ها و .... صفحه ها میشه بحث کرد اما قوانین موجود بسیار محدود کننده آزادی بیان حتی در مورد گفتن حقایق روشن هستند!و گفتن واقعیات تلخ , سیاه نمایی تخریب و تبلیغ علیه و در مواردی تلاش برای براندازی نامیده میشود!

پ.ن:

ما ناخوداگاه با انجام عمل بد دارای عذاب وجدان میشیم .
    به هیچ وجه دوست عزیز ! وجدان یک نرم افزار نصب شده روی همه انسان ها نیست که نسبت به هر عملی واکنش یکسان برای همه داشته باشه!ممکنه فردی با کشتن یک حیوان دچار عذاب وجدان بشه(مثلا حادثه رانندگی که زیادم پیش میاد) فرد دیگه ای با کشتن عامدانه همون حیوان با سلاح (نه نیاز به غذا برای لذت کشتن و شکار و تفریح!) ککش هم نگزه!بازم تفسیر عمل خوب و بد حتی از دید افراد یک جامعه هم متفاوت و کاملا نسبیه!و خیلی عوامل متغییر روی این تقسیر و وجدان تاثیر دارن ...
    Last edited by pcforlife; 27-12-2013 at 01:42. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بخوایم یا نخوایم این هدف وسیله را توجیه نمیکند یک حقیقته و نسبی و غیرنسبی نداره و بیطرف که نگاه کنیم اون حمله به پیج ملک عبدالله هم نادرست بود اگرچه بعضی جاها ازش تعریف و تمجید هم شد و همه شاد و راضی بودن و مخاطبش هم کسی نبود که باعث شه بعدا اون حرکت بخواد به نقد شدن کشیده بشه (حداقل در داخل خارج رو خبر ندارم) ولی باز هم در باطن اون کار اشتباه بود ولی این هم یک حقیقته که تمام این عزیزان اشک به چشم کنونی در غم جفای به عمل امده در حق برادر مسی یا خانوم مجری اون موقع ساکت بودن و چیزی نگفتن!

پس خیلی ساده نتیجه میگیریم که اکثریت ماها با عقاید خودمان(=هدف) وسیله رو توجیه میکنیم که فلان چیز در اینجا خوبه یا در اونجا بده اگرچه موافق هم نیستم با چیزی که دوستان گفتن که مثلا کشتن در همه حالت یکیه حتی در مجازات! موقعی میشه گفت اشتباه کردیم که وسیله و راه غلط باشه و هدف درست ولی یه حالت دیگه هم هست که وسیله درسته ولی چه فایده وقتی که هدف پوچ و نادرست باشه؟! تازه با فـرض درست بودن وسیله! یکم دقت کنید متوجه منظورم میشید که چرا این نگرش رو غلط میشمرم

ببخشید که در جمع بزرگان اظهار نظر میکنم/ شب و روز خوش
    Last edited by pcforlife; 27-12-2013 at 01:43. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بخوایم یا نخوایم این
    هدف وسیله را توجیه نمیکند یک حقیقته و نسبی و غیرنسبی نداره و بیطرف که نگاه کنیم اون حمله به پیج ملک عبدالله هم نادرست بود اگرچه بعضی جاها ازش تعریف و تمجید هم شد و همه شاد و راضی بودن و مخاطبش هم کسی نبود که باعث شه بعدا اون حرکت بخواد به نقد شدن کشیده بشه (حداقل در داخل خارج رو خبر ندارم) ولی باز هم در باطن اون کار اشتباه بود ولی این هم یک حقیقته که تمام این عزیزان اشک به چشم کنونی در غم جفای به عمل امده در حق برادر مسی یا خانوم مجری اون موقع ساکت بودن و چیزی نگفتن!

پس خیلی ساده نتیجه میگیریم که اکثریت ماها با عقاید خودمان(=هدف) وسیله رو توجیه میکنیم که فلان چیز در اینجا خوبه یا در اونجا بده اگرچه موافق هم نیستم با چیزی که دوستان گفتن که مثلا کشتن در همه حالت یکیه حتی در مجازات! موقعی میشه گفت اشتباه کردیم که وسیله و راه غلط باشه و هدف درست ولی یه حالت دیگه هم هست که وسیله درسته ولی چه فایده وقتی که هدف پوچ و نادرست باشه؟! تازه با فـرض درست بودن وسیله! یکم دقت کنید متوجه منظورم میشید که چرا این نگرش رو غلط میشمرم

ببخشید که در جمع بزرگان اظهار نظر میکنم/ شب و روز خوش

موافقم البته جز ملک عبدلله و فابیوس و .... به خیلی های دیگه حملات سایبری شده و میشه که اصلا در این حد هم رسانه ای نشدن همه هم هورا کشیدن!چرا راه دور بریم بیش از 3 دهه هست که به یک ملت شعار مرگ بر تو باد سر میدیم! اصلا فحش دادن جوک سازی و در ابعاد بزرگ ترور شخصیت یک عمل انفعالی سخیف و از موضع ضعف هست تازه اونم در شرایطی که واقعا تقابلی و درگیری در کار باشه نه این مورد فردی که کاری با ما نداشت و نداره !حرفی برای گفتن دارید در جا و مکان خودش با ابزار خودش چه سیاست چه ورزش و فرهنگ و هنر ... شاید هیچ کشوری به اندازه ژاپن حق کینه و تقابل با امریکا رو نداشته باشه (جنگ جهانی/بمب هسته ای) اما ژاپنی ها به جای شعار مرگ بر امریکا و پایین کشیدن طرف مقابل در سخن, تلاش کردن و با عمل خودشون رو بالا کشیدن و امروز از قطبهای تکنولوژی و در تمامی سطوح توانمند و رقیب هستند!

البته در مقایسه نباید از شخصیت مسی محبوبیتش و بزرگنمایی رسانه ای در مقابل تقابل چند دهه ای ما با اعراب مخصوصا عربستان گذشت وگرنه هر دو اشتباه بود!

بگذریم اما بحث ما هدف و وسیله نبود:

این بیان
    "هدف وسیله رو توجیه میکنه" نیست!
    تفاوت داشتن اعمال در شرایط مختلف هست مثلا کشتن به هیچ عنوان در همه حالات یکسان نیست دفاع از خود برای حفظ جان بر اساس غریزه و عقل انسان!با حادثه رانندگی بر اثر غفلت یا اشتباه غیر عمدی با قتل عمد با برنامه قبلی با کشتن بر مبنای مجازات (که همچنان در تعداد قابل توجهی از کشورها در جریانه) خیلی خیلی خیلی تفاوت داره !

نمیتونیم یک عمل یا انگاره رو در تمامی شرایط حکم یکسان براش در نظر بگیریم (مخصوصا در بحث هنجار و ناهنجار فرهنگی جوامع مختلف!)و این هیچ ارتباطی با هدف و وسیله نداره همونطور که نفس کشیدن عادی وسیله درست و لازم برای هدف(ادامه حیات) هست تو شرایط خاص دیگه ای (وجود گاز سمی/زیر آب!) اتفاق دیگه ای رخ میده!
    فقط به همین مورد میخواستم اشاره کنم و مشکل بزرگتر و اصلی باقیه و با این شرایط قطعا بهتر نخواهیم شد!

به امید روزی که از هر ابزاری درست و در راه خودش استفاده کنیم /

Last edited by pcforlife; 27-12-2013 at 01:43. دليل: اضافه کردن آدرس اصلی پست ارسالی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •