من که بنچمارک هر دو را گذاشتم. کاملا مشخص است که asus خیلی قوی تر از lenovo هست.
من که بنچمارک هر دو را گذاشتم. کاملا مشخص است که asus خیلی قوی تر از lenovo هست.
اصلا چه ربطی داره ما تبلت 2هسته ای داریم 1.3 ملیون حالا فکر میکنین که CPU اون با CPU یه تبلت دو هستهای 700 تومنی برابره
بسیاری از تبلت ها روی کاغذ قویتراند ولی باید کارکدشون توجه کنیم من که شنیدم میگن درسته که لنوو 4هسته ایه ولی دی حد یه دوهسته ای کار میکنه
- من هم توی خرید این دو گیر کردم و کاش بجای ممو پد 8 اینجی که عاشقشم فون پد 8 اینجی هم میزد ایسوس
پردازنده فون پد 1.6 هست و دو هسته ای که دو هسته مجازی هم داره
زیر یک میلیون بهترین انتخاب شک نکنید
آقا دو تا سوال
1- آیا تبلت lenovo a3000 از gprs پشتیبانی می کنه؟ تو سایت gsmarena نوشته که نداره. اما تو چند تا سایت دیدم که قابل فعالسازی هست. آیا صحت داره؟
2- آیا تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از usb host یا همون usb host پشتیبانی میکنه؟ اینطوری که چندجا خوندم پشتیبانی نمی کنه این مدل. به نظرتون اگر پشتیبانی نمی کنه، مشکلی پیش نمیاد بعدا؟ فقط به همین دلیلش من بین این مدل و lenovo a3000 شک دارم.
مرسی
a3000دقت کن که دو مدل دارد. a 3000 معمولی و a3000 h
در سایتهای خارجی که زده gprs ندارد ولی در سایتهای ایرانی ظاهرا میشود gprs اش را فعال کرد.
باز دیگر دوستان بهتر میتوانند نظر بدهند.
در مورد asus
USB Host هم منظورتان وصل کردن فلش و هارد usb با کابل OTG است؟
بله پشتیبانی میکند. من هارد 2 ترابایت اکسترنال آداپتوری هم به تبلت وصل کردم و شناسایی کرده.
بله منظورم همون usb otg هست. پس اگر پشتیبانی می کنه و مشکل خاص دیگه ای نداره این تبلت می رم که بخرمش. خیلی ممنون از جوابت.
فرق اون دوتا تبلت چیه ؟
من لنووو a3000h رو دارم.
هم جی پی آر اس و هم نسل سه جواب میده
دوسیمکارت میخوره
باتریش هم عالیه
از لحاظ سی پی یو هم بنده خیلی از بازی ها رو تست کردم و به خوبی و بدون تیک جواب داد
در حالی که همین بازی ها با فون پد ۷ دوستم اجرا میشد ولی داغ میکرد
در هر صورت بنده که راضییم
اون هایی که فون پد 7 دارن بگین چه عیب هایی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)