بابا مومنين خدا گفتم تسليم كه از موضوع تايپك هم بيرون نريم...نوشته شده توسط بهنام-ن
خيلي مخلصيم
بابا مومنين خدا گفتم تسليم كه از موضوع تايپك هم بيرون نريم...نوشته شده توسط بهنام-ن
خيلي مخلصيم
بهنام جان اين سيستمي كه گفتي خوبه اما قيمتش يكم زياده سيستم هاي بهتري هم هست كه با مبلغ كمتر بهترينن
البته هر چه قدر پول بدي همونقدر هم اش ميخوري !!!!
در ضمن هونطور كه lovergod14amorousand جان گفت از موضو تاپیک خارج نشیم لطفا
ممنون
حرف شما كاملآ درسته...ولي اگه يه سيستم مي خواي كه تا چند سال ديگه هم جواب بده بايد همين قدرها خرج كرد...نوشته شده توسط parsa123
حرف شما هم درست
اما بلا نسبت مگه دیوانه ام که اینقدر پول بدم برای ارتفاء سیستم
خوب یه Ps3 میخرم دیگه
بعدشم دیگه نیازی نیست کل سیستم رو ارتقاء بدی
فقط یه طوری که این بازی های جدید اجرا بشه همین
هر كسي يه نظري داااره...ولي من اصلآ نمي تونم با Play Station بازي كنم...اصلآ هم حال نمي ده...نوشته شده توسط PARSA123
![]()
خوب شما هم اگه بجز ايني كه گفتيد سيستم ديگه اي پيشنهاد ميدي با قيمت هركدوم و مدلش و....
اگه اون سيستمي كه من معرفي كردم يكم گرونه،مي توني به جاي A8N32 SLi deluxe اين مادربورد رو بذاري كه قيمتش حدود 70.000 تومان كمتر ميشه: a8n sli premiumنوشته شده توسط PARSA123
يا ايينكه ميشه يه كارت گرافيك كمتر خريد كه باز هم از قيمتش 100.000 تومان كم مي شه...مثلآ : XFX 6800 Gt 256 ddr2
يا اينكه مي شه هارد،رم و پاور رو كمتر گرفت...
كه كل حدودآ مي شه 700.000 تومان...ديگه فكر كنم قيمتش مناسب باشه...![]()
سلام سي پيو هاي جديد amd به نظر من مادربوردهاي asus در حال حاضر خوب جواب ميدندند با اين پردازندهها و بماند كارت گرافيك سري 7 و 7950 بهترين و پر سرعت ترين گرافيك جهان شناخته شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)