تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: منتظر بمونم یا برم بخرم؟

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخه شما بگید آیفون با قیمت فضاییش می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه که نمی ارزه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آخه شما بگید آیفون با قیمت فضاییش می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه که نمی ارزه !
    من هم یه چند مدت تو کفشون بودم ولی بدی محصولات اپل اینه که انگار یه تاخته جدا بافتن و هماهنگی خوبی با سایر گوشی ها ندارن ، مثلا توی لپتاپهاشون میگن کلید cntrl ندارن ، به نظر من هم نسبت به پولی که آدم میده یه چیزی بخره که واقعا به صرفه باشه ، فعلا هم صبر کن که خداوند با صبرکنندگان است ، ایشالله روابط با دشمنان(شون) خوب بشه

3. این کاربر از reza_electronic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تازش هم توی سایت دیجی کالا هر روز و 3 4 ساعتی یه پیشنهاد شگفت انگیز میذاره که تقریبا 50 تومن ارزونتر میده ، این هم نکته شک برانگیزیه ، قبلا هم همینجوری بوده یا جدیدا اینجوری شده ، الان وقتی نیست تو سایتش که پیشنهاد شگفت انگیز نداشته باشه

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هم یه چند مدت تو کفشون بودم ولی بدی محصولات اپل اینه که انگار یه تاخته جدا بافتن و هماهنگی خوبی با سایر گوشی ها ندارن ، مثلا توی لپتاپهاشون میگن کلید cntrl ندارن ، به نظر من هم نسبت به پولی که آدم میده یه چیزی بخره که واقعا به صرفه باشه ، فعلا هم صبر کن که خداوند با صبرکنندگان است ، ایشالله روابط با دشمنان(شون) خوب بشه
    LOL

خدا کنه ارزون شه!

تازش هم توی سایت دیجی کالا هر روز و 3 4 ساعتی یه پیشنهاد شگفت انگیز میذاره که تقریبا 50 تومن ارزونتر میده ، این هم نکته شک برانگیزیه ، قبلا هم همینجوری بوده یا جدیدا اینجوری شده ، الان وقتی نیست تو سایتش که پیشنهاد شگفت انگیز نداشته باشه
    پیشنهاد ویژه دیجی کالا 3-4 ساعت نیست ! یک روزه که ساعت 12 شب شروع میشه و تا 24 ساعت میمونه
    Last edited by Iloveu-ALL; 01-12-2013 at 21:30.

6. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگه قیمتش پایین بیاد چرا که نه

8. این کاربر از silent. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اخه روابطشون خوبم میشه بازم فرقی به حال ما نمیکنه....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

به هیچ عنوان اس 3 نخر که اکثرا مشکل cpu پیدا میکنن. من خودم تو شرکت تعمیرات موبایل نرم افزارکار هستم. میدونم مشکلات گوشی هارو.
    اصلا xperia z نخر ، یعنی اصلا سونی نخر. واقعا پولتو میریزی دور. اکسپریا زد میومد برامون آب خورده. به نظر من اگه تونستی iphone بگیر ، اگه هم نشد LG ها بهترن ، مثلا Optimus G2 که شاخ ترینشونه.
    optimus جدیده، به نظرم یه کم طول میکشه تا دستمون بیاد واقعا چجور گوشی هست، یه عیبش اینه که مموری نمیخوره...
    فکر نمیکنین درصد بالای خرابیای s3 این باشه که تعداد مصرف کننده اش بیشتره
    همشوت یه ایرادایایی دارن انتخاب سختیه، آخه من اینو بگیرم لاقل تا 5 سال عوضش نمیکنم...
    راستی من تازه واردم نمیدونم تشکر کنم، دکمه لایکش کوجاس پس

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا چرا S III رو همه میگن درصد خرابیش بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by panther99; 03-12-2013 at 09:40.

داره خودمونی میشه arad_56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها من یه نکسوس 5 سفارش دادم 32 گیگ مشکیشو یکی از دوستان که تو US هست از خود گوگل پلی خریده و تا دو هفته دیگه میرسه دستم. البته یه بامپر اورجینال هم همراش هست. احتمال خیلی زیاد میفروشمش چون شرکت بهمون گوشی داده! اگه کسی خواست در خدمتیم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •