آخه شما بگید آیفون با قیمت فضاییش می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه که نمی ارزه !
آخه شما بگید آیفون با قیمت فضاییش می ارزه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه که نمی ارزه !
من هم یه چند مدت تو کفشون بودم ولی بدی محصولات اپل اینه که انگار یه تاخته جدا بافتن و هماهنگی خوبی با سایر گوشی ها ندارن ، مثلا توی لپتاپهاشون میگن کلید cntrl ندارن ، به نظر من هم نسبت به پولی که آدم میده یه چیزی بخره که واقعا به صرفه باشه ، فعلا هم صبر کن که خداوند با صبرکنندگان است ، ایشالله روابط با دشمنان(شون) خوب بشه
تازش هم توی سایت دیجی کالا هر روز و 3 4 ساعتی یه پیشنهاد شگفت انگیز میذاره که تقریبا 50 تومن ارزونتر میده ، این هم نکته شک برانگیزیه ، قبلا هم همینجوری بوده یا جدیدا اینجوری شده ، الان وقتی نیست تو سایتش که پیشنهاد شگفت انگیز نداشته باشه
LOL![]()
خدا کنه ارزون شه!
پیشنهاد ویژه دیجی کالا 3-4 ساعت نیست ! یک روزه که ساعت 12 شب شروع میشه و تا 24 ساعت میمونه![]()
Last edited by Iloveu-ALL; 01-12-2013 at 21:30.
اگه قیمتش پایین بیاد چرا که نه![]()
اخه روابطشون خوبم میشه بازم فرقی به حال ما نمیکنه....![]()
optimus جدیده، به نظرم یه کم طول میکشه تا دستمون بیاد واقعا چجور گوشی هست، یه عیبش اینه که مموری نمیخوره...
فکر نمیکنین درصد بالای خرابیای s3 این باشه که تعداد مصرف کننده اش بیشتره
همشوت یه ایرادایایی دارن انتخاب سختیه، آخه من اینو بگیرم لاقل تا 5 سال عوضش نمیکنم...
راستی من تازه واردم نمیدونم تشکر کنم، دکمه لایکش کوجاس پس![]()
واقعا چرا S III رو همه میگن درصد خرابیش بالاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by panther99; 03-12-2013 at 09:40.
بچه ها من یه نکسوس 5 سفارش دادم 32 گیگ مشکیشو یکی از دوستان که تو US هست از خود گوگل پلی خریده و تا دو هفته دیگه میرسه دستم. البته یه بامپر اورجینال هم همراش هست. احتمال خیلی زیاد میفروشمش چون شرکت بهمون گوشی داده! اگه کسی خواست در خدمتیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)