میتونین قعلا با کمی اور پردازنده و تهیه گرافیک بهتر ، فریم بهتری در بازیها بگیرین.
میتونین قعلا با کمی اور پردازنده و تهیه گرافیک بهتر ، فریم بهتری در بازیها بگیرین.
ایا پردازنده من قابلیت اور کلاک را دارد؟بعدشم از اون دو تا کارت گرافیکی که گفتم آیا 5450 کار من راه میندازه؟
برای اورکلاک هم قبلش باید یک سری تست روی سیستم انجام بدین تا مشخص بشه.
گرافیک 5450 هم جزو ضعیفترین گرافیکهای موجود در بازار هست. همونطور که قبلا هم گفته شده به نظر من هم 7750 مورد مناسبتریه.
اما 5450 directx 11 را ساپورت میکند پس باید بتونه بازی مثل کرایسیس 3 را روی حالت تنظیمات low اجرا کنه.
ربطی به DIRECTX نداره این مسئله
مهم همون چیپ گرافیک هست که مسلما 7750 از 5450 قویتر عمل میکنه
5450 این بازی رو فکر نکنم با دیتیل LOW هم به 15 فریم برسونه....
با gt630 کارت راه می افته
128 بیت بگیر فقط
قیمت 1گیگ برند msi
218 تومن
والبته 4 گیگ رم
با تشکر از جوابتان در مشهد که این gt630 را 232 میدهند.حالا اونش مهم نیست.من که مادربردم گیگا هستش بهتر نیست کارت گرافیک هم مدل گیگا بایتش را بگیرم؟.قیمتش با msi یکی هست.اگر به نظر دوستان msi با کیفیتتر هستش اون بگیرم.
عزیز 7750 از 630 خیلی قدرتمندتر هست ! البته سایر قطعات ممکنه برای گرافیک جدید محدودیت ایجاد کنند و ارتقاء کلی سیستم بیشتر توصیه میشه !
البته پاور شما حتماً باید عوض بشه ! چون حداقل پاور مورد نیاز کارت7750 توانش باید 400 وات باشه !
7750 حتما قوی تر هست
ولی من یه پیشنهاد کار راه انداز دادم
630 میشه گفت مناسبه برای اجرا بازیهای روز
چون کلا سیستم قوی ندارن
با تشکر از شما جناب actors و جناب eshraghi2010 عزیز.بله.قطعا میدونم که 7750 قویتره اما با توجه به اختلاف 100 تومانی و قدیمی بودن سیستم اگر که gt630 میتواند در تنظیمات low بازیهایی مثل کرایسیس3 و بتلفیلد3 و کلا بازیهای نسبتا سنگین روز را روان انجام دهد آنرا ترجیح میدهم(البته با ارتقای رم به 4مگ)و گرنه که 7750 را بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)