827$ برای Athlon FX 62
سلام به همه ی دوستان:
در اینکه سوکت AM2 خیلی بهتر از سوکت 939 هست که شکی نیست ولی به نظر من هنوز مادربرد هاش تو بازار خوب جا نیافتاده و دارای قیمت کاذب هستن...در ضمن خیلی شرکت ها مثل Abit هنوز مادربردی با قابلیت پشتیبانی از سوکتAM2 وارد بازار ایران نکردند....فکر کنم یه دو سه هفته دیگه جا داره!
سلام دوست من ...نوشته شده توسط lacoste
در مورد AM2 بايد بگم كه از لحاظ Performance برتري بر 939 نداره و خيلي از سايت هاي سخت افزاري اين رو بيان كردند كه AM2 برتر از 939 نيست - تنها بدليل استفاده از DDR2 با سرعت حافظه و پهناي باند بيشتري دست پيدا كرده .
اما به نظر من هدف AMD از اين سوكت آينده بوده و پردازنده هاي نسل بعدش .
الان هم اگر كسي قصد سيستم خريدن داشته باشه ( به شرط اينكه فكر آپديت تو سرش نباشه ) بهترين گزينه همين 939 هست و بس .
-------
راستي نكته ديگه اينكه Abit هم برا ي AM2 مادربورد داده و اتفاقا تو ايران هم هست ( مركز كامپيتر ايران پيدا مي كني )
قيمت هاش هم مناسبه !
موفق باشي .
سلام
من هم تو یک سایت سخت افزاری دیدم که تفاوت بین Am2 و 939 تنها 7 درصد هستش. می خواستم Am2 بگیرم ولی الان تردید دارم.
Am2 بگير - شك نكن .
ممنونم دوستان
خيلي خوبه ها
آدم اصلا گير نمي افته
هر سوالي داره بالاخره چند نفر جواب ميدن
تعداد پايه هانوشته شده توسط ali_nioton
به شما توصيه مي كنم به اين سايت وارد شويد
irantronica.com
سلام دوستان من فقط اين نكته را بگم از لحاظ ساخت cpu amd منظورم همون هسته مرکزی در ساختار این نوع cpu که همون مدل k8 سری قبلی هست شرکت می بایست تغییر کلی در این مورد می داد و چون خرج بالایی شرکت باید متحمل می شد گذاشت تا ddr2 با باس 800 وارد بازار بشه تا بتون به صورت بهتری از am2 پشتیبانی کنه به همین دلیل هر کدوم از دوستان که دوست دارن am2 بخرن باید ramشون رو با باس بالا انتخاب کنند تا از کارکرد cpu خودشون راضی باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)