تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 20 از 20

نام تاپيک: مشاوره لپتاپ haswell

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

این تب n550jv و y510 چیه افتاده به جون همه
    درسته نسبت به قیمت لپتاپ های ارزنده ای هستند ولی خب همونطور که سازنده هاشون گفتن اینا سری های مولتی مدیا و تقریبا گیم هستند
    پس میشه ازتون خواهش کنم توی سری لپتاپ های صنعتی راهنمایی کنید؟
    بعنوان مثال 8570 هم با اینها یک قیمته ولی تو رده صنعتی قرار داره و استاندارد های این رده رو از نظر استحکام و کیفیت و ... داره
    بعد هم گفتم دنبال کارت گرافیک حرفه ای هستم در کنار پروسسور قدرتمند و با اینکه مثلا gt750 هم کاملا نیاز فعلیم رو برطرف میکنه اما توی دو نسحه جدید تر کتیا کم میاره
    سلام
    اولا همون طور که خودتون میگید n550jv و y510 یک لپ تاپ مولتی مدیاست ولی معنی این کلمه گیم نیست!!!!!
    دوما شما یک حرف از شرکت های سازنده بیار که گفتند این لپ تاپ ها برای گیمند
    سوما فرضا که حرف شما کاملا درست، یک لپ تاپ صنعتی بیار (به جز اپل) که واقعا لپ تاپ صنعتی باشه ، اگه میگی سری thinkpad لنوو با ید بهت بگم که بد ترین لپ تاپ ها برای گرافیست هاست چون اصلا کیفیت صفحه نمایش قابل قبولی ندارند
    حتی FHD اون ها!!!
    هر لپ تاپی یک خوبی داره و یک بدی!!! نمیتونی به جز لپ تاپ های اپل، لپ تاپی پیدا کنی که کامله!!!
    من خودم قبلا سری SB سونی داشتم که جز گرون ترین و باکیفیت ترین لپ تاپ های سونی بود ولی هر سال برای من مشگل ایجاد میکرد
    گذشت اون زمانی که سونی بهتر از بقیه بود!!!!
    الان همه ی شرکت ها فهمیدند چه کار کنند که مشتری جذب کنند و هر شرکتی یک سری مخصوص لپ تاپ با کیفیت میزنه

2. این کاربر از chealbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    اولا همون طور که خودتون میگید n550jv و y510 یک لپ تاپ مولتی مدیاست ولی معنی این کلمه گیم نیست!!!!!
    دوما شما یک حرف از شرکت های سازنده بیار که گفتند این لپ تاپ ها برای گیمند
    سوما فرضا که حرف شما کاملا درست، یک لپ تاپ صنعتی بیار (به جز اپل) که واقعا لپ تاپ صنعتی باشه ، اگه میگی سری thinkpad لنوو با ید بهت بگم که بد ترین لپ تاپ ها برای گرافیست هاست چون اصلا کیفیت صفحه نمایش قابل قبولی ندارند
    حتی FHD اون ها!!!
    هر لپ تاپی یک خوبی داره و یک بدی!!! نمیتونی به جز لپ تاپ های اپل، لپ تاپی پیدا کنی که کامله!!!
    من خودم قبلا سری SB سونی داشتم که جز گرون ترین و باکیفیت ترین لپ تاپ های سونی بود ولی هر سال برای من مشگل ایجاد میکرد
    گذشت اون زمانی که سونی بهتر از بقیه بود!!!!
    الان همه ی شرکت ها فهمیدند چه کار کنند که مشتری جذب کنند و هر شرکتی یک سری مخصوص لپ تاپ با کیفیت میزنه
    اول از همه منم گفتم اون لپتاپ ها مولتی مدیا هستند وتا حدودی گیم (بیشتر به سمت گیم متمایل هستند یا صنعتی)

من هیچوقت اسمی از اپل نبردم
    و اصلا محصولات اپل رو بدون نقص نمیدونم کلا با انحصار طلبی و خود رایی توی محصولات اپل که اصلا انعطاف پذیری ندارند مشکل شدید دارم
    مکینتاش به کوچکترین نیازهامم پاسخ نمیده
    (برای وب گردی و فیلم دیدن و ... یه ایر دارم اما فقط در همین حد رفع نیاز میکنه نه بیشتر. یه اتوکد بدون مشکل روش نصب نمیشه)
    حتی مک بوک ها رو من صنعتی نمیدونم (درسته برای گرافیست ها خوبه ولی برای مشاغل دیگه مناسب نیست)

شروع تاپیک من با n550 شروع کردم چون بودجه محدودی داشتم اما الان رفته بالاتر و دستم برای خرید های بهتر بازه

من الان بین سه لپتاپ گیر کردم که همه رو هم باید سفارش بدم برام از امریکا بیارن و حدود 7 تومن تموم میشه (مشخصاتشون هم صفحه قبل گفتم)
    dell precision m4800
    hp zbook 15
    thinkpad w540

اگه تجربه ای از این لپتاپ ها دارید یا توی این رده لپتاپی میشناسید که بیشتر از 3 کیلو نباشه با این قدرت بفرمایید
    من اینها رو کاملا لپتاپ های صنعتی میدونم
    قدرش پردازش محاسباتی و گرافیکی بالا
    بدنه محکم و قطعات با کیفیت فوق العاده
    قدرت تحمل محیط های کثیف و شرایط سخت
    وجود پورت eci برای امکانات بیشتر
    ماژول tpm برای امنیت اطلاعات
    توانایی برای رندر گیری و شبیه سازی بدون دردسر
    پورت های مختلف و ....

با شرایط فوق ممنون میشم راهنماییم کنید

4. این کاربر از lord mysterious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اول از همه منم گفتم اون لپتاپ ها مولتی مدیا هستند وتا حدودی گیم (بیشتر به سمت گیم متمایل هستند یا صنعتی)

من هیچوقت اسمی از اپل نبردم
    و اصلا محصولات اپل رو بدون نقص نمیدونم کلا با انحصار طلبی و خود رایی توی محصولات اپل که اصلا انعطاف پذیری ندارند مشکل شدید دارم
    مکینتاش به کوچکترین نیازهامم پاسخ نمیده
    (برای وب گردی و فیلم دیدن و ... یه ایر دارم اما فقط در همین حد رفع نیاز میکنه نه بیشتر. یه اتوکد بدون مشکل روش نصب نمیشه)
    حتی مک بوک ها رو من صنعتی نمیدونم (درسته برای گرافیست ها خوبه ولی برای مشاغل دیگه مناسب نیست)

شروع تاپیک من با n550 شروع کردم چون بودجه محدودی داشتم اما الان رفته بالاتر و دستم برای خرید های بهتر بازه

من الان بین سه لپتاپ گیر کردم که همه رو هم باید سفارش بدم برام از امریکا بیارن و حدود 7 تومن تموم میشه (مشخصاتشون هم صفحه قبل گفتم)
    dell precision m4800
    hp zbook 15
    thinkpad w540

اگه تجربه ای از این لپتاپ ها دارید یا توی این رده لپتاپی میشناسید که بیشتر از 3 کیلو نباشه با این قدرت بفرمایید
    من اینها رو کاملا لپتاپ های صنعتی میدونم
    قدرش پردازش محاسباتی و گرافیکی بالا
    بدنه محکم و قطعات با کیفیت فوق العاده
    قدرت تحمل محیط های کثیف و شرایط سخت
    وجود پورت eci برای امکانات بیشتر
    ماژول tpm برای امنیت اطلاعات
    توانایی برای رندر گیری و شبیه سازی بدون دردسر
    پورت های مختلف و ....

با شرایط فوق ممنون میشم راهنماییم کنید
    من اگه جای شما باشم اول از همه dell precision m4800 بعد از اون w540 مدل 3k و در آخر zbook 15
    چون گفتین که کار گرافیکی دارید به نظر من علاوه بر گرافیک بالا نیاز به نیاز به یک display خیلی خیلی قوی دارید
    و بین اینا اول دل بعد لنوو و در آخر display ،zbook خوبی دارن
    ولی حتما یک چیز رو در نظر بگیر که تجربه کردن با خوندن مشخصات و نظر گرفتن از افرادی که تجربه ی کار با اون لپ تاپ رو نداشتن فاییده ای نداره حتی گاهی اوقات شاید فردی با یک لپ تاپی کار کرده و از اون لپ تاپ راضی نباشه ولی این دلیلی نیست که شما از اون لپ تاپ خوشتون نیاد!!!
    این نظر من ولی من تجربه ی اینا رو نداشتم فقط با توجه به تحقیقی که کردم اگه من بخوام بین این ها انتخاب کنم همون طور که گفتم انتخاب میکنم ولی تجربه نکردم
    امیدوارم کمک کرده باشم
    Last edited by chealbar; 24-01-2014 at 21:10.

6. این کاربر از chealbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

من هفته پیش از امریکا latitude E6540 رو سفارش دادم. بعد از 10 روز به دستم رسید
    حدود 5 میلیون برام در اومد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه کسی سوالی داشت در خدمتم

8. این کاربر از mirart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من اگه جای شما باشم اول از همه dell precision m4800 بعد از اون w540 مدل 3k و در آخر zbook 15
    چون گفتین که کار گرافیکی دارید به نظر من علاوه بر گرافیک بالا نیاز به نیاز به یک display خیلی خیلی قوی دارید
    و بین اینا اول دل بعد لنوو و در آخر display ،zbook خوبی دارن
    ولی حتما یک چیز رو در نظر بگیر که تجربه کردن با خوندن مشخصات و نظر گرفتن از افرادی که تجربه ی کار با اون لپ تاپ رو نداشتن فاییده ای نداره حتی گاهی اوقات شاید فردی با یک لپ تاپی کار کرده و از اون لپ تاپ راضی نباشه ولی این دلیلی نیست که شما از اون لپ تاپ خوشتون نیاد!!!
    این نظر من ولی من تجربه ی اینا رو نداشتم فقط با توجه به تحقیقی که کردم اگه من بخوام بین این ها انتخاب کنم همون طور که گفتم انتخاب میکنم ولی تجربه نکردم
    امیدوارم کمک کرده باشم
    کار گرافیکیم در حد حرفه ای نیست
    توی بیکاری به صورت اماتور عکاسی میکنم برای ادیت عکس و لایت روم و فتوشاپ میخواستم ولی چون حجم فرمت خام بالاست این ادوبی هم هر نسخه سنگینتر از قبل میشه نمیخوام کم بیاره
    هرچند باید به فکر یه مانیتور بزرگ هم کنار خودم باشم (چشمم با این crt درومد)

مشکل اصلیم اینه این لپتاپ ها توی ایران نیست و اگه هم باشه امکان کار کردن باهاشون نیست
    مجبورم به تجربه دیگران و ریویو ها اعتماد کنم
    Last edited by lord mysterious; 24-01-2014 at 23:27.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من هفته پیش از امریکا latitude E6540 رو سفارش دادم. بعد از 10 روز به دستم رسید
    حدود 5 میلیون برام در اومد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه کسی سوالی داشت در خدمتم
    اره خیلی لپتاپ خوبیه منم اول از همه دنبال این لپتاپ بودم ولی خب چون بودجم رفته بالاتر ازش گذشتم
    با کدوم کانفیگ گرفتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

اره خیلی لپتاپ خوبیه منم اول از همه دنبال این لپتاپ بودم ولی خب چون بودجم رفته بالاتر ازش گذشتم
    با کدوم کانفیگ گرفتید؟
    ci7 / 4800mq/ 8ram/ 6 cash/ 8790M/ FULL HD
    کیفیت ساخت بدنه اش عالی
    باطری در حالت کم نور 12 ساعت
    در حالت پخش فیلم 7 یا 8 ساعت نگه میداره
    فک میکنم بهترین لپتاپ موجود تو این رنج قیمتی تا 1500 دلار همینه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

ci7 / 4800mq/ 8ram/ 6 cash/ 8790M/ FULL HD
    کیفیت ساخت بدنه اش عالی
    باطری در حالت کم نور 12 ساعت
    در حالت پخش فیلم 7 یا 8 ساعت نگه میداره
    فک میکنم بهترین لپتاپ موجود تو این رنج قیمتی تا 1500 دلار همینه
    ایرادش اینه که نمایشگرش IPS نیست و بپای Asus N550JV نمیرسه. لذا برای یک گرافیست خوب نیست
    البته از نظر ظاهری هم لپتاپهای دل از قدیم طراحی زمخت و ضخیم تری نسبت به سایر برندها داشته و داره و به ظرافت بعضی برندهای دیگه نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ایرادش اینه که نمایشگرش IPS نیست و بپای Asus N550JV نمیرسه. لذا برای یک گرافیست خوب نیست
    البته از نظر ظاهری هم لپتاپهای دل از قدیم طراحی زمخت و ضخیم تری نسبت به سایر برندها داشته و داره و به ظرافت بعضی برندهای دیگه نیست
    بله. نظر شما صحیح می باشد.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه سوال دارم
    دقیقا توی بازار داره چه اتفاقی میوفته؟
    کمتر از یکماه پیش زنگ زدم شرکت قیمت precision m4800 رو دادن 7300
    امروز زنگ زدم گفتن 8900
    دیگه دارن شورشو در میارن

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •