با اومدن ورژن جدید نرم افزار مپ هم بروز رسانی میشه!!!!!!
آخرین ورژن ساجیک 14.3.1 هست
با اومدن ورژن جدید نرم افزار مپ هم بروز رسانی میشه!!!!!!
آخرین ورژن ساجیک 14.3.1 هست
سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید نحوه راه اندازیش چجوریه؟![]()
روش نصب در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک هست
ممنون اما جواب نداد نمیدونم چرا !
گوشیم هوآوی G610 هستش
GPS Navigation نصب کردم قشنگ جواب میده اما نقشه هاش کمه.
فولدر Map رو باید تو خود گوشی کپی کنم یا کارت؟
شما مپ رو دانلود کردی و از rar درآوردین فولدر داخلش به اسم sygic هست اون فولدر رو کپی کنین تو رم گوشیتون (رم گوشی رو باز کردین تو همون صفحه کپی کنین و وارد فولدر دیگه ای نشین)
Last edited by runner; 14-08-2014 at 18:08.
سلام دوستان
من برنامه NDrive و Sygic را روي گوشي مدل Xperia ION LT28h نصب كردم و هيچ مشكلي ندارد. اما يك سوال بسيار جالب برايم مطرح شده است:
در برنامه NDrive يا Sygic چگونه مي توان مسير رفته با ماشين را Save كرد و سپس براي شخص ديگري فرستاد؟؟
مورد استفاده اين كار: شخصي كه پشت سر ما با فاصله چند ساعته قرار است همين مسير را بيايد و بلد نيست.
فكر مي كنم يكي از پركاربردترين موارد استفاده جي پي اس هاي آف لاين همين باشد ولي من بحث و آموزشي در اين مورد در جايي نديده ام!
با سپاس
سلام
این برنامه ها قابلیت ثبت مسیر را ندارند.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام
یعد از مدتی sygic رو اجرا کردم ولی الان دیگه با جی پی اس وصل نمیشه به ماهوارها (نسخه 14.3.1 هست)
اون پایین تصویر ماهواره ها و نمودارشون رو نشون میده و تعدادی شون هم سبز رنگ میشن ولی اصن وصل نمیشه
در حالیکه اگه وای فای روشن باشه وصل میشه و محل رو پیدا میکنه و بعد از قطع کردن وای فای باز هم وصل میمونه و بقیشو میشه با جی پی اس ادامه داد
اول فکر کردم به خاطر آپدیت گوشی هست ولی سرچ کردم دیدم افراد دیگه هم این مشکلو دارن
آپدیت جدیدشو بگیرم مشکل حل میشه ؟
یه سوال دیگه :
تو آپدیت های سایجیک آیا محتویات نقشه هم تغییری میکنه یا فقط مربوط به نرم افزار و ظاهر اونه ؟
شما آپدیت کنین هم مپ و هم نرم افزار رو
مپ هم با به روز شدن نرم افزار به روز رسانی میشه
فکر نمیکنم مشکلم از نرم افزار سایجیک باشه چون یه نرم افزار دیگه رو هم امتحان کردم (runtastic pro که اگه جی پی اس روشن باشه سرعت و مسافت و ... رو تو دوچرخه سواری و پیاده روی و غیره اعلام میکنه) ولی با این نرم افزار هم کار نداد
با سایجیک هم ماهواره ها ر پیدا مکنه ولی موقعیت فعلی رو نمیتونه پبدا کنه
راه حلی واس نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)