اگر قصد استفاده مجدد از این سیستم را دارید حتما IE 8 را دانلود ونصب کنید و به هیچ عنوان با IEفعلی تان (IE6) به نت وصل نشوید
اگر قصد استفاده مجدد از این سیستم را دارید حتما IE 8 را دانلود ونصب کنید و به هیچ عنوان با IEفعلی تان (IE6) به نت وصل نشوید
درود .
اصلا از اکسپلورر استفاده نمیکنم ، فقط کروم و در صورت نیاز موزیلا و اپرا اونهم اخرین ورژن .
ممنون از راهنمایی
بسیار خوب. باز هم با مشکل قبلی مواجه هستید؟
پست قبلی من رو دوباره ببینید :
در انتها دوباره یه گزارش از HijackThis تهیه کنید و اینجا قرار بدید.
اقا به نظر میرسه مشکل حل شده . یعنی الان 1 روزه دارم تست میکنم دیگه مثل قبل نیست . واقعا کارتون درسته ....
حالا ویروس بود یا از فایلهای سیستمی و .... ؟
سلام
خوشحالم که مشکل حل شده.
ببینید تو سیستم شما یه سری Ad-ware و برنامه های بی فایده نصب شده بود که بخشی رو شما پاک کردید و قسمتی رو هم Malwarebytes Anti-Malwar شناسایی و حذف کرد.
توصیه میکنم Malwarebytes رو نگه دارید و ازش استفاده کنید.
یک فایل هم که خیلی مشکوک بود پاک کردید. البته من گزارشِ دومی هم خواستم که شما گزارش MBAM رو به جای HiJackThis دادید.
توصیه دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم جدی بگیرید.ویندوز XP دیگه نمیتونه امنیت شما رو در حد مطلوب تامین کنه.بهتره با ویندوز 7 یا 8 عوضش کنید.
اخ اخ شرمنده . من گیج زدم اشتباهی گزارش گرفتم و اپلود کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا امام خمینیوصل شدم الان دوباره داره دانلود میکنه فرقش اینه که ایندفعه سرعت دانلود کمه منتها سرعت آپلود خیلی زیاد شده
طوری که حداقل نصف حجم دریافتی حجم ارسالی دارم !
بله هنوز مشکل حل نشده.
برنامه HiJackThis را اجرا کنید. گزینه Open the Misc tools section رو انتخاب کنید.
از بخش System Tools گزینه Open Uninstall Manager رو انتخاب کنید.
روی گزینه Save List کلیک کنید و لیست ذخیره شده رو اینجا قرار بدید.
از این دو فایل هم یه کپی بگیرید و از طریق پیغام خصوصی برای من ارسال کنید:
محتوای مخفی: لیست
این دو برنامه رو از قسمت Add/Remove Programs پاک کنید:
IObit Apps Toolbar v8.2
IObit Unlocker
بازم با Malwarebytes سیستم رو اسکن کنید و موارد پیدا شده رو حذف کنید.
همچنین از بین Comodo Internet Security و Kaspersky Internet Security یکی رو انتخاب و نصب کنید.
در آخر یه گزارش دیگه از HiJackThis تهیه کنید.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)