الووووووووووووووووووووووو ووووووو............ن جواب این سوالمم نمیگیرم بازم ممنون................![]()
الووووووووووووووووووووووو ووووووو............ن جواب این سوالمم نمیگیرم بازم ممنون................![]()
منم شرایطم مثه شماست ولی فارغ التحصیل شدم. خودمم یه لپ تاپ میخوام که صبح تا شب روشن باشه اگه به نتیجه رسیدم حتما اینجا اعلام میکنم. (در مورد بازار و گرون و ارزون شدن چیزی نمیدونم!)
اینا دیگه انتخاب های نهاییم هستن. کانفینگ همش مورد تاییدم قرار گرفته. حالا میخوام بدونم بین اینا کدوم بهتره. یعنی عمر بیشتری داره، مقاوم تره، برند معتبر تری هست و کلا امتیاز بالاتری داره و مشکلات کمتری داره. ممنون میشم نظرتونو با دلیل بگین.
toshiba satellite c850 / l850
asus x450
hp probook 4540s / 450 G0
man nazaram ruye asuse vali toshiba o hp ham khuban vali bazam migam man fekr mikonam asus motabar tare...
![]()
vali tazegia ye ashna behem samsung pishnahad dade...bayad bram ta daqiqan baresish konam....qeymatesham monasebe....hatman dar jaryan mizarametun...chon migoft b darde man mikhore....
کیفیت تاجش مناسبه ..در مورد درایو نوری اصا ب کار من نمیاد..؟؟؟ شما برا چکاری میخوالی که مگی سخته بدون درایو نوری؟؟میخوام بدونم تاچش چطوریه و اینکه درایور نداره ناراحت کننده نیس که همش یه درایور اکسترنال همراه آدم باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)