تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 28

نام تاپيک: راهنمائی در مورد اضافه کردن هارد اینترنال

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

منظورتان دقیقاً کدام روش هست ؟ استفاده از Disk management ویندوز ؟ اگر این هست پس روشی که گفتید اشتباه هست ، وقتیکه هارد دیسک ویندوزی را از سیستم جدا کردید کدام ویندوز را میخواهید بالا بیارید که بتونید از طریق Disk management ویندوز هارد دیسک دوم را پارتیشن بندی و یکی از آنها را Active کنید !؟ وقتیکه صحبت از Disk management ویندوز میشه یعنی هارد دیسک اول به سیستم متصل بوده که ویندوزش هم بالا اومده .

میتونید از Disk management ویندوز هم استفاده نکنید . یک راه دیگر برای Active کردن یک پارتیشن استفاده از Diskpart هست . در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب زبان با استفاده از دکمه Shift + F10 و وارد کردن دستور Diskpart این برنامه را اجرا کنید . Active کردن یک پارتیشن با استفاده از Diskpart در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده (Method Two) .

برای اطمینان از اینکه آیا ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک دوم میتواند مستقل از هارد دیسک اول بوت شود Disk management ویندوز را اجرا کنید و ببینید آن پارتیشن Active سیستمی شده است یا خیر ؟ به عکس زیر دقت کنید . پارتیشنی که letter ندارد (100مگابایت) علاوه بر اکتیو بودن سیستمی هم هست .

نکته : باید با ویندوزی که بر روی هارد دیسک دوم نصب شده بالا بیایید تا متوجه بشوید پارتیشن اکتیو موجود بر روی هارد دیسک دوم سیستمی شده یا خیر . اگر با ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک اول بالا بیایید حتی اگر هم واقعاً پارتیشن اکتیو هارد دیسک دوم سیستمی باشد اونو سیستمی نشان نخواهد داد .

هر هارد دیسک فقط یک پارتیشن Active میتواند داشته باشد . همچنین پارتیشنهای Logical نمیتوانند Active شوند .

نکته آخر : پس از اتمام نصب ویندوز باید در بایوس گزینه اول بوت را روی هارد دیسک مورد نظرتان ست کنید .
    گر این هست پس روشی که گفتید اشتباه هست ، وقتیکه هارد دیسک ویندوزی را از سیستم جدا کردید کدام ویندوز را میخواهید بالا بیارید که بتونید از طریق Disk management ویندوز هارد دیسک دوم را پارتیشن بندی و یکی از آنها را Active کنید !؟
    عجب جکی گفتم
    دوست عزیز با تشکر از حوصله فراوانتان در جواب دادن به سوالات من.پس در نهایت من میتونم الان هارد دومم رو با disk management پارتیشین بندی کنم(فعلا فقط برای آرشیو)و بعد یکی از درایوهای primary اون رو باز توسط disk management اکتیو و سیستمی کنم تا در آینده بتونم روش ویندوز نصب کنم تا بدون کمک از ویندوز هارد اول و مستقلا بالا بیاد؟(یا حتما برای اینکار باید از disc part استفاده کنم؟)میدونم که جواب این سوال رو دادید اما به علت تازه کار بودن یکبار دیگه میخام واضح ازتون بشنوم.شرمنده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجب جکی گفتم
    دوست عزیز با تشکر از حوصله فراوانتان در جواب دادن به سوالات من.پس در نهایت من میتونم الان هارد دومم رو با disk management پارتیشین بندی کنم(فعلا فقط برای آرشیو)و بعد یکی از درایوهای primary اون رو باز توسط disk management اکتیو و سیستمی کنم تا در آینده بتونم روش ویندوز نصب کنم تا بدون کمک از ویندوز هارد اول و مستقلا بالا بیاد؟(یا حتما برای اینکار باید از disc part استفاده کنم؟)میدونم که جواب این سوال رو دادید اما به علت تازه کار بودن یکبار دیگه میخام واضح ازتون بشنوم.شرمنده
    تقریباً درست گفتید ولی بازهم چندتا اشکال هست :

و بعد یکی از درایوهای primary اون رو باز توسط disk management اکتیو و سیستمی کنم
    در Dis management فقط میتونید Active کنید . زمانی این پارتیشن اکتیو ، سیستمی میشود که فایلهای مورد نیاز برای بوت سیستم عامل در آن کپی شود . اینکار در مرحله نصب ویندوز و بر روی پارتیشن Active انجام میشود .

تا بدون کمک از ویندوز هارد اول و مستقلا بالا بیاد؟
    هیچ کمکی از ویندوز نصب شده روی هارد دیسک اول گرفته نمیشود . بحث بر سر این هست که از آنجایی که هیچکدام پارتیشنهای هارد دیسک دوم Active نیستند در نتیجه فایلهای مورد نیاز جهت بوت بر روی یکی از پارتیشنهای Active هارد دیسک اول ذخیره میشود و اگر یه زمانی هارد دیسک اول را از سیستم جدا کنید ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک دوم بوت نخواهد شد .

همان روشی که خودتان گفتید انجام بدید . یعنی در Disk management ویندوز یکی از پارتیشنهای Primary هارد دیسک دوم را Active کنید (ترجیحاً اولین پارتیشن Primary) و بعد شروع به نصب ویندوز بر روی هارد دیسک دوم کنید (فعلاً نمیخواد ارتباط هارد دیسک اول را از سیستم قطع کنید) . پس از اتمام نصب ویندوز Disk management ویندوز را اجرا کنید و ببینید همان پارتیشنی که قبلاً Active کرده بودید حالا سیستمی شده یا خیر . اگر سیستمی شده باشه پس اگر یه زمانی هارد دیسک اول را از سیستم جدا کردید مشکلی در بوت ویندوز نصب شده در هارد دیسک دوم نخواهید داشت .

دو نکته زیر هم جهت یادآوری مجدد :

باید با ویندوزی که بر روی هارد دیسک دوم نصب شده بالا بیایید تا متوجه بشوید پارتیشن اکتیو موجود بر روی هارد دیسک دوم سیستمی شده یا خیر . اگر با ویندوز نصب شده بر روی هارد دیسک اول بالا بیایید حتی اگر هم واقعاً پارتیشن اکتیو هارد دیسک دوم سیستمی باشد اونو سیستمی نشان نخواهد داد .

پس از اتمام نصب ویندوز باید در بایوس گزینه اول بوت را روی هارد دیسک مورد نظرتان ست کنید .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ramin_cpu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی شما می خواستم بپرسم که این روش برای انتقال اطلاعات از هاردی به هارد دیگر استفاده میشه یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید به همه ی شما می خواستم بپرسم که این روش برای انتقال اطلاعات از هاردی به هارد دیگر استفاده میشه یا نه ؟
    سلام .

روشهایی که توضیح دادم فقط برای نصب هارد دیسک و راه اندازی اولیه هارد دیسک هست .

اما برای انتقال اطلاعات از یک هارد دیسک به هارد دیسک دیگه چندین روش موجوده . اگر فقط اطلاعات معمولی (مثلاً فیلم ، موزیک ، عکس و ...) میخواهید منتقل کنید فقط کپی پیست کنید (ساده ترین حالت) . ولی اگر میخواهید کل اطلاعات هارد دیسک قبلی رو به هارد دیسک جدید منتقل کنید میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل Acronis True Image اینکار رو انجام بدید (Cloning Disks) .

هر برنامه یکسری محدودیتهایی دارند مثلاً همین برنامه Acronis True Image امکان انتخاب یک پارتیشن خاص وجود ندارد (کل اطلاعات موجود در کلیه پارتیشنها کپی میشوند) . اگر فقط پارتیشن خاصی میخواهید کپی کنید میتونید از برنامه MiniTool Drive Copy استفاده کنید.

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام .

روشهایی که توضیح دادم فقط برای نصب هارد دیسک و راه اندازی اولیه هارد دیسک هست .

اما برای انتقال اطلاعات از یک هارد دیسک به هارد دیسک دیگه چندین روش موجوده . اگر فقط اطلاعات معمولی (مثلاً فیلم ، موزیک ، عکس و ...) میخواهید منتقل کنید فقط کپی پیست کنید (ساده ترین حالت) . ولی اگر میخواهید کل اطلاعات هارد دیسک قبلی رو به هارد دیسک جدید منتقل کنید میتونید با استفاده از نرم افزارهایی مثل Acronis True Image اینکار رو انجام بدید (Cloning Disks) .

هر برنامه یکسری محدودیتهایی دارند مثلاً همین برنامه Acronis True Image امکان انتخاب یک پارتیشن خاص وجود ندارد (کل اطلاعات موجود در کلیه پارتیشنها کپی میشوند) . اگر فقط پارتیشن خاصی میخواهید کپی کنید میتونید از برنامه MiniTool Drive Copy استفاده کنید.
    بله من فقط می خوام چند تا پچ که برای PES 2013 رو دارم به هارد جدیدم انتقال بدم بالا گفتید چند روش وجود داره این روش ها چی هستن؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله من فقط می خوام چند تا پچ که برای PES 2013 رو دارم به هارد جدیدم انتقال بدم بالا گفتید چند روش وجود داره این روش ها چی هستن؟
    یه Copy/Paste ساده کفایت میکنه دوست عزیز .

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

یه Copy/Paste ساده کفایت میکنه دوست عزیز .
    منظورم روش هاشه شما بالا گفتی این توضیحات برای یک هارد هست.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورم روش هاشه شما بالا گفتی این توضیحات برای یک هارد هست.
    من یکبار دیگه پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کردم . جایی نگفتم که برای یه هارد دیسک هست .

فایل رو کات میکنید و روی هارد دیسک جدید ذخیره کنید. اگر هم میخواستید کل اطلاعات روی هارد دیسک قبلی به هارد دیسک جدید منتقل کنید برنامه های زیادی موجود هست مثل Acronis True Image و MiniTool Drive Copy .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

من یکبار دیگه پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کردم . جایی نگفتم که برای یه هارد دیسک هست .

فایل رو کات میکنید و روی هارد دیسک جدید ذخیره کنید. اگر هم میخواستید کل اطلاعات روی هارد دیسک قبلی به هارد دیسک جدید منتقل کنید برنامه های زیادی موجود هست مثل Acronis True Image و MiniTool Drive Copy .
    شما درست می فرمایید ولی مادربورد من فقط یه جا برای کابل هارد که فک کنم اسمش SATA هست داره. مشکل من اینه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما درست می فرمایید ولی مادربورد من فقط یه جا برای کابل هارد که فک کنم اسمش SATA هست داره. مشکل من اینه
    مدل مادربردتان چی هست ؟ بیشتر مادربردها چندتا پورت SATA دارند که هارد دیسک دومی رو میتونید به پورتهای دوم و بعدی متصل کنید . درب کیس رو باز و دقیقاً بررسی کنید .

اگر هم مدل مادربرد رو نمیدونید برنامه CPU-Z رو دانلود ، اجرا و از قسمت motherboard یه عکس اینجا بذارید .

اگر واقعاً یه پورت SATA داشته باشه میتونید یکی از هارد دیسک ها رو تبدیل به اکسترنال کنید و از طریق USB اطلاعات رو منتقل کنید .

15. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •