سخت افزار اره مساوی ان اما کارایی اون ها رو بنچمارک ها نشون میدند، G2 کاملاً برتر هست.
سخت افزار اره مساوی ان اما کارایی اون ها رو بنچمارک ها نشون میدند، G2 کاملاً برتر هست.
دوتا شون عملکردشون یکسانه!!
Last edited by Iloveu-ALL; 16-11-2013 at 01:36.
ثابت کن لطفاً با مدرک
sd 800 دیگه همه بازی ها و نرم افزار ها رو آب خوردن اجرا میکنه ... این 2تا گوشی از نظر سخت افزاری با داشتن sd 800 از این قاعده مستثنی نیستن. (البته تو nexus 5 در هنگام اجرای بازی چندین بار لگ مشاهده شده که احتمال میره مشکل بخاطر بهینه نبودن بازی ها و برنامه ها با اندروید 4.4 باشه + نکسوس 5 تو بنچمارک های دیگه در مقابل این 2 گوشی و نوت 3 و ... اصلا حرف برای گفتن نداره)
از اونجایی که اختلاف این دو گوشی توی بنچمارک ها بسیار کمه پس عملکرد این دو در یک حد و اندازه ست.
Last edited by Iloveu-ALL; 16-11-2013 at 01:48.
آدم ال جی میگیره توی دستش واقعا حجالت میکشه!!! مثل این میمونه لپ تاپ ایسر بخری!! ال جی واقعا خز و ضایع هست! حالا هر چقدر میخواد شاخ باشه! کلا خنده داره ال جی!![]()
عجب .......
به هر حال دوست عزیز هرچیزی یک روزی قدیمی میشه، یک روزی هم سی پی یو دو هسته همه ی بازی ها رو به بهترین نحو اجرا میکرد.
شما خودتون اقرار کردید که اختلاف دارند و بهتره که منطقی باشی و سعی نکنی پافشاری کنی، مهم این نیست که سخت افزار یکی دارند، مهم اینه که عملکرد و هماهنگی بین قطعات چقدره، و به هر حال همون مقدار کمِ تفاوت باعث برتری میشه و نشان از دقت ساخت.
جایی یحثی نمیمونه، بقیه بحث رو با بنچمارک ها بکنید.
دوست من نیاز به دلیل اوردن نیست.خودم هم می دونم که از لحاظ سخت افزاری هر دو اسنپدراگون 800 هستند.و فرکانس جی 2 2.26 گیگاهرتز و زد ان 2.2 گیگاهرتز هست.من نمیدونم این جی 2 چی داره انقدر همه ازش خوششون میاد؟
من که گوشی های ال جی رو اصلا قبول ندارم.
موضوع تاپیک با بحث های توش خیلی خیلی فرق میکنه
برای منم همین سوال پیش اومده پس لطفا به این سوال جواب بدین
مرسی
من می خواستم یک گوشی z1 بخرم حالا سوالی دارم اینه اگر این گوشی رو توی آمریکا یا اروپا بخرم با گوشی که توی ایران عرضه می شه فرق داره؟
کیفیت ساختشون متفاوته؟ کسی اطلاعی داره؟
اتفاقا بنچمارک ها خیلی وقته که قاطی باقالی ها شده!! و برای گول زدن مردم و زدن جیبشونه!!
وگرنه عملا هیچگونه تفاوتی از نظر سخت افزاری ندارن G2 و Z1.
این هم نظر من بود. باشه بحث تمام!
Last edited by Iloveu-ALL; 16-11-2013 at 20:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)