چرا هیچ کس جواب نمیده.. خدایی کلافم کرده
چرا هیچ کس جواب نمیده.. خدایی کلافم کرده
سلام
من بدجوری به مشکل خوردم
یه لب تاپ لنووا مدل g50-70 اومدم ویندوز 7 بریزم ،زدم فایل ریکاوری و (typ=system) پاک کردم
حالا next ندارم
الان اصلا هیچ ویندوزی نصب نمیشه
حتی توی بایوس تنظیمات برگردوندم به حالت uefi برای win 8 ولی بازم ارور میده، نصب نمیشه
مشکلم برای پاک کردن کل اطلاعات دارم،یعنی نمیتونم کل پارتیشن ها رو پاک کنم،اطلاعاتم توشه
واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد
سلام
من بدجوری به مشکل خوردم
یه لب تاپ لنووا مدل g50-70 اومدم ویندوز 7 بریزم ،زدم فایل ریکاوری و (typ=system) پاک کردم
حالا next ندارم
الان اصلا هیچ ویندوزی نصب نمیشه
حتی توی بایوس تنظیمات برگردوندم به حالت uefi برای win 8 ولی بازم ارور میده، نصب نمیشه
مشکلم برای پاک کردن کل اطلاعات دارم،یعنی نمیتونم کل پارتیشن ها رو پاک کنم،اطلاعاتم توشه
واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد
با سلام .
احتمالا در مرحله ی انتخاب پارتیشن برای نصب گیر کردین ؟ اگر اینطوره باید یه عکس مشابه عکس زیر داشته باشین که پایینش نوشته windows cannot installed on this disk .
روی اخطار زرد رنگ کلیک کنین و متن ارور رو بنویسین . ضمنا بگین قصد دارین ویندوز رو از چه طریقی ( فلش مموری ، دی وی دی ) نصب کنین
سلام دوستان عزیز لب تاب لنوو g510 دارم روش ویندوز 7 نصب بود از اول اما الان میخوام ویندوز قبلیو پاک کنم nوباره ویندوز 7 نصب کنم اما اروری که عکسشو گذاشتم میده خواهشا کمک کنید فردا باید ببرم سرکار لب تابمو اما ویندوزش داغونه منتظر جوابتون هستم دوستان مرسی در ضمن میخوام ویندوز رو از طریق dvdrom نصب کنم![]()
سلام من لپتاپم lenovo g50 است وقتی روشن میکنم تا پنجره ویندوز میره و دیگه بالا نمیاره نصب ویندوز میکنم نصب نمیشه تا مرحله اخرش میره همونجا که درصد پر میشه از 5 تا تیک 3 تا میخره و دیگه همونجا گیر میکنه بردم تعمیرگاه هارد رو فرمت کرد بازم درست نشد گفت هاردت خرابه آیا هاردم خرابه؟؟
- - - Updated - - -
سلام من لپتاپم lenovo g50 است وقتی روشن میکنم تا پنجره ویندوز میره و دیگه بالا نمیاره نصب ویندوز میکنم نصب نمیشه تا مرحله اخرش میره همونجا که درصد پر میشه از 5 تا تیک 3 تا میخره و دیگه همونجا گیر میکنه بردم تعمیرگاه هارد رو فرمت کرد بازم درست نشد گفت هاردت خرابه آیا هاردم خرابه؟؟
در ضمن بعضی مواقع هم مشکل همین سینارو دارم که عکس فرستاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)