تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: تلویزیون LED سه بعدی الجی FULL HD LED TV 3D LG 47LA620 مجهز به (گیرنده ...اسمشو نیار! :) ) نظرتون؟!

داره خودمونی میشه adelarak21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی از ( ر.س.ی.و.ر) این تلوزیون نداره ببینیم در چه حده?!

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

دوستان کسی اطلاعی از ( ر.س.ی.و.ر) این تلوزیون نداره ببینیم در چه حده?!
    داداش شما که میخوای 3 تومن بدی TV بخری باید توفکر کیفیت تصویرش باشی نه ر س ی و ر داخلی که میتونی اونو جدا تهیه کنی از نوع بهترش
    به نظر من کیفیت تصویر رو روش حساس شو
    در ضکن قبلا چنین کارایی رو رویه تلویزیون دیگه ای تستیده بودم و اصلا راضی کننده نبود و یه جورایی تبلیغ بود بیشتر
    البته این مدل رو نمیدونم

3. این کاربر از mosicr77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

داداش شما که میخوای 3 تومن بدی TV بخری باید توفکر کیفیت تصویرش باشی نه ر س ی و ر داخلی که میتونی اونو جدا تهیه کنی از نوع بهترش
    به نظر من کیفیت تصویر رو روش حساس شو
    در ضکن قبلا چنین کارایی رو رویه تلویزیون دیگه ای تستیده بودم و اصلا راضی کننده نبود و یه جورایی تبلیغ بود بیشتر
    البته این مدل رو نمیدونم

اون طور که تحقیق کردم کیفیت تصویرش خوب بوده؛ یعنی مدل های پایینر این دوستان داشتن و راضین؛ دیگه تلوزیونی که 3d باشه و اسمارت که نباید ترسی از کیفیت داشت

به احتمال 99 درصد همین رو میخرم فقط خواستم ببینم کسی از نزدیک باش کار نکرده؟

تلوزیون اگه همه چیز سرخودش باشه خیلی بهتره تا بری یه گیرنده دیجیتال یه دونه ر س ی و ر و یه دستگاه بلو ری بخری خیلی شلوغ میشه نه ؟!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام

من تاپیک شما رو توی سرچ گوگل پیدا کردم

اتفاقا منم این مدل تلویزیون رو یه نفر بهم پیشنهاد داد ، منم پس از تحقیق زیاد دیدم که این تلویزیون هم ----T داره و هم ----S ، که اولی میشه گیرنده دیجیتال و دومی هم میشه همون ریس.... ، این S هم مخفف satellite هست

قرار بود سه شنبه به دستم برسه که نرسید ، احتمالا شنبه دیگه میرسه ، و شنبه تستش میکنم

در مورد کیفیتش هم که شک نکن ! پنل IPS فول اچ دی داره ! الان تلویزیون های سری LA سری جدید ال جی هستند ، مدل های قدیمی هم سری LM بودند که LA ها الان از اون ها جدیدترن!

راستی این کسی که من ازش خریدم بهم قیمت داده 3.200.000 تومن ، شما میشه بگید دقیق قیمتش رو چند گرفتید که من ببینم این طرف حساب ما چقدر روش کشیده ؟ البته من کرمان هستم و از بانه خیلی دور هستم و چون آشنایی هم توی بانه ندارم ترجیح دادم

همین کرمان از یه نفر که میشناسمش بخرم که مطمئن تر باشه ولی میخوام ببینم چقدر رو قیمت تی وی کشیده؟!

6. این کاربر از mega007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

سلام

من تاپیک شما رو توی سرچ گوگل پیدا کردم

اتفاقا منم این مدل تلویزیون رو یه نفر بهم پیشنهاد داد ، منم پس از تحقیق زیاد دیدم که این تلویزیون هم ----T داره و هم ----S ، که اولی میشه گیرنده دیجیتال و دومی هم میشه همون ریس.... ، این S هم مخفف satellite هست

قرار بود سه شنبه به دستم برسه که نرسید ، احتمالا شنبه دیگه میرسه ، و شنبه تستش میکنم

در مورد کیفیتش هم که شک نکن ! پنل IPS فول اچ دی داره ! الان تلویزیون های سری LA سری جدید ال جی هستند ، مدل های قدیمی هم سری LM بودند که LA ها الان از اون ها جدیدترن!

راستی این کسی که من ازش خریدم بهم قیمت داده 3.200.000 تومن ، شما میشه بگید دقیق قیمتش رو چند گرفتید که من ببینم این طرف حساب ما چقدر روش کشیده ؟ البته من کرمان هستم و از بانه خیلی دور هستم و چون آشنایی هم توی بانه ندارم ترجیح دادم

همین کرمان از یه نفر که میشناسمش بخرم که مطمئن تر باشه ولی میخوام ببینم چقدر رو قیمت تی وی کشیده؟!

یه سرچ بکنید در مورد فروشگاه های بانه قیمت دستتون میاد، اونجا حول و حوش 2900 میدن، ولی خوب دیگه گارانتی در کار نیست !

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم مدتیه رو این تلویزیون فکر میکنم ، تو سایتای خارجی از کیفیت تصویرش راضی نیستن اگه توجه کنید هیچ جا از تصویرش تعریف نکرده ، قیمتشم ک پایینه تازه با ریسیور داخلی ، یکم مشکوک میزنه
    چن روز پیش تو بانه مارکت زده بود 2800
    در کل من تجربه کردم هیچ ارزونی بی علت نیس

9. این کاربر از AKBAR132 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض

منم مدتیه رو این تلویزیون فکر میکنم ، تو سایتای خارجی از کیفیت تصویرش راضی نیستن اگه توجه کنید هیچ جا از تصویرش تعریف نکرده ، قیمتشم ک پایینه تازه با ریسیور داخلی ، یکم مشکوک میزنه
    چن روز پیش تو بانه مارکت زده بود 2800
    در کل من تجربه کردم هیچ ارزونی بی علت نیس

ترس منم از قیمتشه! همین مدل رو بدون ر.س.ی.ور ، مارک سونی حدود 5 تومن قیمتشه! اون وقت این با این همه یال و کوپال....!

البته کیفیت تصویرش در برابر غول های جدید پایینه، و با LED های همرده از نظر قیمت، کیفیتشون یکیه...

داره خودمونی میشه EZIO AUDITURE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این یه نظر کاملا معمولی بود که در مورد کلا شرکت ال جی گفتم
    چیزی هم نبود که احتیاج به جواب داشته باشه
    حالا در مورد عینک من اشتباح کردم.بقیه رو چی میگید.البته من دارم نسبت به تلوزیون های سامسونگ میگما دقت کنید

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

این یه نظر کاملا معمولی بود که در مورد کلا شرکت ال جی گفتم
    چیزی هم نبود که احتیاج به جواب داشته باشه
    حالا در مورد عینک من اشتباح کردم.بقیه رو چی میگید.البته من دارم نسبت به تلوزیون های سامسونگ میگما دقت کنید
    داداش دیگران میان این نظرات رو میخونن منم خواستم اشتباه شما رو اصلاح کنم در مورد عینک ها
    در ضمن عینکهای سامسونگ هم واسه چشم مظر تر هستن
    راستی نظرتون راجع به تلویزیون های سامسونگ بهترن در کل قبول دارم ولی واسه قیمت های بالای 6 تومن
    زیر این قیمت lg ها بهترن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام و مرسی
    این 620 باید دو تا وروردی کابل آنتن داشته باشه دیگه
    یعنی یکی برا ر-س-ی-و-ر یکی برا گیرنده دیجیتال
    اما تو عکسش من دیدم یکی داره
    میشه بگین چجوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •