دوستان کسی اطلاعی از ( ر.س.ی.و.ر) این تلوزیون نداره ببینیم در چه حده?!
دوستان کسی اطلاعی از ( ر.س.ی.و.ر) این تلوزیون نداره ببینیم در چه حده?!
داداش شما که میخوای 3 تومن بدی TV بخری باید توفکر کیفیت تصویرش باشی نه ر س ی و ر داخلی که میتونی اونو جدا تهیه کنی از نوع بهترش
به نظر من کیفیت تصویر رو روش حساس شو
در ضکن قبلا چنین کارایی رو رویه تلویزیون دیگه ای تستیده بودم و اصلا راضی کننده نبود و یه جورایی تبلیغ بود بیشتر
البته این مدل رو نمیدونم
اون طور که تحقیق کردم کیفیت تصویرش خوب بوده؛ یعنی مدل های پایینر این دوستان داشتن و راضین؛ دیگه تلوزیونی که 3d باشه و اسمارت که نباید ترسی از کیفیت داشت
به احتمال 99 درصد همین رو میخرم فقط خواستم ببینم کسی از نزدیک باش کار نکرده؟
تلوزیون اگه همه چیز سرخودش باشه خیلی بهتره تا بری یه گیرنده دیجیتال یه دونه ر س ی و ر و یه دستگاه بلو ری بخری خیلی شلوغ میشه نه ؟!!![]()
سلام
من تاپیک شما رو توی سرچ گوگل پیدا کردم
اتفاقا منم این مدل تلویزیون رو یه نفر بهم پیشنهاد داد ، منم پس از تحقیق زیاد دیدم که این تلویزیون هم ----T داره و هم ----S ، که اولی میشه گیرنده دیجیتال و دومی هم میشه همون ریس.... ، این S هم مخفف satellite هست
قرار بود سه شنبه به دستم برسه که نرسید ، احتمالا شنبه دیگه میرسه ، و شنبه تستش میکنم
در مورد کیفیتش هم که شک نکن ! پنل IPS فول اچ دی داره ! الان تلویزیون های سری LA سری جدید ال جی هستند ، مدل های قدیمی هم سری LM بودند که LA ها الان از اون ها جدیدترن!
راستی این کسی که من ازش خریدم بهم قیمت داده 3.200.000 تومن ، شما میشه بگید دقیق قیمتش رو چند گرفتید که من ببینم این طرف حساب ما چقدر روش کشیده ؟ البته من کرمان هستم و از بانه خیلی دور هستم و چون آشنایی هم توی بانه ندارم ترجیح دادم
همین کرمان از یه نفر که میشناسمش بخرم که مطمئن تر باشه ولی میخوام ببینم چقدر رو قیمت تی وی کشیده؟!
یه سرچ بکنید در مورد فروشگاه های بانه قیمت دستتون میاد، اونجا حول و حوش 2900 میدن، ولی خوب دیگه گارانتی در کار نیست !
منم مدتیه رو این تلویزیون فکر میکنم ، تو سایتای خارجی از کیفیت تصویرش راضی نیستن اگه توجه کنید هیچ جا از تصویرش تعریف نکرده ، قیمتشم ک پایینه تازه با ریسیور داخلی ، یکم مشکوک میزنه
چن روز پیش تو بانه مارکت زده بود 2800
در کل من تجربه کردم هیچ ارزونی بی علت نیس
ترس منم از قیمتشه! همین مدل رو بدون ر.س.ی.ور ، مارک سونی حدود 5 تومن قیمتشه! اون وقت این با این همه یال و کوپال....!
البته کیفیت تصویرش در برابر غول های جدید پایینه، و با LED های همرده از نظر قیمت، کیفیتشون یکیه...
این یه نظر کاملا معمولی بود که در مورد کلا شرکت ال جی گفتم
چیزی هم نبود که احتیاج به جواب داشته باشه
حالا در مورد عینک من اشتباح کردم.بقیه رو چی میگید.البته من دارم نسبت به تلوزیون های سامسونگ میگما دقت کنید![]()
داداش دیگران میان این نظرات رو میخونن منم خواستم اشتباه شما رو اصلاح کنم در مورد عینک ها
در ضمن عینکهای سامسونگ هم واسه چشم مظر تر هستن
راستی نظرتون راجع به تلویزیون های سامسونگ بهترن در کل قبول دارم ولی واسه قیمت های بالای 6 تومن
زیر این قیمت lg ها بهترن
سلام و مرسی
این 620 باید دو تا وروردی کابل آنتن داشته باشه دیگه
یعنی یکی برا ر-س-ی-و-ر یکی برا گیرنده دیجیتال
اما تو عکسش من دیدم یکی داره
میشه بگین چجوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)