سلام جناب ARN-TECHFREAK میشه لطف کنید برا من نحوه نصب چند برنامه رو( به ترتیب و با وقفه تا پایان نصب هر یک به صورت جداگانه ) بوسیله بچ فایل توضیح بدید.یا اگه ممکنه یه بچ فایل که بتونه دو تا برنامه رو نصب کنه برام ایمیل کنید.ممنون
سلام جناب ARN-TECHFREAK میشه لطف کنید برا من نحوه نصب چند برنامه رو( به ترتیب و با وقفه تا پایان نصب هر یک به صورت جداگانه ) بوسیله بچ فایل توضیح بدید.یا اگه ممکنه یه بچ فایل که بتونه دو تا برنامه رو نصب کنه برام ایمیل کنید.ممنون
تعداد زیادی یعنی اگر منظورتون 10 یا 20 تا سیستم هست ارزش نداره. مخصوصا برای این برنامه ها که نصبشون اسان هست.
اما اگر منظور 40 یا 50 دستگاه و بیشتر باشه ارزش داره وقت صرف بشه برای اسکریپتی که خودکار همه ی این هارو نصب کنه.
--
روش راحتتر اینه که روی یک سیستم اول ویندوز رو نصب کنید و تمام نرم افزار های مورد نیاز رو روش نصب و کانفیگ کنید بعد از درایو ویندوز ایمیج بگیرید(مثلا با Norton ghost) و اون ایمیج رو روی بقیه سیستم ها نصب کنید.
این روش برای دانشگاهها و کافی نت ها که سیستم هاشون همه شبیه هم هستند بسیار کاربردیه و با در اختیار داشتن این ایمیج، اگر سیستمی بعدا دچار مشکل شد می تونید خیلی سریع دوباره سیستم عامل و برنامه هارو روش نصب کنید
سلام
با برنامه Windows Post-Install Wizard به اختصار WPI میشه برنامه هارو تو یک لیست پشت سرهم کرد برای نصب و از سوئیچ هاس سایلنت استفاده کنید
بطور مثال برای سایلنت کردم آفیس 2007 از لینک زیر کمک بگیرید
و باقی رو میشه در سایت خود سازنده یا از فروم زیر پیدا کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر سوئیچی پیدا نکردین میشه با کمی برنامه نویسی با برنامه AutoIT سایلنت کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مقداری سوئیچ آماده
اسکریپت های آماده AutoITکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور از سوعچ های سایلنت چی هس؟
میشه در مورد این نرم افزار بیشتر توضیح بدین؟
این برنامه اتو اینستالر هس یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)