ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید. ولی متاسفانه این روش جواب نداد. WIFI Direct موبایل تلویزیون رو نمیشناسه!!! محض اطلاع وای فای تلویزیون مشکل نداره و راحت به اینترنت وصل میشه.
ممنون از وقتی که گذاشتید و جواب دادید. ولی متاسفانه این روش جواب نداد. WIFI Direct موبایل تلویزیون رو نمیشناسه!!! محض اطلاع وای فای تلویزیون مشکل نداره و راحت به اینترنت وصل میشه.
دوست عزیز
آیا WIFI Direct تلویزیون موبایل شما را شناسایی می کند ؟
نخیر. شناسایی نمیکنه!![]()
من یه ال جی دارم که قابلیت WiDi هم داره. تو ویندوز 8.1 هم لپ تاپ و هم تلویزیون همدیگرو میشناسن. ولی کانکت نمیشن. البته از طریق شبکه کردن با مودم وایرلس میتونم فایل هارو بینشون به اشتراک بزارم. ولی نمیشه صفحه کامپیوتر رو تو تلویزیون دید.
راهی هست که بشه این کارو کرد؟
دوست عزیز
به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اون روشی که گفتن رو نتونستم انجام بدم. از روش گفته شده تو سایت خود اینتل رفتم که نشد. ظاهرا روش این تاپیکی که شما گفتین واسه ویندوز 8.1 نیست.
اگر هنوز نخریدید یه راه خوب هست برید از قابلیت miracast که در ویندوز 8.1 (تو ویندوز 8 نیست) ارائه شده استفاده کنید.
سلام.من یک تلویزیون سامسونگ دارم و یک لب تاب می خواستم عکس ها فیلم ها و مزیک های لب تابم را روی تلویزیون ببینم.البته می خواهم به صورت wi_fi با lan به تلویزیون وصل بشوم.
این را اضافه کنم که من نمی خواهم مانند کابل HDMI دسکتاپ لبتابم را ببینم.
![]()
دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام،
با استفاده از لپ تاپ، آیا امکان نمایش اسلاید پاورپوین روی تلوزیونهای هوشمند وجود داره !!؟ اگر امکانش وجود داره لطفا برند و مدل تلوزیون رو هم ذکر کنید !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)