تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 15 از 15

نام تاپيک: کمک کنید خیلی ضروریه برام(کد حرکت یک مربع در یک فضای داده شده) خود برنامه به صورت exe هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

کد شما تا جای خوبی پیش رفته اما فکر کنم چون یک مقدار ناخوانا هست باعث میشه هنگام تحلیلش دچار مشکل بشیم بنابراین ترجیح می دهم بیشتر در خصوص کد خودم توضیح بدم چون به اون مسلط ترم
    حالا چند نکته هست فکر کنم باید روشن بشه
    چون گفتید از شما خواسته اند فقط while استفاده بشه لازمه نحوه تبدیل if و for را به while توضیح بدم
    اگه دستور if اینجوری باشه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    معادل while آن اینجوری میشه:
    کد:
    اگه دستور for اینجوری باشه:
    کد:
    معادل while آن اینجوری میشه:
    کد:
    یک توضیح هم در مورد کد که اصلاحش کردم اون اشکال رفع شد
    ما در اینجا دو تا سیستم مختصات داریم یکی مربوط به صفحه نمایش ویکی هم سیستم مختصاتی که داخل اون محدوده هست
    مختصات * ها همون محدوده + ها هاست که باید برای چاپ تبدیل به مختصات نمایش بشه . متغیرهای xو y مختصات گوشه بالا سمت چپ مستطیل توپر هستند که بر اساس مختصات محدوده بدست می آیند و وقتی کلیدهای جهتی زده می شوند مختصات آنها کم و زیاد میشه و وقتی که به محدوده ها می رسند با استفاده از شرط مقدار اون رو به صفر یا آنطرف محدوده تغییر می دهیم
    تا اینجاش مشکلی نیست اما غیر از ستاره گوشه بالا سمت چپ سایر ستاره ها چه باید بکنند؟
    ما یک عملگر داریم به نام باقیمانده یا % که وقتی هر عدد راتقسیم بر اندازه محدوده می کنیم و باقیمانده اون رو بدست بیاوریم جوابش همین میشه که می بینیم یعنی باقیمانده تقسیم هر عدد بر n هیچ وقت از n بیشتر نمیشه یعنی اگه مثلا n برابر با 10 باشه و اعداد صفر تا صد رو تقسیم بر اون کنیم جواب باقیمانده آن مرتبا از صفر تا 10 تکرار میشه یعنی همون چیزی که ما دنبالش هستیم
    برای تبدیل مختصات داخل محدوده به مختصات صفحه نمایش اولا دو متغیر داریم به نام mabdax , mabday که مختصات گوشه محدوده را در مبنای صفحه نمایش نشان می دهند که باید آنها را به اضافه 1 کنیم چون از علامت + یک خانه پایین تر بیایم و نهایتا اون را تقسیم بر اندازه داخل محدوده کرده باقیمانده آن را بدست می آوریم تا از باقیمانده جهت مختصات ستاره ها استفاده شود
    کد:

2. این کاربر از rahnema1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با تشکر از شما
    من یه سزی توضیحات بدم...اول اینک همنظورم کدهایی مثل while و gotoxy بود...نه دقیقا خود اونها چون من مبانی کامپیوتر رشته it رو میخونم و هنوز اجازاه استفاده از تابع و یا چیزهایی از این قبیل رو نداریم...فقط از متغیرهایی که در برنامه من استفاده شده میشه استفاده کرد...(هنوز در ابتدای راهیم!!!)
    بعدم اگه امکان داره دلیل ناخوانا بودن برنامم رو بگید تا اگه بشه براتون توضیح بدم تا روی برنامه خودم اشکالاتم برطرف شه...مطمئنا اینجوری بهتر یاد میگیرم
    باتشکر از زحمات شما راهنمای گرامی!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

متغیرهایی که تعریف کردید زیاد و نامهای آنها بی معنی است لطفا کد را مرتب کنید و کدهایی که با هم مرتبطند نزدیک به هم و بصورت جمع و جور در یک گروه قرار دهید نام متغیر را با توجه به کاربرد آن قرار دهید من هم از اول می خواستم بگویم در مورد کد خودتون توضیح بدهید شاید گره کار باز بشه

5. این کاربر از rahnema1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب اینم از کل مسئله که حل شد،البته هفته پیش حل شد ولی سرم شلوغ بود نتونستم بذارم.با تشکر از راهنمای عزیز!!!

کد:

7. این کاربر از behzadfc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

مرسی آفرین موفق باشید

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •