توي تنظيمات گرافيك بازي، برو توي قسمت اَدونس ببين تمام گزينهها فعالن يا نه، اگه فعال بودن برگرد توي قسمت بيس و جزئيات رو حداقل روي وسط يا بيشتر بزار ببين مشكلت حل نميشه.
توي تنظيمات گرافيك بازي، برو توي قسمت اَدونس ببين تمام گزينهها فعالن يا نه، اگه فعال بودن برگرد توي قسمت بيس و جزئيات رو حداقل روي وسط يا بيشتر بزار ببين مشكلت حل نميشه.
بعد از 2 هفته استفاده از این کارت پشیمونم چرا کارت قبلی که 9550 بود و اون رو به 9600xt تبدیل کرده بودم فروختم و این اشغال رو گرفتممممممممم.
تقصير خودته ما هرچي ميگيم برو 7600 بگير گوش نميدي كه البته ما قبل اون هم گفتيم برای بازي فقط ATIنوشته شده توسط worya_sh
مطمن باش هرچه زودتر میفروشمش.
متاسفانه براي منم كه 5200 همينطوره اگه فهميدي چرا به منم بگو
نمیدونم مشکل شما چیه اما بازی need for speed:mw بعضی از نسخه هاش مشکل داره یعنی بعضی از افکتها رو غیر فعال میکنه مثلا من خودم 2 نسخه دارم که یکیش همینطوریه و یکی دیگه درسته
روی 5200 افکت بارون رو نشون نمی ده، اگه توی تنظیمات هم نگاه کنی بعضی از گزینه هاش غیر فعاله و ربطی به cd نداره.نوشته شده توسط kiano_rivs
من فكر كنم مشكل از داريورشه بد نصب شده يا هنوز مشكلاتي دارد بايد صبر كنيد تا درستش بيايد
6200 منهمچين مشكلي داشت
نه دوست عزیز من با 3 مدل geforce امتحان کردم این مشکل تو این بازی هست ولی با 3 مدل دیگه ati تست کردم هیچ کدوم این مشکل را نداشتند.
اینه مدلهایی که تست کردم:
msi geforce 5200 64m
albatron 5200 128m
gigabyte 6600 256m
abit ati 9550 128m
ati 64m\
asus ati 1600xt
و به این نتیجه رسیدم در حال حاضر بهترین گزینه چه برای بازی چه برای کارهای گرافیک سطح بالا فقط ati.
قضیه داره جالب میشه چون رفیق من با 5700 همین مشکلات رو داره تو mw اما من با x1900 ندارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)